13

st

преди 10 години

До Анонимен Хахаха в БГ да не би да бачкаш високо заплатен работа пак за 300 евро и пак докато си здрав и после пак на *** поне в Германия ще взимаш пенсия с която ще ядеш салам и ще пиеш хайнекен а тук водица и хляб стара загора.

12

дo: 14

преди 10 години

А българоговорящите Роми от Сливен дасикане рома (български ***) наречени още ''баичари'' , какви са? Дасикане рома са православни християни в по-ново време се наблюдава тенденция към протестантството.

11

Анонимен

преди 10 години

parvo BALGARI vgermania niama ILI 10% ot imigrantite ot balgaria bolshenstvoto sa turskogovoriaschi romi ienicheri narecheni balgarski turzi i pomazi tova sa ot Razgrad,TARGOVISCHE,POPOVO,SILISTRA,PLOVDIVSKI POMAZI,ASENOVGRAD,DEVIN,MADAN,SMOLEN,GOZEDELCHEV,SCHUMEN,KARDJELIISKI TURZI NE SAM VIJDAL,A...I SLIVENSKIAT KRAI

10

ЧУЖДЕНЦИ срещу ЧУЖДЕ

преди 10 години

Повечето заснети документални филми за Българи и Румънци са от чужденци живеещи в Германия или вероятно родени там , това означава само едно , атака на ЧУЖДЕНЦИ срещу ЧУЖДЕНЦИ , в youtube има толкова материал за криминално проявени Сърби , Турци , Араби , Албанци и.т.н в Германия , но никoй нищо не казва , немците си пазат местните ЧУЖДЕНЦИ

9

аз

преди 10 години

Злоупотреби няма ...как да има ,като съществува закон?!И няма как да има забъркани служители.Все пак някой ще даде ли цитат от немското законодателство как точно стои въпроса?Кой и при какви условия има право на такива?

8

dragko

преди 10 години

Хааахахаха......по-долу написаните коментари така ме развеселиха,че ще съм усмихнат цял ден.Благодаря!Съгласен съм изцяло с мненията.

7

Анонимен

преди 10 години

*** на лошо място не се заселва.

6

Анонимен

преди 10 години

В Германия злоупотреба от чужденци не може да има. Германците имат феноменален опит в изтреблението на чужденци, че никога няма да допуснат да им дават социални помощи. ДОкато са здрави и бачкат - чужденците ще са в Германия. Щом се разболеят - вън. И това е по-хуманно, от колкото преди 60 години - в газовата камера.

5

ZDF

преди 10 години

По немската ZDF току що тече предаване за Българи и Румънци в Германия , а единствения човек в това предаване който защитава Българите и Румънците е Джем Оздемир - тирчина от Партия на Зелените в Гемания , евалла на човека , те не виждат Сърбите и др, които точат Социалната система 20 г. в Германия , даже не се говори за това TOP SECRET

4

Джедай Мастър

преди 10 години

Дам, впрочем единственият българин, за който е сигурно, че е злоупотребявал с правото на социални помощи в ЕС е червеният министър на инвестиционното проектиране Иван Данов. Ето каква *** ни управлява.

3

българин

преди 10 години

Да, така е! Има само злоупотреби вътре в България . Народа ни не е престъпен, престъпници са управниците и админисрацията на Министерство по труда и социалните ни грижи, НОИ и парламента в България.... Тази истина ще я осъзнаят всички страни в ЕС.

2

Анонимен

преди 10 години

Сидеров премиер!

1

Трътла от Берлин

преди 10 години

сега се греят в България с ток на аванта, да не са луди да бягат от рахатлъка. Чакаме *** братя с целите катуни напролет.