83

Анонимен

преди 10 години

Tova ne e nikakuv teroristichen akt choveka qvno ne e zapoznat s naselenieto na raiona i nai veche na s. Qna!!!!!

82

te4o

преди 10 години

Сега веднага трябва да се пуснат хора по изкупвателните пунктове за желязо и където намерят релси в затвора!!!!!!!

81

Maika Bulgaria

преди 10 години

Смърт за крадците! Такива същества не ни трябват!

80

robocop-2

преди 10 години

До Анонименmnogo dobroto s samo strelyajte do glavata na siganite i da moje da pochistvaite go do vsichkoto siganite vav bulgaria ne jiveyat samo na siganite ot mnogo *** vsichlkoto e *** *** iztrelyame do snaiperite do glavat na vsichkoto sigani posistvaite go republic of bulgaria s only white bulgarian peoples to living of

79

Uzunow

преди 10 години

J ne butaite bratjta zigani -koi ste glasuwa posle za komunistite i turzite?Neka si kradat gelqzo a punktowete da si zatwarjt o4ite.Ste po4nat i wlakowe s patnizi da derailirat.Polizijta neka da si pazi narodnite \izednizi\w parlamenta.Stanisko i oresarski da se smejt na naroda

78

Анонимен

преди 10 години

Ами така става с целия български народ, грабеж до дупка и селата, вилите и къщите на хората изглеждат точно като тая катастрофа - пълна бъркотия. Ама понеже държавата сега е ощетена все едно големата работ....обаче в сравнение с какво е станало в цяла БГ, тая катастрофа е капка в морето. Сега в България е по-лошо от колкото преди 1500 години, когато е могло да убиеш варварина които ти краде частната собственост...а сега за това те вкарват в затвора! Евреиската перверзия в пълен ход.

77

Yakov

преди 10 години

А, ако беше пътнически влак,.................!

76

коко

преди 10 години

Кажете ми извършващи подвизи с клавиатурата на компютъра кога най сетне ще има пребит поне един ***?Те с добро няма да се оправят и ще стават още по-нагли.Утре може като се събудим да видим че ги няма металните листи от кубетата на "Александър Невски".

75

Анонимен

преди 10 години

До БПФ- това е голяма кражба ,това не *** кражба те са , по дребните кражби едрите кражби правят българите.

74

Анонимен

преди 10 години

Ако това беше на запад, след такава световна глупост която този *** наречен мистър изрече, който явно не знае разликата между кражба и терористичен акт, щеше да последва оставка до 12 на обяд. Но в *** простотията, невежеството и идиотизма се поощряват, най-вероятно и тази *** ще я наградят с някой орден на края на мандата...

73

Анонимен

преди 10 години

СЕГА ОСТАНА ДА ПИТАТ КОЙ,КОЙ ОТКРАДНА РЕЛСИТЕ НА ВЛАКА ,

72

РР

преди 10 години

До 67 Какви икономически мерки за тая неграмотна *** пасмина? Какво работа изобщо могат да вършат? Сега пак някой умник ще се изтъпанчи с призив да не стоварваме гнева си на ***, да не нарушаваме етническия мир и други бля-бля... А ако имаше жертви? Ами следващия път пак ли ще се размине?

71

Стига, ве

преди 10 години

Как се разследва тероризъм знаят ли? Ако знаеха, всички *** около линията щяха вече да са прибрани от качулките. И с летището се оакаха и сега пък съвсем - няма тревожат най-важните избиратели я.

70

Бай Ганьo

преди 10 години

До ОСТАВКА-некадърници Миналата година по това време имаше абсолютно същия инцидент край Любеново, там дерайлира влак с варовик. От 2010 до сега има поне 15 случая на кражба на елементи от ЖП в гарите Перник-разпределителна и Искър... Ама на никой не му стиска да се справи с проблема както трябва..

69

Анонимен

преди 10 години

пунктовете за изкупуване на отпадъци мнооого добре знаят какво им носят *** - докато няма ПЪЛЕН контрол върху изкупуването на отпадъците - ще е така.

68

ОСТАВКА-некадърници

преди 10 години

Оставете я цялата композиция *** ще я разскостят и предадат на вторични,а Гея се хвалеше че сега сме имали държава,е видя се на кой е тая държава...

67

Бай Ганьo

преди 10 години

До vesko02 Да, схващаме я.... Този път дори и министъра (на транспорта) я схвана - ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ! И опит за убийство! Само че трябва да го схванат и други... и тоя път да не се мине с бой в районното (както обикновено), а да се възложи на армията "със всички сили и средства да се разчисти сервитута на ЖП линиите и да се гарантира безопасността на ЖП превозите".

66

qwerty11

преди 10 години

Сидеров и Костов са никой друг

65

П.Петров

преди 10 години

В новият наказателен кодекс да добавя и текст, че всяко посегателство върху пътна, железопътна, комуникационна, електрическа и водна инфраструктура, застрашаващи живота и здравето на много хора се счита за тероризъм и наказанията са тройно по-високи от наказания в обичайните случаи. Наказанието при човешки жертви да се сумира за всеки пострадал.

64

кърлеж

преди 10 години

да сме ги интегрирали....абсурд това са генетично сбъркани съществане може дате е родила сестра ти и ти да си нормален човек....