28

The king

преди 10 години

Първанов не можа да избере по-неподходящ момент за да си прави експерименти, дали ще заграби някаква власт. Е сигурно, е че нищо няма да стане, защото много от подкрепящите го са объркани и се чувстват предадени.

27

EU citizen

преди 10 години

До АнонименБСП има общо с Русия толокова колкото Пиронкова има с Японския император. ---------------- Демек искаш да кажеш, че Микадо *** Пиронкова изодзадзе?

26

varg 

преди 10 години

До vargAз съм ДПС активист

25

Анонимен

преди 10 години

Боце и Гоце- вечна комунистическа дружба!

24

varg

преди 10 години

Ще има да чакате герб да са победители.За тях ще има военен съд много скоро.

23

жоро

преди 10 години

истината е - парите от ,,южен поток,, . ДПС и Пеевски рекетираха Станишев и тяхните фирми са подизпълнители. А кражбите в енергетиката се полагат по наследство на ,,старите комунисти,, Първанов беше автор на ,,големия шлем,, но остана на сухо и затова е сега цялата тази разправия. Комунистите ги сплотява - КРАЖБАТА - но многото пари и ,,неправилното,, разпределение и голямата алчност ще ги раздели.

22

НАЛИ ВИ КАЗВАМ:

преди 10 години

*** ИСКА ГЛАВАТА НА сърГЕЯ!ПОДГОТВИЛ МУ Е ДАЖЕ ЗАМЕСТНИК !ЧАКАТ НИ ИЗБОРИ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ГОЦЕ, ВЪВ ВЛАСТТА!ОСЪДЯТ ЛИ СТАНИШКО/за секретните документи/ ...ПЪТЯ НА ПЪРВАНКАТА Е ОТКРИТ!ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!/..и да не вервате... ше стане/

21

Стига бе

преди 10 години

До Анонимен 28 Е как бе? Той и е чичо!

20

Анонимен

преди 10 години

БСП все още е партия от сталински тип т.е БКП.Първанов и Калфин са достатъчно интелигентни и умни за да разберат до къде това маже да доведе БСП и България.25 години управлявана къде в кадър къде задкулисно от БСП България изпадна демографски,икономически интелектуално.Неоспорим факт е че ние сме аутсайдери.Българина не обича революциите той себори пасивно.Той напуска България и изгаря всички мостове след себе си.Това е един отчаян опит на Първановс евросоциализъм да се реанимира БСП така и БГ

19

Анонимен

преди 10 години

intrigata v lqvo proval za vas

18

до Салахадин

преди 10 години

Пич, ако четеш официозите може да останеш с убеждението ,че вече имаме няколко милиарда нови заеми, а държавата е фалирала. Какви са числата:Изтеглен нов заем от 1 млрд. Външен дълг: февруари 14,7 млрд. Декември 14,1 млрд.Изтеглени нови заеми за 3 млрд. Външният дълг няма да се промени. Защо?Защото заемите се теглят, за да се погасят стари задължения - нарича се рефинансиране и хората с малко над 50 КИ го разбраха ;)

17

ЛГТ

преди 10 години

Първанов, Петков, Кадиев, Калфин миришат на повръщано и да вървят на майната си при смърдящите от простотия гербаджии.

16

Анонимен

преди 10 години

Има Задкулисие, но да видим кое е то? Някой може ли да ме убеди, че двата парцала Телеграф и Новинар на Пеевски + 50% от ТВ7 и два три сайта е медийната империя, която манипулира цялото общество? Защо не питаме кои са собствениците на НОВА и БТВ? Май ще се окаже друго...

15

Spiro

преди 10 години

До bochko tikvetoДо bochko tikvetoДругарю, това ли са новите опорни точки? Нали Първанов беше "обединителя на нацията", "най-успешния президент", и т.н.? Какво стана сега, изведнъж това бил "агент Гоце". Тц, тц, тц, не е хубаво така да си променяте опорните точки. Я се обади на прекия ръководител, да го питаш пак, че да не объркаш нещо. Защото другарите от по-горно ниво е спусната друга информация - АБВ е патерицата на БСП. Идеята е да се съберат повече гласове под формата на 2 формации, които така или иначе ще действат заедно. Я се обади, че да не объркаш нещо.

14

Анонимен

преди 10 години

Май няма парченце от баницата за Гоце?

13

ЗА ТИХАТА СТЪПКА...

преди 10 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА:-работа навън от България!-децата в чужди колежи...-парите в чужди банки......и ДУШАТА В РАЯ!В ЕВРОПА СМЕ ПИЧ...НИКОЙ ПОП НЕ СТАНАЛ "ВЛАДИКА" В СОБСТВЕНОТО СИ СЕЛО!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Партийните организации в провинцията масово преминават към Първанов

11

Анонимен

преди 10 години

ИЗКЛЮЧВАЙ ВСИЧКИ ОТЦЕПНИЦИ ОТ ПАРТИЯТА

10

memet

преди 10 години

катастофа в бсп резултата е ъасен боико отново победител

9

Анонимен

преди 10 години

Циркът си продължава на гърба на бедния народец!Честито! Търпете ги още 25 години!Овце!