236

braqn

преди 10 години

До силвияestestveno che shte go pluqt ,dage mu e malko na tova govedo ot gerb

235

-

преди 10 години

До янкоatoi praseto ma hich ne go e strah

234

янко

преди 10 години

Не се спряха тия *** ама то защото ги е страх

233

силвия

преди 10 години

ами то освен да водят такъв пи ар срещу Бойко друго не им остава. Видяло се е , че по друг начин не могат да го очернят. Сега , тъй като идват нови избори ше излезе какво ли не още. Те като не могат да се похвалят с нищо,а напротив - им остава само да плюят по ГЕРБ.

232

Теди

преди 10 години

БСП са способни на всичко само и само да извадят компромат срещу Борисов.

231

Рада

преди 10 години

Комунистите са факири по скрояването на компромати. Очаквам какво ли не от тях, само и само да останат на власт.

230

ТОНИ

преди 10 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ НАЙ СРАМНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПРЕХОДА С ТИЯ ПОСЛУШВАНИЯ ПОСЛУШАТ ВСЕКИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ПОСЛУШАТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ВСЕСТНИЦИ САМО И САМО ДА РАЗБЕРАТ ДАЛИ НЯКОЙ ГОВОРИ ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ

229

Ася

преди 10 години

Борисов е единствения на когото имам доверие!!!

228

Мила

преди 10 години

Фалшиви компромати не им вършат работа, така че, да излиза каквото си ще, ние вятваме в истината!

227

Само ГЕРБ

преди 10 години

Каквито и компромати да излизат тези, които са умни и не слушат манипулираните медии, знаят, че Борисов е най-подходящият премиер на България на този етап. Нещата не стават на две натри, а Борисов доказа, че работи за хората, най-малкото и от Европа се вижда какви са реакциите им.

226

doreto

преди 10 години

Компроматите им се изтъркаха още преди няколко месеца - сега каквото и да пуснат хората не ги интересува нищо друго освен датата на тяхното разцепление , а от там и оставка.

225

...

преди 10 години

Добре де ,аз не съм политически пристрастен , но следя новините редовно. Чудя се защо някои коментиращи обвиняват Бойко,че много подслушвал до сега , а не сме чули нито един запис на някой от опозицията му. Има записи само на Бойко и хора около него?

224

Анонимен

преди 10 години

този или е светец или е лъжец! - вие преценете :) вив финансовите среди се говори, че има доста над милиард :) мислете бъгларски кратуни! :) мислете с главите си :)

223

Боко мутрата

преди 10 години

До Анонимен 256Че аз все още съм реалния собственик на лецки , за това се досетиха и децата вече ! Парички за моето подуене и строежа на стадиона ще има , когато дойда пак на влас , тост никога ...аахахахахаха.

222

Anonimen

преди 10 години

Защо ли Бочко е толкова притеснен?!Ако не е имало такива срещи и разговори,тогава защо е настръхнал толкова.Иии също-когато неговите хора подслушваха масово политици,журналисти и свои дори,тогава за него това беше нормално.Е,сега с неговите камъни по неговата глава.Сори.Трябва да има справедливост,нали.Поне малко.

221

Анонимен

преди 10 години

Бойко Медотиев Борисов .В момента в Пловдив има грип и целия Пловдив е болен.А твоят подопечен некадърен кмет Иван Тотев каза ще няма.Как като няма като всички Пловдичани са болни от грип.Значи има грип а той вика ще нямя.Егати и малоумния кмет на Пловдив

220

иво

преди 10 години

Прекалено много се страхуват от Вас, господин Борисов. Няма друга причина да се държат така. Но все още вярвам, че ГЕРБ е сила, която ще се докаже на изборите, които се надявам да са съвсем скоро.

219

чвор

преди 10 години

Държавата е на дъното на всякакви класации и продължава да затъва,а тези ми разиграват някакви латино сапунки след като всичките отдавна трябваше да търкат наровете....

218

Ушко

преди 10 години

Как няма да знае кога ще има нов запис, като то може би записва гостите си и след това на техен гръб си прави PR. Иначе няма кой да му обърне внимание, камо ли МВР да го подслушва - няма какво да научат от него тоя е бита карта. Така на времето натопи Бирата и Гоце Архарски, след това Коката и Миро, сега Пикаещия В Шадравана и Гоце. Кои ли ще е следващите Боко подслушани гости? Явно като ги запише той ще ни каже.

217

Анонимен

преди 10 години

Гузен, негонен бяга!