42

CVETA

преди 10 години

Ако бях с леви убеждения,във всички случаи,щях да подкрепя Първанов,отколкото този наглец Станишев.Трудно ми е вече да го гледам,камо ли да го слушам.Лъже и маже и ни прави на балъци.

41

Анонимен

преди 10 години

Много добре си спомням симпатиите между Гоце и Буда, докато двамата разполагаха с някаква власт. В момента симпатиите са се превърнали в поредния плиткоумен план за заграбване на власт и пари.

40

Мартина

преди 10 години

Много секси мъж..кажете на М, че Жечка се подиграва с него и доверието му..и без това вербува моя мъж, но той обича мен

39

Анонимен

преди 10 години

Ако глупостта имаше крилца - гоце-трипера ... щеше да хвръкне като гълъбица!

38

Анонимен

преди 10 години

ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....

37

Анонимен

преди 10 години

Комунистите ДС-ари ОТНОВО искат чрез (АБВ) на агент гоце - седефа да си сменят името на столетницата за 10-ти път от 1945 година...Абсолютно прозрачна ИДИОТИЯ! Има ли българи,които още вярват на комуно-социалистическите крадци,убийци,мафиоти,мутри и циркаджии ...? Гоце се гласи отново да убива архари и да *** непълнолетни момиченца....Той за друго и не става! А Буда му помага да прави това...СЪД И ЗАТВОР!

36

MEGI

преди 10 години

НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"...БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб

35

Анонимен

преди 10 години

Не се лъжете, комунистите никога не се "цепят". Тяхната партия, била тя БКП или БСП, не е партия в класическия смисъл и нормални партийни процеси в нея са невъзможни. Вътрешни игрички си играят, но отвън остават монолитни. А относно това кой бил по-малко лош и дали има "прогресивни" в БСП: всички са един дол дренки. "Вътрешната опозиция" е отработена манипулация на комунистите. И Татяна Мйекото е една от най-виновните през годините да се създаде заблудата, че при комунистите може да има "дисиденти"... Всичките са за бунището!

34

@@@

преди 10 години

Когато един бивш АОНСу -джия, комсомолски плазмодий, ренегат -лукановист -перестройчик , кукла на конци-за който го е пожелал от "големите" а иначе и по същество лукаво и кариеристично селяче , докопало доживотен комфорт с президентската си пенсия, започне отново да се навира и натрапва в обществено-политическата помия, чийто основен архитект е - засмърдява още по- гадно и на публиката й идва да повръща ...

33

Анонимен

преди 10 години

Аферим, кардашлар БКП....големи *** излязохте и много лъжливо се "ЦЕПИТЕ"!И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... са руски ***.АНАТЕМА ВИ!

32

български ИДИОТ

преди 10 години

О-О-О Гоце !Снайпериста! Великия бридж майстор "Големия шлем"!Единствения фен на Милошевич.Президенто на сите българе ,най вече на тези от поречието на река Арда! Верен съратник на "петата колона" в България .Енергийния специалист!Един от малкото в пределите на задунайската губерния България. "Противогазът" за свободно дишаштите българи! Излезе на светло!

31

MUZAKA

преди 10 години

Нека бъдем разумни.Станишев не става за лидер.Ясно е.Първанов е президент без гафове и това не може да се отрече.Нормално е човек да иска сметка от някой който е смотан лидер и не става за *** на зеле, камо ли за партиен лидер на БСП./все пак тази партия е на повече от 100г./.Е, какво лошо има в това Първанов да иска оставката на Станишев?Друг е въпроса доколко България печели от това.Защото аз смятам ,че гражданското общество на България трябва да изметем тези негодници от парламента.

30

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Сидеров пречи КОМПРОМАТ!- Преди това Бандита Буда, чрез КОМПРОМАТА Бисеров, рекетира, Кръстника А.Доганов, за обща Власт (без да иска разлешение от ДС), но Доганов от божествена ярост отстрани Бисеров.- Всички активисти на ГЕРБ се държат с КОМПРОМАТИНо Истинския проблем на МАФИЯТА (ДС) са Глупостта на Цветанов и руснака Станишев!Затова:- Гоце и Буда ще изгонят Станишев в Европарламента и Цветанов (може би в затвора) - за да съставят съвместно Правителство!Крайна цел, Гоце Премиер, Буда Президент!.

29

rumen221

преди 10 години

Гоце, Буда, признайте!Лъжа е, че между Партията на партийните секретари (БСП и креатури) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели, първите да обясняват, вторите да пазят КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС = Олигархията...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ на ДС = Мафията!Проблема на народа е Кои са по-малко алчни, а Сидеров явно им пречи!!!.

28

Човек

преди 10 години

До АНОНИМНА.Ти въобще имаш ли мозък?

27

ИНФО

преди 10 години

Според строго секретен документ на РУ-ГЩ от 3 май 1988 г., подписан от зам.-нач. на Разузнавателното управление на Генералния щаб полк. Нинов беше установено, че Виктор /това е псевдонимът на Юрий Асланов като СС на РУ-ГЩ, бел. моя/ е осиновен син на др. Д.Станишев.

26

АНОНИМНА.

преди 10 години

ГОСПОДИН ПЪРВАНОВ!НАЛИ ОБЕЩАХТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИТЕ ПАРТИЯ И АБВ-то ЗАМИНАВА ЗА ФРИЗЕРА. ЗАЩО СЕГА НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ ГО ИЗВАДИХНЕ. НЕ Е КОРЕКТНО , НЕ Е ЧСТНО. ТОЛКОВА СЕ БОРИХ МЕ ДА БЪДЕМ ЕДИННИ , А СЕГА ВИЕ ДАВАТЕ ХРАНА НА ЗЛИТЕ СИЛИ.

25

Мунчо

преди 10 години

Още една причина, за да гласувам пак за Светльо Витков. Много са ми омразни и сини и червени и зелени и оранджеви и всякакви партийки управлявали досега - пряко и косвено или били изобщо в НС!

24

Анонимен

преди 10 години

Първанов няма никакви шансове и той трябва да е гламав, за да не го е разбрал !Абе Гоце, ходи си гърми дивеча с пушка за 60 000 лв., доживотна мечта толкова пари на куп, за всеки пенсионер .Ама пуста лакомия ...

23

Атакист

преди 10 години

Добре е че толкова безполезно същество като Гоце принадлежи на редиците на БСП! Ще има да им пречи и разконцентрирва, а човек като се дразни и разконцентрира е склонен да взема погрешни решения!