137

Анонимен

преди 10 години

До всички, чийто речник се изчерпва с Боко, Боку и т.п. напомням, че в предни парламенти имаше двама депутати брат и сестра БОКОВИ ( в превод на български - ла*няни) деца на вездесъщият несменяем гл.редактор на Р.Дело. Сега др. Бокова е шев във ЮНЕСКО, но нищо не свързва Б.Б. с въпросните човечета, освен Вашето въображение.Просто не копаете където трябва !

136

Анонимен

преди 10 години

До Будакова 130Моля, преди да коментирате чуждия интелект, научете правопис !

135

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен к.142"Борисов да върне на..." на ДОган парите похарчени за магистрали, те бяха от неговите порции !

134

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: ДОО(Данък общ доход)Дата: Четвъртък, 2014, Януари 16 09:35:19 ЕЕТБорисов,защо се усмихваш като овцата Доли(p) Тиранозавърска ти изчезна.Ъм-така си е.Когато Мошетата от Мосад не успяха да те ДООклонират в повече та да спреш "Южен поток"-дааа,не стана.И колко последващи мръсотии направиха чрез тебе! И преди това.И сега и Пърданов-идеолога на Мръсоти и той гледа мътно.А Мошетата пикаят оцет.Такъв,когато Кипър разработваше проекта за газовите си находища.Айди-Чао! Ти си криминогенен"елемент"с висока степен на обществена опасност.Сметалото се движи паралелно(успоредно

133

Анонимен

преди 10 години

редакстирали са го, то е ясно.

132

Анонимен

преди 10 години

Oчаквайте за изборите герб ще разпада БСП+ГЕРБ =АБВ

131

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов - Студентите да станат овчари ! vbox7/play:fc18066dc8

130

Анонимен

преди 10 години

Бойко, с тебе сме .Ние *** от село Пчелин ще гласуваме за теб.Когато управляваше сечехме нашата гора без проблем, сега ДПС-то не ни дава .Мръсните турци мразят *** .Ние ще те качим отново на власт, ако пак почерпиш 50 лв.

129

Христо БСП

преди 10 години

След изборите:След подкупи и измами .Бойко, като влезеш в новия парламент и сформираш правителство .Пак ли 4 години ще мрънкаш пред журналистите, че не можеш да увеличиш заплати и пенсии на народа , защото твоя любовник Станишев ти направил сечено .Затова за да помогнеш с нещо, ще затвориш болници и ще увеличиш данъците, таксите и цените на тока и горивата .Ще пратиш инженерите да гледат *** .И ще наречеш българите: Лош материал .Дано не повтаряш грешките, че прошка няма да има .

128

Анонимен

преди 10 години

Всички предполагам знаете, че ако Делян Пеевски беше останал шеф на ДАНС лицето Борисов и лицето Цветанов вече щяха да са в затвора!!!Благодарение на "протестиращите" тези хора са все още на свобода-а не там дето им е мястото в затвора.

127

Анонимен

преди 10 години

Борисов да върне на данъкоплатците милионите, които изхарчи, за да лети почти всеки ден със самолети и хеликоптери, за да ходи на мачове у нас и в чужбина-до Барселона и др., да вози Бистришките тигри др. селски отбори, заради загубен бас, да ходи по купони и лов в държавни и горски резиденции, в компания с бизнес и др. партньори и "придружителки", да посети магарето "Бойка", на предизборни митинги и така профука милиони, докато лъжеше, че пари няма и замрази 4 год. доходите, а цените хвърчаха.

126

Анонимен

преди 10 години

Боко Налъмооф Тиквунооф ПАК СЕ ОПИТВА ДА РЪЗСЪЖДАВА ЯВНО Е ЧЕ И СЛЕД ТОЗИ ПОРЕДЕН И НЕУСПЕШ ОПИТ ПОЛОЖЕНИЕТО МУ СЕ Е ВЛОШИЛО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВЛОШАВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ

125

Анонимен

преди 10 години

ХАРЕСВАМ БОЙКО БОРИСОВ....С ДВЕ-ТРИ ДУМИ КАЗВА ТОЧНИТЕ НЕЩА,И НАЙ-ВЕЧЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ,А И МУ СЕ РАЗБИРА.А НЕ КАТО ОНЗИ С ИЗВРАТЕНИЯ ЕКЗАКТЕН ЕЗИК ДЕТО 6 ЧАСА ГОВОРИ И НИКОЙ НЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ,ПОДОЗИРАМ, ЧЕ И ТОЙ САМИЯ НЕ ПОМНИ ЗА КАКВО Е СТАНАЛ ДА ГОВОРИ, И МОЛЯ ВИ,ЗАЩИТНИЦИТЕ НА УКРАИНСКО-ТУРСКАТА МАФИЯ, КАЖЕТЕ НА СТАНИ ШЕФ,ДА НЕ ПРЪСКА ТОЛКОВА ЖЛЪЧ ОТ ЕКРАНИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА...ПОЗЕЛЕНЯВА ЕКРАНА ОТ ТОВА МИШЛЕНЦЕ. ТАЗИ УСТАТА ЛАПАЦАЛНИЦА -МНОООГО ЗЛОБНА БЕ,ЧАК ЗЕЛЕНА.

124

Анонимен

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

123

Анонимен

преди 10 години

От много време не бях чувал смислено и свястно изказване на политик.

122

Катя

преди 10 години

И все пак казаното от него има смисъл. Освен това липсват обидните епитети, които той получава постоянно от отсрещната страна. Поне това е написано. Разбира се винаги има и хора, които на бялото казват черно.

121

bratya Grim

преди 10 години

Breeeee,taya mazna mucuna mojel i da "razsajdava"!:D Otkoga li???Ya po-dobre se skriy ve4e, 4e mi se povdiga kato te gledam !UMNIK.........

120

Анонимен

преди 10 години

До БудаковаБудакова ... ти интИлигентна ли си ,щом пишеш толкова неграмотно думата "интИлект"...?????????????????

119

titit

преди 10 години

От тия филии с мас дето ги плющи съвсем изпростя Тиквата , скоро ще мине Фидосова на килца..

118

ъъъ

преди 10 години

Абе Човек ли си ***** ли си ? За 20 години управление на БСП и ДПС и системно унищожаване на българската икономика Борисов ли е виновен? "При посещението си в София година преди да го приеме в Белия дом, Буш нарече Станишев Мистър Клийн (чист, чистещ), и го похвали и в София 2007 г., и във Вашингтон 2008 г" Станишев е поел ангажимента да изЧИСТИ БЪЛГАРИТЕ от лицето на земята и си изпълнява поетите ангажименти а обвинява Борисов. Пак гласувай за СтанишБългароубиец зад гърба му е Буш