10

БРАННИК

преди 10 години

Азис ви е цар.

9

Анонимен

преди 10 години

Вие от Dnes.bg съвсем се побъркахте. На кой му пука какво записва това влечуго гнусно наркоманизирано Азис или Миле Китич?!?! който никой нищо не знае за него или знят бесните чалгари с плакати на Пепа секса в ***. вие сте побъркани!!!

8

Chr

преди 10 години

...например щеше да е не по-малка звезда от Шакира. Страхотен глас, страхотно сценично певедение, страхотно настроение. На живо пее едва ли не по-добре отколкото в студиото или поне 1:1. И още нещо при нея колкото годините си вървят музиката й става по-хубава и по-изтънчена. Препоръчвам албума Алакса /2012/ на всеки меломан. А също и в тези от 2007 и 2010 има страхотни песни. От предишни също има добри парчета. Не е останало почти нищо от онова момиче, което 1994г пее Den Yparxei Tipota. Евала!

7

Chr

преди 10 години

Деспина няма работа в такъм тандем и съм почти сигурен, че няма и да участва в подобно нещо. Иначе тя пробив си е направила, защото песента й Gia е стигала до 1 в Англия в Билборд. От друга страна няма как да пробие в световен мащаб като пее на гръцки, но пък в това е чара. Препоръчвам горещо - пее страхотна смес между поп, рок, денс, етно, гръцки мотиви, съчетани тук там с поп-фолк елементи. За 2-3 години ми стана любима певица, предвид че цял живот съм случал рок. Ако се беше родила в САЩ...

6

Веско

преди 10 години

Ужас!

5

Анонимен

преди 10 години

"Поклон, пред тази титанична новина!"

4

Анонимен

преди 10 години

"проекта" ще се казва ДЖИЛЯЗУ

3

Анонимен

преди 10 години

НЕВЕРОЯТНА ОТВРАТТТТТТТТТТТТТТ

2

Изискване

преди 10 години

Александър Попов да бъде уволнен заради чалгарска същност!

1

край

преди 10 години

Факторът Азис.