9

Анонимен

преди 10 години

Tozi fond ne raboti niama da vzemat ni6to.Kato postradal or falita na Alma tur vi go garantiram.Fonda e zabluda na sindikatite koito nesa6testvuvat.

8

кака

преди 10 години

за жалост следва съдбата на варненската корабостроителницабезработни........................после следва мизериядали тук или чужбинавсе е мизерия

7

Анонимен

преди 10 години

Тези *** ще управляват България -до къде я докараха Марш от парламента

6

Бай Ганьo

преди 10 години

Новите "назначени" са "шпакловчиците - дето са шпакловали задните части на предишното ръководство, сега бързо са изплезили езиците към задните бузи на новото ръководство ( в което има хора гонени за некадърност в миналото) и са се съгласили да работят на следните заплати: - хора с над 20 год стаж - на колкото са вземали преди, - с 10-20 год стаж - на 75% от предишната - другите на 65% от предишната Преди вземаха по 500-600 лв - сега да му мислят..

5

Бай Ганьo

преди 10 години

До 4321 Новите работни места са там където са 1500 те лева средна заплата дето една тиква ги обещаваше 2009та...

4

до 1

преди 10 години

Тези въпроси ги задавай на края на мандата, това да е ти е като да махнеш с вълшебната пръчка и за няколко месеца всичко да се изпълни.

3

до 1

преди 10 години

Тия дългове на корабостроителницата да не са натрупани от вчера?

2

Ботев

преди 10 години

Виждам едни ключови думи "могат да получат" и "до..", които са доста опасни..

1

4321

преди 10 години

Къде са новите 250 000 работни места? Къде са новите заводи, предприятия, къде е новата българска индустрия? Кога ще дойде светлото бъдеще, драги ми смехурковци? То и Жан Виденов навремето обещаваше социалистически разцвет, а две години по-късно червените кхмери банкрутираха държавата. Май се заражда същият сценарии - в момента сме 1995, ако трябва да се водим по онова управление на БКП. Чакам вдигането на инфлацията, ще е голяма като главата на този на снимката.