19

Марто

преди 10 години

До коментар 20 - изнервяща си ти, че само се оплакваш. Горката има парички и била изнервена къде да отиде - в Испания или в на майка си гъзина! Навремето имах такава приятелка, дето се "изнервяше" че съм и подарил BMW, а не Mercedes и я отрязах. Сега съм си намерил скромно момиче, дето не се изнервя и не е глезла и пикла като теб!!!

18

XGoranX

преди 10 години

До Анонимен (коментар 20)Абе хората още са клиенти на ***.bg, а ти за море си се разбързал/а. Било "изнервящо" вика коментар 20... Изнервящо е, че има хора като теб, дето си мислят, че са хванали Бог за шлифера като имат пари за моренце, за да си опекат хубаво дупенцето...

17

Анонимен

преди 10 години

Дааа, Испания е много добра дестинация, но незнайно защо цените скочиха с 200-300 лв. Много дразнещо е като ти напишат някаква цена и после се започва, не включва летищни такси, трансфер и дрън-дрън. Много е изнервящо. Трябва да ти напишат истинската цена, така само ти губят времето.

16

Анонимен

преди 10 години

Вече въобще не мисля за черноморието ни, всички мутри и властимащи успяха да го съсипят. Бетонирано и гъстонаселено, не благодаря. Пясък, море и простор това е мястото което привлича.

15

:)

преди 10 години

Няма да отида на море тази година...Юли месец към Рио за Финалите ще сме там, и после ще отскочим до Бахамите...

14

demosten2

преди 10 години

Да, мислим: за ГРЪЦКОТО море. За "нашето" не ми се мисли, най-малкото защото не е точно наше, а на мутрите от ***, руснаците, роднините на разни политици и милиционери...

13

Анонимен

преди 10 години

Цялото Черноморие ще се бетонира и в километри в дълбочина - нали трябва да се перат крадени пари?!

12

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е, че се строят стотици хотели на Черноморието - нощувките ще поевтинеят!

11

Shark

преди 10 години

Хотелиерчетата се раздвижиха още дошла не дошла новата година. Треска ги тресе че хотелите и пак ще са празни, като миналата и по-миналата и по-по-миналата година. Ми дааа, празни ще са, като цените са надути безобразно, а обслужването е под всякаква критика. За тези цени ще отида в Турция. И без ранно записване дори!

10

Пенсионерка

преди 10 години

Турция - 4* хотел от 06.06. - 565 лв. Това е път до там - не по малко от 1300 км, ядене и пиене на корем, климатик, смяна на бельо през ден, топло море, УСМИХНАТ и ЛЮБЕЗЕН персонал. Цяла Европа ходи там. И повечето плажове са им със син флаг, не като нашите *** и мърляви. Рекламирайте си ги колкото щете, хората трева не пасат.

9

пенсионер

преди 10 години

Така е то при ***. Пращат ни на морето зимата... Помните ли, и при Масларката беше същото, а при Жан Виденов направо щяхме да си измрем от глад.

8

Искрен

преди 10 години

Плевнелиев няма този проблем. Резиденцията му в Гърция е готова. Магистралата на там също е готова, нали ?

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 6Нормален(умен) eвропеец няма да повтори, а може и изобщо да не дойде в БГ на море!

6

Калугера

преди 10 години

Направил съм си резервацията още от сега на плажа в палатката там най хубаво бате особенно при изгрев

5

Анонимен

преди 10 години

Спасението за бедния българин са : частните хотелчета, фамилните къщи и частните квартири !Питаш приятел къде е изгодно, тънки цени при добри условия и макар да си българин а не бял европеец, можеш да си изкараш дори по-добре от него .Луксозен многозвезден хотел с денонощна гюрултия, благодаря много .

4

Анонимен

преди 10 години

Многото звезди значат скъпи цени, големи далавери и яки мутри !

3

Анонимен

преди 10 години

Признато е, че морето е с 2 градуса по-топло в Бургас сравнено с Варна . На юг от Бургас се прибавя още един градус .

2

Четиричленно семейст

преди 10 години

ол инклузив варират от 64 до 120 лв. на човек, а четиризвездните - от 61 до 149 лв. на човекда не съм пропуснал момента на вдигане на минималната работна заплата на 1000 евро?Кви са тия тънки цени бре?250 лв. на ден минимум за четиричленно семейство...и това при 400-500 лв.масова заплата на месецха-ха-ха

1

Анонимен

преди 10 години

Бай ***-мутрохотелиер изгони по-платежоспособните туристи, сега чака на рекламни статии!