18

Ф.С.В

преди 10 години

Ама как да сме забравили вас НДСВ - АМА МОЛЯ ВИ СЕ ! Ние помним много добре кой продаде Националната електрическа мрежа (ЕРПтата )на чужденците .Ние помним кой искаше да храни с кисели краставички и домати консерва ,бебетата вместо пари ( детски .Шулева) Ние помним кой ни вкара в война с Ирак и открадна 1 милиард долара "прощавяйки тези пари на Ирак ) ние помним юпита милионери които оставиха бизнеса си в Лондон да помагат на БГ ) Ние помним яхтата в Монако) Кой осакати АЕЦа на БГ ? и т.н.

17

ИВАНОВ

преди 10 години

НАПЪЛНО ПРАВИЛНО.ТРЯБВА ИЗБОРИТЕ ДА СА В ЕАБОТЕН ДЕН( ВИЖ USA).ЕСТЕСТВЕНО Е ТОЗИ РАБОТЕН ДЕН ДА Е ПЛАТЕН ОТ ДЪРЖАВАТА.ВСЕ ПАК ИЗБИРАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКОПЛАТЕНИ ДЕПУТАТИ!НОРМАЛНО Е ЗА ГЛАСУВАНЕ ДА ИМАШ БОНУС.И ТОЗИ БОНУС ДА Е ЛЕГАЛЕН!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Тия т.н. евроизбори ще сa пълен тa*aк.Чудят се кaкви хитринки дa измислят,тa белким поне 10-нa процентa неотврaтенивсе още от еврейския съюз се излъжaт дaглaсувaт зa брюкселски пaрaзити.

15

Венелин

преди 10 години

Е няма що, малко са ни празниците, ами сега и да не работим в работните дни, че сме цъфнали и вързали! Антония пак е на линия (може и на две)...

14

stoian79

преди 10 години

NDSV E EDINSTVENATA PARTIA V 24 GODISHNIA PREHOD KOIATO VDIGNA JIZNENIA STANDART NA BULGARITE,UVELICHI SE RAJDAEMOSTTA,KORUPCIATA NAMALIA DRASTICHNO,BIZNES KLIMATA BESHE NA MNOGO VISOKO NIVO,KREDITNITE REITINGI NA BULGARIA BIAHA NAI VISOKI I IMOTITE NA N.V.CAR SIMEON 2 SA SI NEGOVI PO NATURALEN AKT.VSICHKI OT VAS PISHESHTITE FORUMCI SI POLUCHIHTE NASLEDSTVENITE ZEMI NA VASHTE RODNINI,ZASHTO TOI DA NE SI GI POLUCHI,

13

Анонимен

преди 10 години

До до 8 -връщат ги само ако са ги взели, в случая е по-подходящо да се използва термина "харизали".

12

до №8

преди 10 години

НДСВ са онези крадци, които си оправиха дереджето за 800 дни, начело с дедо Мони, който си кръсти внука с мюсюлманско име за благодарност, че му върнаха имоти. Сети ли се? Онези същите, които "оправяха заднишком" цялата рая и никой не им потърси отговорност, нито смята да им търси, щото са в общ кюп.

11

Анонимен

преди 10 години

Направете го онлайн и ще се вдигне активността.....

Голяма простотия. Българите в почивния си ден не ходят да гласуват, пък в работния ще изявят желание. Проблемът на българина не е в деня на гласуването, а в липсата на подходящи партии и кандидати. Всичко друго е опит да бъде отказан обикновения избирател от гласуване, за да могат партиите по-лесно и по-евтино да купуват *** гласове и да печелят повече места във властта. Българинът гласува по две причини - когато обича и когато мрази някого. Ако няма подходящи хора за ролите - не гласува.

9

ne_hranja_mangali

преди 10 години

До Спонгиабсолютно. Плюс ценз по образование- няма основно, няма право на глас

8

dd

преди 10 години

в тази статия се говори основно за хора, които преди 6=7 години се нагушиха и сега никой от нас не помни кои са :) колко забавно, явно само на тях и е важно кой ще отиде в европарламента, защо ли ...?

7

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха, те и ГЕРБ искат бариерата за влизане на партии в парламента да се намали на 3 %, за да могат и 3-ти им патерици да влязат в парламента.

6

Смея се

преди 10 години

НДСВ ли?имам смътен спомен

5

абориген

преди 10 години

То когато е в почивен ден не ходим да гласуваме, а в работен - съвсем няма да отидем. Тая не е много в ред.

4

Перун

преди 10 години

Не кухи ***, това е много добре обмислен ход,материала е калпав , на това разчитат те ! Ако студентите не помогнат загубине сме !

3

Ф.С.В

преди 10 години

Трябва да се измисли закон - когато една партия не е във властта повече от 10 г-- то тя да бъде заличавана - какви са тези стари муцуни излязли от езерото на нафталина и даващи акъл как да се гласува ) хахахахах 800 дни малко ли ви бяха ??

2

Ивайло Илиев

преди 10 години

За пореден път се убеждавам, че някой политици са невероятно кухи ***...

1

Отвратен

преди 10 години

Няма по- куха иа манипулативна АНТИБЪЛГАРКА от тази гнусотия!Срам за БЪлгария!!!