32

Красимирр

преди 10 години

"Няма нищо скрито, което да не стане явно". Та и Вашите дела интригантчета, ще станат явни. Няма да сте все анонимни. И това, че отричате и не зачитате нищо и никой за авторитет, тогава няма да Ви помогне. До толкова сте изпростели, че не е за говорене. На обществени места говорите с вулгарния си махленски език и всички около Вас си мълчат. Робска пасмина... "Горко ономува, чрез когото съблазън дохожда"... Не защитавам никого, но Вие сте хиляди пъти по-гнусни и от най-пропадналия от тези "звезди

31

Ставри

преди 10 години

Недопустимо е в манастири подобни прояви, НО откровено - кой до сега е заставал срещу природата ? Има хора, които трудно подтискат нагона си и не са за тези места.

30

Калугер

преди 10 години

Къде е това изкам и аз да намажа една монахания пък ако ми хареса ще я взема на село че там всички ергени са ръкохватки ....

29

Голяма змия

преди 10 години

Къде се намира тази църква по точно в Пловдив от провинцията сам.ОВЧАР с Голяма Тояга сам и изкачи та Разпоря някоя монахиня .....

28

анонимен

преди 10 години

Българска църква не прилича на нищо за съжаление. Ноември миналата година там имаше гей скандал, сега секстормоз над монахиня от свещеник. България просто няма църква. Сигурно има и корупция там. Нито обединява народа, нито се грижи за социално слабите и много нуждаещи се, нито хората, работещи там истински служат на Бог. Има и такива, но повечето май са лицемери.

27

Интриганти

преди 10 години

Срам ме е. Срамни и гнусни са повечето от коментарите Ви. Ясно се вижда, че осъждането не го имате за грях. Засрамете се, ако въобще сте способни вече на това. Срам от по - голяма част от българите. Превръщате се в жалка пасмина клюкари. Не знаем какво в действителност се е случило. Дали е направена по - сериозна забележка и е имало обида и след това клевета или действително е имало думи да се извърши нещо непристойно... Но я всеки да си спомни собствените свинщини и тогава да хвърли камък...

26

Анонимен

преди 10 години

А така сега,кой ще ги изповяда загорялите монахини

25

Анонимен

преди 10 години

KOLKO mnogo sa verva6tite balgari.BABA GUCI.

24

DOOM

преди 10 години

ЗА ТОВА НЕ ХОДЯ НА ЦЪРКВА. Религията е създадена, за да контролира хората чрез страха, а поповете са по-грешни от най-грешните, защото са се продали ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.

23

Отец Нафарфорий

преди 10 години

до 22При мен пък оня ден идва жената на кмета на селото за да се изповяда.Приближава се към мен и ми вика: Отче, много съм грешна, един мъж не ми стига.Казвам й: Пробвай с двама, дете ненагледно!Тя: пробвах, не ми стигат!Аз: Пробвай с 10 тогава!Тя: И с 10 съм пробвала, не стигат!Аз: Жено, ти си Феномен да го ***!Тя: точно така дядо попе, Феномен съм, а не *** както разправя цялото село!

22

Пловдивската епархия отделно ли е от БПЦ?!?Що за безумие е това решение?Ако е под запрещение за служение то това трябва да важи навсякъде. Иначе се получава, че Пловдивска епархия е различна юрисдикция от БПЦ. И този ще може да служи в БПЦ, но в Пловдивска епархия няма да може.

21

Анонимен

преди 10 години

кирилчо, хайде ти го обясни като можеш вица. Можеш ли?

20

Анонимен

преди 10 години

Поп изповядва млади жени- Отче прегреших, на мъжа си изневерих.- Колко пъти?- Един .- Остави 10 лева и Бог ще ти прости дъще.Влиза втора- Отче прегреших, на мъжа си изневерих.- Колко пъти ?- Два.- Остави 20 лева и Бог ще ти прости дъще.Чул го еврейския равин и казал: - Колега може ли аз да продължа?- Може, съгласил се попа и отстъпил мястото на равинаВлиза трета жена- Отче прегеших на мъжа си изневерих- Колко пъти?- Два пъти- Остави 40 лева и отивай да му изневериш още 2 пъти !

19

Анонимен

преди 10 години

Спомням си за един виц. Монахиня пътува с "кифла" във влака. Съвсем случайно. Кифлата казва:Аз вас не мога да ви разбера. Тези обувки за един секс. Това палто за един секс. Тези гърди за един секс. Апартамент за един секс. ... Монахинята се прибира в килията. Ляга си. При нея влиза попа. А тя му казва:" Да ми се махаш с тези вафли от тук

18

Анонимен

преди 10 години

Илияне Велков, заглавието е некоректно, защото този йеромонах в момента има забрана за служи САМО в Пловдивска и Софийска епархии. Впрочем, в теста Вие самият съобщавате този факт. Ще имате ли желание и достойнство да обясните, защото сте сложили невярно заглавие?

17

хехехе

преди 10 години

Съблазнил се е човека - 26 годишна девственица е все пак...

16

jan

преди 10 години

Дайте поне една снимка на монахинчето, да видим има ли вкус попчето.

15

Отец Нафарфорий

преди 10 години

Веднъж идва в църквата ми една жена да се изповядва с едни огромни балкони. Гледам към деколтето й и се кръстя и викам: Божееее,Боже, Божеееее!А от небето се чу глас: Нафарфорий, най-после да ме повикаш да видя нещо за което си струва да го ***!

14

Анонимен

преди 10 години

А Пловдивската епархия да е чувала нещо за покаяние и прошка?!

13

Петров

преди 10 години

Това добре! Но, какво ще бъде анказанието за игуменката Валентина, тази сводница ! Тя отлично е знаела за издевателствата над момичето, но си е мълчала! Защото е финансово зависима от *** Василийй - той е издавал жалките й литературни опити и й е плащал!