85

глупак

преди 10 години

В ТЪПАТА ТИ ГЛАВА ОСВЕН БОРИСОВ ДРУГО НЯМА ЛИ. НА СВЕТА ОМРЪЗНАХТЕ ЕДНО И СЪЩО ДА ГОВОРИТЕ. *** СЕЙ ТУТУН БЕ ГЛАВОЧ. СТИГА СЕ НАТИСКА В НС.ПОГЛЕДНИ СИ ЕЛЕКТОРАТА ХОРАТА СЕ УТРЕПВАТ ОТ РАБОТА. *** ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ С 300лв

84

stanick

преди 10 години

А разговорът за назначаването на пеевски какво показва А?

83

:(

преди 10 години

Няма такава *** и няма такива вредители като ДПС. Моля не показвайте Местан повече... гади ми се. Освен лъжи и манипулации от него друго не цъм чул. За 20 години от ДПС няма нищо АМА НИЩО полезно създадено за тази държава. Не съм чул или видял стойност създадена от ДПС и тяхното постоянно присъствие в управлението. .. НИЩО САМО ЛЪЖИ И КОРУПЦИЯ

82

карасмейков

преди 10 години

Ама вие от 3-4 години само за Борисов говорите ... А разговорите на Амеда за разпределението на парите какъв манталитет показва ?

81

Гошко

преди 10 години

Г-н гл.прокурор, кога ще накарате хора като Патрашкова да изпеят кои са им информаторите? Та тази работа с флашките вече премина всякакви граници! Значи някакви засега неизвестни хора ще ни рекетират чрез посредник Патрашкова и ние ще си мълчим като кротки овчици! Това напааво започна да ни омръзва и ние се чувстваме като хора в клетка, зависещи от благоволението/ неблаговолението на Мадам! Защото веднаж флашки в пощенската кутия, втори път пак там тази песен вече се износи!

80

Гошо

преди 10 години

Човек без да е предубеден си задава въпроса: Дали пък, дай боже да не е истина, прокуратурата и/или тези от БСП-ДПС не са инициатори на тези записи, а някой си журналист ХХ се наема с ролята на техен посредник? Още повече,че преди 2-3 дни Местан се изръси,че в скоро време ще има нови записи. Има ги вече, г-н бивш агент на ДС, а вие откъде знаете това: Патрашкова или от БСП ви уведомиха, или пък, недай си боже, ваши доверени хора от МВР и прокуратурата? Аман от флашки и любители на разследвания въз основа на записи , прехвърлени на флашки!

79

dodger

преди 10 години

а бе къде е БИСЕРОВ ?

78

Георги

преди 10 години

СПРИ ДА ПЕЛТЕЧИШ БЕ КОМУНИСТ ГРОЗЕН !!!АГЕНТИТЕ НА ДС ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО и АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА !!! ЛУСТРАЦИЯ ЗА АГЕНТИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ - ДС !!!

77

алена

преди 10 години

ТОЗИ МЕСТАН Е ЕДИНО МЪНКАЛО,ЕДИН *** И ЕДИН ГАДЕН ДОНОСНИК.

76

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Само Октай Енимехмедов ще ви оправи вас, лицемерни ДС агентчета и мафиоти !!!!!

75

Анонимен

преди 10 години

Велизарееееее,Велизаре!!~!

74

Часовника

преди 10 години

Вярно.Местан ефенди,мноооооооого прекалихте с брътвежите за г-н Борисов!Затова не е редно повече да слушаме вашите нелепи брътвежи! Понеже само това можете,лаете си наляво и надяс но.Ами лайте си!Нали знаете,приказката:"Кучетата си лаят,керванът си върви!"Докато г-н Борисов си признава за допуснатите грешки,то вие,Станишеф и цялата кохорта изтъкнати народни изедници се мислите за безгрешни,но там ви е грешката! Омръзна-хте не вече с вашите нелепи брътвежи-вин от НС!ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА !

73

Анонимен

преди 10 години

*** турска крадлива, скоро ще виеш бе *** долен устат..За това те ползва доган с тая голямя уста и на него му правиш кефа..ОСТАВКА !

72

Анонимен

преди 10 години

Ние истинските българи подкрепяме само българи и не подкрепяме коалиция на "***, ОБРАТЕН И ЛУД"

71

Анонимен

преди 10 години

*** пес захапал България и смуче кръвта на българите десетилетия...

70

Анонимен

преди 10 години

Тоя да си затваря устата както и цялата му анти-българска псевдо-партия.

69

ссссссссссс

преди 10 години

Тъй, тъй защитавай серГейчето и хохегерица, абе вие да не правите тройка?

68

Анонимен

преди 10 години

По-нелепи от твоите брътвежи не съм чувал. И този пръст си го сочи в Анадола, не в България, разбра ли тикво празна.

67

Анонимен

преди 10 години

Вече и на най-тъпите им стана ясно за кой да гласуват, *** (турчина и евреина) го посочиха единодушно!

66

до кога

преди 10 години

Нелепо е да слушаме вашите брътвежи, другарю местан и с.с. ! Оставка и никога повече да не ви виждаме и чуваме! ........ А, и да не забавя, върнете всичко ограбено от народа!