26

analiz

преди 10 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на ДОГАН и МЕСТАН . . .

25

Бай Радой

преди 10 години

До ****--28; Затова няма да плюеш САЩ. Те си знаят работата.Сега помагат на Русия. Един руски генерал заяви--В момента в който САЩ се изтеглят от Близкия изток, терористите ще се нахвърлят върху нас като скакалци. САЩ и Русия трябва да са единни по тоя въпрос.

24

Бай Радой

преди 10 години

До PD--20 ;Не само руските служби работят.Всички сериозни служби в света работят за Русия.Именно затова Путин благодари.

23

Анонимен

преди 10 години

a za xristianite jkoito evreite ubivat v siria koga 6e e otma6tenieto?

22

****

преди 10 години

Путин трябва да им прави на тези,наказателни акции,а са гръмнали някъде,веднага една ескадрила и заличаване на един град ат лицето на земята,ако им стиска тогава нека продължават пак.Това е на чина да се укроти тероризма.

21

Башар ал Асад

преди 10 години

Путин ще смачка тия жалки плъхове !!!!

20

PD

преди 10 години

Русия не е това което беше преди 10г. Медийното затъмнение и неукоста не прощават, а в нечий глави овен съчма друго не остана. Малко от тука пишещите знаят какво е "проводник" от годините на върлия социализъм. И ако в началото на 90 много от кадровите служещи бяха извън държавната хранилка и за някой и друг долар играеха вабанк, това вече не е така. Но няма нужда от много приказки. Ще поживеем ще видим.

19

Анонимен

преди 10 години

I v RUSIA ima mnogo predateli GLEDAH V EDNO RUSKO PREDAVNE 50000 ruskini sa jeneni za turzi,arabi,negri ujas otvrat

18

Пеньо Сачмата

преди 10 години

До PD,колкото бяха подготвени във Волгоград а? Пишете тука като *** просто. Някой има ли мозък в тиквата си, или като чуете Русия и се подмокряте представяйки си как лично Путин пуска бомбите от "Летящата мечка" над Кавказ?Проблема е много сериозен, в Дагестан толкова години и никакв успех с терористите там, вечер даже няма полиция и военни, всичко се прибира в поделенията. Много е лесно тука да кажем "ако Путин реши...", щото Путин само атентати иска, нали? ***...

17

PD

преди 10 години

Че ще се пробват да тероризират е ясно, няма нужда да го заявяват. Сочи ще бъде изпитание за Руските федерални служби. Прогнозирам, че ще успеят с някое и друго малко взривче, защото за големи тер. актове Русия, ще се окаже подготвена. А от мухата слон ще направят западните медий. Нова война тропа на вратата на съвременното човечество, и тя е неизбежна. Дали повода няма да бъде в Сочи ?

16

владетеля

преди 10 години

ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ УБИЙСТВЕНИТЕ АТЕНТАТИ ДА СИ ТЪРСЯТ ВИНОВНИЦИТЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ,А НЕ В РУСИЯ И ПО-ТОЧНО В СОЧИ.ТОВА Е НАПРАВО ГАДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!!!СВЕТЪТ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА КАМИКАДЗЕТАТА,ТЪРСЕТЕ СИ ВИНОВНИЦИТЕ,НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ И НЕ БИВА ДА ЗАГИВАТ НЕВИННИ,ЗАЩОТО ТОВА ОСВЕН ,ЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е И ГРЯХ СПРЯМО ХОРАТА.

15

Сталин

преди 10 години

Има МЮСЮЛМАНИН,има ПРОБЛЕМ! НЯМА мюсюлманин,няма ПРОБЛЕМ!

14

топора

преди 10 години

До bashkirchoЕй как си--мангусто,как е кафявият цех,не боли ли вече А??? Струва ми се че поткрепяш терористите май А??? Прав си-нали сте си братя-***. башкирчо Я ми напомни -колко девици ви чакат във вашият рай като умрете?А ако си ял свинско,какво става???Кажи де,недей да скромничиш,Мюмюнчо....Не си играй с оганя-това не ти е рязаната пиш.а,та да я опъваш...Башкирчо,каде живееш,искам да ми станеш приятелка...и бъди сигурен че *** няма да ти трябва вече....

13

Малко по-сериозно

преди 10 години

До Анонимен 13Не знам дали е луд , но до сега няма самовзривил се християнин в мюсюлманска държава ! Изводите си ги направи сам.

12

Анонимен

преди 10 години

12, ти си луд за връзване!!!

11

ДО 10

преди 10 години

Навсякъде ислямът пролива кръв, от Бразилия до Индонезия, от Испания до България, правилно по-долу е казано : " не всеки мюсюлманин е терорист, но всеки терорист е мюсюлманин"!! Само ислямистите имат училища за бъдещи самоубийци, приемат 13-14 младежи, а след смъртта им на семействата се изплаща рента , опрощават се всички грехове и т.н. Това е ислюмът!! Друго няма!

10

Анонимен

преди 10 години

Кавказките пещерняци още живеят във времето на първобитно-общинния строй. Да мразиш някого заради религиозните му или политически убеждения трябва да си просто *** и нищо друго. Просто Путин трябва да ги изравни със земята тия ***.

9

Анонимен

преди 10 години

Тия *** кавказки са *** и едва ли имат нещо общо с исляма. Никъде исляма не проповядва насилие. Проблема е, че Путин не може да се справи с тях. Ако е по времето на Брежнев, досега да са отдавна забравени по Сибир.

8

читател

преди 10 години

Ислямът винаги е бил идеология на кръвта и насилието, в това число и спрямо своите.Така е от създаването му, до наши дни. Повече от 15 века шиити и сунити не спират кръвопролитията. Отделно всички други са им виновни за неимоверната пхростотия, неграмотност и омраза към всичко ново. Там където е ислямът там няма култура , интелект и мисъл. Мракобесието е в основата на тази идеология.

7

Анонимен

преди 10 години

Башкирчо, имаш нещо против,терористите Путин да ги прати при Аллаха? Давай Путин, избий ги до крак тия мръшляци, един да не остане!