12

Комфорт

преди 10 години

На село кокошсите и заците на баба ми не се таковат в храстите, а тия двамата, дори при положение, че около тях е гъмжало от пияни уриниращи рокаджии . . . .

11

Яна

преди 10 години

Той беше Той беше ама какъв мазен и спаружен ми го отпра докато ме душеше само!!!!!Душеше ме щото мислеше, че съм Фидосова бехме се нашмъркали с халюциногенните му гъби!!

10

stanick

преди 10 години

Как не вие СРАМ!

9

Анонимен

преди 10 години

Хохерер в затвора а приятелят му Сер гей Станишев вожд и учител на европей ския социализъм Слепи ли са пресата и телевизиите в *** Сергей ти си само за затвора марионетка кукла а страхливата 4 та власт мълчи позорно дори и Бюреков без цензура СТРАХЛИВЕЦ..И пак се стреми към европейският парламент.На кол да бъде наврян до май месец.

8

Анонимен

преди 10 години

Имало три групи увреждания, като най-скорошното била от 5-7 дни. Излиза, че когато е убита, няма увреждания!!!

7

Николов

преди 10 години

Без да омаловажавам трагедията.Чудно ми е що за хора правят секс в храстите.В кола,в *** и... ама в храсти и то на оживено място.Деградация пълна.

6

sokrat62

преди 10 години

И ся ко, "неизвестен извършител с неизвестно оръжие" гати и цацаратурата, гати и следствието, гати и държавата!!!!!!!

5

Бай Ганьo

преди 10 години

До мислещ Няма начин - при аутопсията патоанатома описва всичко което види.... ама да твърдят че е удряна с предмет, който не могат да кажат нито точно какъв е, нитода го намерят - накрая ще осер*т делото и пак "ама то съда е виновен"....

4

Дейл Купър

преди 10 години

И травмите на Лора Палмър не се разбра от какво са.

3

Анонимен

преди 10 години

Кой знае кое милионерско синче прикриват и размотават по съда тоя ***

2

Анонимен

преди 10 години

Колко свински физиономии само на една снимка... от тия кой беше извършителят?

1

Анонимен

преди 10 години

*** смешния съд в *** смешната държава. Дайте го тоя кейс на съд в която и да е друга държава и ще имат готова ефективна присъда за точно 48 часа. Години наред баламосвате този народ и питаме с каква цел? Нарочно хвърлят 100 различни "версии" с цел объркване докато на никой не му дреме вече. И накрая виновни няма да има и тая ще се е "самоубила" чрез удушаване със собствените си ръце. Къде са националистчета да лаят пред съдилища, че в държавата няма закони? Ама бежанците виновни после.