10

ДО-10

преди 10 години

На това късмет ли му викаш? А да те питам тогава -КАК ЩЕ И НАМЕРИШ ДЖАНКАТА?

9

Късметлия

преди 10 години

Спечелих ! Падна ми се в луксозна стая да *** една 200 килограмова с 100 кила ***, ето това е джакпот.

8

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕгати и моралиста!Това ми звучи като:-Завиждам на англичание, че така са си устроили държавата, че да живеят по-добре, да създават и градят нови неща и дори да си направят томбола за секс.Като сме толкова умни и ние да си бяхме изградили такава държава, че англичани да искат да идват тук.Но, преди да стане това, спри да бълваш простотии по адрес на една от най-великите нации в света.

7

Анонимен

преди 10 години

"какъв упадак,тия англичани трябва да се изтребят до крак...българите им вършат черната работа без пари ,а те се чудят с какво да се занимават..***"Ба! Никой не кара българите да им вършат черната работа НАСИЛА. А те си живеят живота както го могат - може да са простаци, но поне си стоят в родината си и правят деца,за разлика от българите.

6

Анонимен

преди 10 години

какъв упадак,тия англичани трябва да се изтребят до крак...българите им вършат черната работа без пари ,а те се чудят с какво да се занимават..***

5

НЕУК

преди 10 години

ДО-2-3-5Какви са гащите?Мръсни ,чисти или скъсани? Сол , Червен пипер слага ли се? Мият ли си аспусите?

4

ot London

преди 10 години

До комунистите Не забравяй, че това се случва в Брайтън, където е столицата на хомо двойките. Пък и е лотария- каквото спечелиш, ще си го ползваш!

3

прокопсия нема

преди 10 години

Що за объркан свят: Да наричаш разврата и содомията новаторство! Да ви дера и евро "ценностите"

Не са новатори.Подобни лотарии има сред българските къзълбаши. В един голям казан се слагат всички долни *** на мъжете и жените, и се разбъркват. После се вадят по двойки и кой с когото се падне.Гадно е, но това се говори сред турците.

Ако се паднат мъж с мъж какво правят?