126

Анонимен

преди 10 години

Реформаторите са луди.

125

Анонимен

преди 10 години

Станишев, Местанчо, не ни давайте на реформаторите. Тия са големи *** за лекуване в психиатрия. Убедете Орешарски и Бобева да станат пожизнени министър-председатели и да се сменат, както Путин и Медведев. Спасете ни от реформаторите и гербавите мутри!!!!!!

124

гешев

преди 10 години

и вие няма да сте част от управлението на държавата!

123

П.Петров

преди 10 години

До Българин, Особеност на манипулацията на тълпата е, че хваща декиш на прости хора."ГАРГАМЕЛИТЕ" ти извадиха *** от ла*ната,в които ни вкараха комунистите и заплата 8$ и пенсия 4$, добре си спомни!Реакторите ги спряха заради разпореждане на Международната агенция за атомна енергия, заради некадърната им експлоатация и риска от това, да превърнат половин България в радиоактивен ***.Радан Кънев има достатъчно интелект и се ползва с достатъчно авторитет в ДСБ, за да няма нужда от "кукловод".

122

бай кольо

преди 10 години

АКО РБ НЕ СЕ СЪЮЗИ С ГЕРБ,ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ СЕ СЪЕДИНИ С БСП И ДПС.ДПУГ ВАРИАНТ НЯМА АКО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. КАКТО ПОЗНАВАМ ПОЛОВИНАТА ОТ РБ /РЪКОВОДСТВОТО СА КОМУНИСТИ ОТ СОИ И РОД.НАЙ МНОГО ОДРЪЖНИЦИ ЩЕ ИМАТ ГЕРБ/ВЪПРЕКИ ЧЕ ГО ПЛЮЯТ МОШЕНИЦИТЕ/,СЛЕД ТОВА БСП,СЪС СТРОЙСЕ ПРИБОИСЕ И ДПС КАТО НА ЗАКОЛЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО ИМ АГЕНТИ НА БКП/ДС/.ЗА РБ ,АКО ОСТАНЕ НЕЩО.НАЙ ДОБРА Е ТАЗИ ПАРТИЯ,КОЯТО ДПС И БСП НАЙ МНОГО ПЛЮЯТ/ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ/СЕГА АЛЮЯТ ПЪРВАНОВ,НО ЦЕЛУВАТ ЛЮТВИ И ВОЛЕНЧЕТО.БЕЗ ТЯХ НЕ МОГ

121

Анонимен

преди 10 години

Ще гласувате ли за турски шпиони от деформаторския блок?

120

Анонимен

преди 10 години

ууууу вие живи li сте :D

119

Бай Ганьo

преди 10 години

До Одисей 1 A, пич, не така - стига полит-к*рви... не желая в РБ да има хора от ГЕРБ, както и в самия РБ да има движение от партия в партия, стига вече "антикомунисти" с партийни билети. Боко ако си замине - ГЕРБ приключва - също като НДСВ... Колко до разбирателството на СК със ГЕРБ през 2009та - докато С се намъдруват - се възползва Боленчо, тогава го излъгаха че ако слуша 2011 ГЕРБ ще го подкрепи за президент и горкия пудел 2 години лаеше по матросовски, докато се усети че го е6ават!

118

П.Петров

преди 10 години

Понеже аз не вярвам, че народът е мъдър, да ме прощавате за евфемизма, ( демек е много , ама много *** в голямото си мнозинство. Ако ви е трябвал превода, за вас говоря!) вероятно пак ще се гласува 20 % БСП, 20% ГЕРБ, 7% ДПС, 9 % РБ, 4% НФСБ, останалото други, при 24% активност.Та аз смятам да ви оставя на мъките и простотията и ще емигрирам .

117

Пешо

преди 10 години

Тези като ги гледам какви са Реформатори,Станишев ще ни управлява до пенсия май!

116

няма смисъл

преди 10 години

БСП ще победи -то е ясно.В дясно всеки ще е поотделно ,а в ляво АБВ И БСП ще се обединят и пак ще ни управляват-щото сте много умни И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ

115

П.Петров

преди 10 години

Логиката е много проста, дори и за прости хора. Ако искате от същото, което се случва вече 24-ри години, т.е. власт на червената мутро-олигархия - не гласувате или гласувате за ГЕРБ, БСП, ДПС.Ако искате да се случи нещо ново, с цел демократична законова държава - гласувате за Реформаторския блок.Ако искате да гледате сеир и не ви пука, че сте до шията в ла*на - гласувате за прости хора - Сидеров, Бюреков, Яне. Пак ще сте в ла*на, но поне до Брюксел ще е опръскано.

114

Одисей 1

преди 10 години

128 Браво бае и аз бих постъпил тогава така , между другото въпреки че в началото уж държаха златното ключе не заиграха наште с Бойко или по скоро той не пожела , нали е сам войн , сам войн и му спретнаха пуча през февруари другарите от Позитано . Виж ако махнат Цветанов и Бойо си подаде оставакат примерно като Доган , нали все го хвали от останалите все има някой свестен във всеки случай не всичките 97 депутатаи повечечето са *** но има и не *** а ако донесат и мандати добре дошло.

113

Анонимен

преди 10 години

Нещастници, остремили се към власти пари. Няма да Ви се получи.

112

Бай Ганьo

преди 10 години

До bochko tikveto Aз бях член партия от СК, и си хвърлих членската карта в коша на едно събрание след изборите 2009та когато взеха да ни обясняват че "трябва да сме ГЕРБ, защото много дълго сме били извън властта". Тогава казах на "малтинчо": "20 години сме против ***, мутри и ченгета, вие искате да правим коалиция с партия от ченгета и ***, ръководена от мутра-ако ще е така - без мен", някои от присъстващите подхвърли "ми махай се" - членската ми карта отиде в коша и тръшнах вратата

111

Историк

преди 10 години

Докато червените(въпреки текущите им разногласия и ежби) практикуват формулирания още от Георги Димитров единен народен фронт срещу фашизма сега за борба с десните сили, то последните са разкъсвани от противоречия кой е по-десен,кой е по-прав,кой е по-представителен,кой е по войвода(много вожд,малко индианец).Това нищо добро не вещае,пак ще гледаме червените велможи как обещават "всичко за човека",пак ще им търпимнаглите муцуни и ще сме жертви на далаверите им. Уви,жалко,плачи Българийо!

110

Анонимен

преди 10 години

Тези на снимката горе както са накокошинени дали знаят какво готви Моника Станишева за тях?

109

одисей 1

преди 10 години

123 прати копието до поискване в централна поща

108

одисей 1

преди 10 години

122 не с него не искам и смятам , че той ще си подаде оствката през февруари , ще черпиш ако се окажа пророк

107

одисей 1

преди 10 години

117 съмнявам се , следя какво пишеш , че си срещу борисов ясно , но не си от реформаторите