154

хи хи хи

преди 10 години

Гоце е натъпкал шишането за 50 хилки със сачми за съсели...

153

Анонимен

преди 10 години

"КОЙ?" Пак не разбрах...

152

ети

преди 10 години

браво, точно така!!!!

151

ети

преди 10 години

не че ми харесва, ама е по харизматичен от очиларката Станишка и мишока фес Местан

150

BOYAN

преди 10 години

Станишев ми е по-неприятен от ПървановВолен ми е по-неприятен от БойкоМестан ми е по-неприятен от лай.ото ми

149

Анонимен

преди 10 години

триперчо.

148

Анонимен

преди 10 години

Не можах да разбера, как мисли да се справи с наболелите проблеми на общаството.Кой къф е, не ме интерисува.

147

Ха ха

преди 10 години

Десредитираха Първанов моментално. Явно не очакваше удар под кръста а?Ха ха патия ще правиш... сега ще те изкарат по черен от дявола. Офшорки ще ти наравят. От ДС досието ще извадат само стой и гледай. БСП може да лъже и манипулира и няма да остави никой да и вземе властта, ако трябва ще се коалира и със Сорос.

146

ПРИЧИНА, СЛЕДСВИЕ...

преди 10 години

Не се заблуждавайте - БКП е в основата на всичко и всички партии СЛЕД 1989! БКП! Не ДС, а БКП! ДС беше слушащото и биещото, ако щете - вербуващото сърце на БКП!

145

135

преди 10 години

До DedoviaТа кои важни неща проваля? Ако някой нещо си е кроил, а ние да не знаем ... и сега някой да му ги проваля - това е друга работа. Или още не са си взели кинтите такива като теб?А и къде е този милион избиратели? Та те намаляват с всеки поред избор!

144

Анонимен

преди 10 години

До Бай РадойГрешиш бай Радой ДПС не е създадена от ДС , а от СДС и БСП. Спомнете си кой покани г-н Доган в парламента преди 24 години и на чия партия бе представител. Пречетете книгата на Паунка Гочева - ДПС в сянка и светлина и ще видите още интересни неща.

143

Dedovia

преди 10 години

Гоце, дори за най-върлите си противници ти се оказа изненадващо голям мерзавец.Да излагаш на риск толкова важни неща и да се изгавриш с милион избиратели само защото не си началник на БСПто?!Такъв пезевенк като теб не е желан в никоя организация.Дано поне да си взел достатъчно кинти от мутрата, иначе си обикновен ***. Иначе поне богат ....

142

boyko_stoew

преди 10 години

до 162"Около плашило, га духа вятър, винаги се събират ***. "За съжаление си прав.И аз видях такива там,но така или иначе процеса е важен.Процеса има оздравителен характер за политическата ситуация.

141

мафията

преди 10 години

АБВ - партия трудовога крестьяне-рабочего кагебисткого народа! Да здравствует таваришч Гоце, неутомимий борец комунистического авангарда КГБ за просперитета и счастья Советской-Руской Болхарии! Да здравствует мир во всем мире!

140

Анонимен

преди 10 години

Вампир ли го е гризъл или въркулак е станал?Гоце , нещата винаги отиват на ДОБРЕ, когато една червена глутница се 'сдави" с друга такава...*)))Много му се иска на ГОЦЕ да се вгледаме в АБВ-то му, в качеството ни на електорат......, но уви ....Около плашило, га духа вятър, винаги се събират ***.

139

Идва Гоце на власт!

преди 10 години

*** ,МРАЗИ УКРАИНЦИ И ИЗПИТВА ОСТЪР НЕГАТИВЕН "УКРИНСКИ СИНДРОМ"!СПУКАНА МУ Е РАБОТАТА НА сърГЕЙЧЕТО!ОТИВА СИ !

138

Анонимен

преди 10 години

Kapo di tuti KAPO(дс,кгб) oтново се АКТИВИРА от руското посолство!

137

Просто мнение

преди 10 години

Мисля , че и последните ДС-та си тръгват !Честито ! Този път омразния Сергей свърши прекрасна работа. Не можаха да го сломят голям евро гръб си има.А погледнато реално щем, не щем той е пътят ни в Европа ! ЕНП няма да са първа сила не е лошо да помислим и от тази гледна точка !

136

Анонимен

преди 10 години

Калфин е еврокенеф и толераст отдавна, двулико нищожество. Ако обичаш хора, като Сашо Томов - вземи Калфин. Но истинският *** на БГ е Гоце.

135

Анонимен

преди 10 години

Модел за морален, политически, граждански и личен провал = Първанов. Още 97 стана предател и американска ***, също и санитарен възел на Вальо Златев, и пр. и пр. *** нещастен.