22

Анонимен

преди 10 години

Първанов може да стане пример за прозрачност. Толкова са му прозрачни плановете, симпатиите и апетитите за власт и пари, че май дойде момента, в който пак да изчезне от медийното пространство.

21

отело

преди 10 години

Ром - анализатор.Господи , прибери си вересиите.

20

RED

преди 10 години

Първанов всички го разкриха, дори лидерът на ромите. Прозрачен е човекът, дори вече не крие пристрастията си към всичко герберско и бойково. Жалко за него, но от това печели само БСП, която се изчисти от неморални хора.

19

Анонимен

преди 10 години

Това сигурно баба му - гадателката го е предсказала.

18

Анчо Шукри

преди 10 години

Ето го. Нашият лидер!

17

Х

преди 10 години

КЪНЧЕВ,ВЪРНЕТЕ РЕЛСИТЕ!

16

Богдан

преди 10 години

Първанов не е любимите ми политици, но съм възмутен от факта ,че постоянно се дава трибуна на *** като горепосочения и "цар" Киро, които ни съветват,анализират политическата ситуация в България и са на челните страници на медиите и сега е ядосан,че освен английския и пияница Найджъл Фараж,НЕ Е ДОСТАТЪЧНО БОГАТ,за да заведе друг на *** си трапеза..Гоце,що го помилва този ***!?

15

Анонимен

преди 10 години

На *** вяра да нямаш

14

Спонги

преди 10 години

Ако Костов наистина е забранил да бъде помилван този ***, БРАВО! Една *** мутра няма за какво да бъде пускана от затвра , а още по-малко е нормално да я показват по телевизията.

13

Петър

преди 10 години

ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНАТА "интеграция" НА *** !!! В ДЖОБОВЕТЕ НА ТОЯ И В КАСИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ !!! ЗАТОВА партията на *** Е КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА БСП и ДПС !!!

12

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе защитавам Цв. Кънчев, но през 1999 г. той беше осъден по скалъпено обвинение. Може би е извършил истински престъпления, но тогава *** Куцкова, която е граждански съдия, неясно защо иззе делото /за случаен подбор и дума не може да става/ и осъди Цв. Кънчев. И до сега *** Куцкова не е гледала друго наказателно дело. За благодарност, година-две по-късно беше определена от Костов за кандидат за вицепрезидент на Коня. Но не спечели изборите, а ги спечели Гоце.

11

Манго

преди 10 години

Ко? Не.

10

Анонимен

преди 10 години

Този *** навремето Гоце го помилва ето как му се отблагодарява

9

Един българин

преди 10 години

Щом този го казва, не вярвам !

8

Анонимен

преди 10 години

Цветелин Кънчев е осъден за углавни престъпления български политик,През 1999 г. имунитетът му е свален и му е наложен домашен арест, а на 9 февруари 2000 г. Софийският окръжен съд го осъжда с ефективна присъда на 6 години затвор и глоба за побой и отвличане. Обявен е за национално издирване поради неявяването му за изтърпяване на наказанието,

7

изнервен

преди 10 години

Сега всички глашатаи на миризливия съсел ще реват в защита на БСП и против всеки, който е срещу тях. Разбира се, добре апаратно организирано и с опорни точки - само че май това писна на много хора и има обратен ефект.

6

Анонимен

преди 10 години

*** требва да те гръмнат най после бе ***.

5

???

преди 10 години

До къде сме я докарали-*** престъпници да ни учат на акъл!!!

4

Анонимен

преди 10 години

*** целува *** на Станишев защото манговците са на хранилка и се множат .българско семейство и да има много деца държавата не му помага Благодарение на престъпната клика на Станишев българите са подложени на геноцид! Българите трябва да работят и да изхранват *** деца а не свои!

3

Прост бил Цветелин

преди 10 години

май е много грамотен , освен това и духовит :" по думите му брак между него и Борисов е опасен и ще роди отроче почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков"айде де ;)