103

AНТИМУТРA

преди 10 години

Не им се връзвайте на номерата на ***.Този ход с "АБС" е повторение ,римейк на партията"ЕВРОЛЕВИЦА" от 90 години.За да контрират акумулираното недоволство на народа и на някои техни симпатизанти ,БСП привидно се разделя на две и тази втора част АБС(БСП алтернативна)уж се разграничава от "грешките на първите" и го играят "готените".Така ТЕ(БСП) намалят щетите от гафовете си до минимум и печелят по вече гласове на евровота

102

dj esen

преди 10 години

Браво�� най умния политик моментаа>

101

гейБЕР;

преди 10 години

ЦЕЦО- ЛЪЖЕЦО е пример какво означава НАГЛЕЦ

100

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: до "Генерала",който в друга страна щеше да е в затвора при СретичДата: Неделя, 2014, Януари 19 19:15:09 ЕЕТТи обаче не преставаш да се правиш на ***.Да Борисов,подхвърляш още в медийното пространство:: "ние ги победихме на изборите".Ти не прие мандата,сега си мислиш,че е безобидно това "подхвърляне".Юредически не ти вменява вина,но реално анализирано на фона на твоите подривни дейностти и дестабилизации,май ще ядеш Тоягата.Твоята Мутрещина струваше много на страната.Стой си тихо и млъком та може би да се оправиш,нали така.

99

ДА

преди 10 години

До evgeni1234О.К.-НЯМА ПРОБЛЕМИ!

98

evgeni1234

преди 10 години

до "НЕ,БЕ"-моите извинения към тебе,не съм те разбрал.Още веднъж-извини ме.

97

evgeni1234

преди 10 години

Борисов разчита на такива "възлови моменти" като сега "тримата",за да се оправдае всеки друг аргумент.Да ,но според ваяс дали има давност делото "Опицвет" и дали ще бъде в услуга на Борисов да бъде разгледано на ново (питанка) Става въпрос за нещо коренно различно в което е замесен Борисов,за което няма да уточня.

96

Анонимен

преди 10 години

Какъв е смисълът да бъдат подслушвани двамата топ-***? Самите те направиха от простотия, самовлюбеност и безхаберие толкова много гафове, че няма защо някой да се занимава с маймунските им приказки. Да се извинят на лекарите от Горна Оряховица, на хората от митницата, на всички, чиито бизнес разсипаха, за да пробутат собствените и на приближените си нефелни фирми! Боката да каже от кой Матрял е, какви и от къде дойдоха парите на Цеца, може ли да живее без да лъже? Доносник и мутра ли е?

95

НЕ,БЕ

преди 10 години

До evgeni1234ТИ МАЙ СЪВСЕМ СИ СЕ ЗОМБИРАЛ -АЗ КОМЕНТИРАМ ОТНОСНО ПОСТА ТИ ЗА ДАРВИНОВАТА ТЕОРИЯ,АМА ТИ ТОЛКОВА СИ СЕ ОЗЛОБИЛ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПИШЕШ ОЗЛОБЕНО

94

ддд

преди 10 години

Бе нормални ли сте да поткрепяте ц.ц и б.б и сергей-*** народ проста държава

93

evgeni1234

преди 10 години

до"НЕ" И относно дали е така,не е необходимо все още , в предвид на други фактори,Борисов да е в затвора.И относно фактите,те са всеизвестни,но е въпрос на компромис,просто,най-добрият вариант за тарикaт Бойко&Cоmpany.

92

evgeni1234

преди 10 години

Кое не е така(питанка) Че мутри бяха премиери,това не е ли така(питанка) За какви теории говориш (питанка) Само ти ли не знаеш,че времето на престъпниците отминава(питанка)Работи,работи,виж вече стана !

91

НЕ

преди 10 години

До evgeni1234НЕ НЕ РАБОТИ И НЯМА КАК ДА РАБОТИ,ЗАЩОТО Е ПРОСТО ЕДНА ТЕОРИЯ НЕДОКАЗУЕМА И НЕРЕАЛНА ФАНТАСТИКА!

90

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: do Borisov i Co.Дата: Неделя, 2014, Януари 19 18:36:27 EETГледах как Опитцветския разбойник се възпалява по Нова тв.Ами ако се вземе в предвид как бе затрит с гранатомет един човек за респект !.Показни акции по времето на неговото управление и всичко що стори на страната-този човек(Борисов), ако продължава в същия дух-директно в ЦСЗ.Точно за да внуши страх и терор навред,мачкаше и трошеше,а сега се жалва като вдовица за x.й

89

оставка

преди 10 години

До бруммче що мен питаш? - така зададен въпросът ти е по-скоро подвеждащ,но няма да се вържа да отговарям на подобни провокации,които целят спор и да защитавам някой,което не ми е цел! Аз просто в предният си коментар отбелязах оЧевадното и по принцип всеобщото виждане на хора,които се интересуват от истината,която впрочем вече се разкрива и маските падат!

88

Анонимен

преди 10 години

radio Erevan otkaza da otgovori na vaprosa Ceco u gazecio li e ili gazeco e okolo Ceco, kato se motiviraha s Konfucius 4e ceco bil po-malkia problem otkolkoto e gazeco, no 4e ceco bil po golem ot gazeco i zatova klateli Budkata

87

evgeni1234

преди 10 години

Чуйте аргумента Първанов чрез Калфин: "неуспех на изборите".Дестабилизация в реално работещо време,чрез "имало едно време".Разбрахте ли как "корковите тапи",принудени от собствените си газове сами се изтрелват по "усмотрение".А именно-дестабилизация на парламента и страната след успокояване на ситуацията,и хоп-на преден план тапите-седевчовото Гоше,Умен Петков и най-непорочното лице на БСП-"Калфата". Но колкото и да е голям напъна да се върнат мутренските години-не става вече,"късно е чадо,мандалото лопна!" А наш Бойко,нищичко не знае.

86

брумм

преди 10 години

До оставказащото гербовцете са слугите на висшия ешелон ДС/БКП. което не ги прави по-добри. Станишев, Доган, Гоце, Борисов, Цветанов -в затвора!

85

evgeni1234

преди 10 години

Опаааа,видяхте ли,че Дарвиновата теория още работи ! Ха-хахаха,седевчовото Гоше се на..иска,ама и Руменчо,Петковото,а Бойкото-преди това!Подробносттите на "втора страница"

84

оставка

преди 10 години

мда на всички мислещи е ясно как манпулира смазаната машина на ДС на комунистите! Още по време на изборите маските паднаха и някой хора със закъснение им стана ясно,че всичко е било нагласено и дережирано-срс-та,бюлетини и" шменти капели" наредиха си козовете със манипуации и купени гласове,със омъскаряване на Герб,че подслушвал,А ЗАЩО НЕ ЧУХМЕ ЗА ЕДНО СРС СЪС СТАНИШЕВ ИЛИ НЯКОЙ КОМУНИСТ? Жалко,че има още хора,които се връзват на опорноточковците от БСП и ДПС!ОСТАВКА!!!