79

TNT

преди 10 години

Странен взрив е станал - терасата паднала, а шкафчето, върху което е бил "ароматизатора", седи непокътнато, с наредените чашки и чинийки на него и следи от горено, а не от взривено. Хъм-м-м-м.

78

Анонимен

преди 10 години

Определено е ароматизатор със 150 г. тротилов еквивалент. От благоуханната вълна била разрушена фасадната стена със стиропорно захващане.

77

Анонимен

преди 10 години

Евтиното излиза скъпо! Ако всеки си върши работата за която е учил, нямаше да има такива простотии. Че сега и за смях станаха....

76

Стр. надзор

преди 10 години

Нищо не е гръмнало, а падането на дувара е предизвикало шум. Вижда се строителния гений от димитровградско-старозагорско, зидане с гипсови блокчета, хита на *** през деветдесетте. Махнал е освен трегера и парапета и го е подменил с гипс.

75

Анонимен

преди 10 години

Да бе от дезодорант щом падат тераси значи е пръднал и тя терасата се е разцепила,но това гоима в филма РЕДЖЕБ ИВЕДИКТ ароматизатор с привкус на боб или фасул!

74

fck

преди 10 години

аз мисля ,че историята е следната Благой се прибира от работа в "Софстрой" . Почерпен бие два юмрука с крак в кривото гърло на жена си тя пада вдървена като канадска лисица на земята. Човека се побърква ръга един ароматизатор в стената да прикрие следите в пиянска агресия бута здраво закрепения гипсокартон и половината тераса пада.. Замислен стои около минута здраво държи ароматизатора в ръка мига 3пъти и половина обръща се и отива да си ляга! Изводът?Който има цветен телевизор няма да яде халва

73

xxl

преди 10 години

Ароматизатора е произведен във парфюмерийна компания "Арсенал" - Казанлък.

72

Анонимен

преди 10 години

Стената обгорена,цветята и стъклата на кухненския шкаф в ляво здрави,фасадната стена я няма.Прилича на насочен взрив.

71

Мимо

преди 10 години

Гръмнало или паднало, но на снимката се вижда и друго: човека е на 1ви етаж и без да му пука е махнал трегера от дясната страна! Знаете ли какви дебели железа има в тази вертикална част, където е отстранена? Не искам да живея в този блок, да му мислят живущите!

70

28

преди 10 години

Важното е, че комшията си е изпрал потника и гащите!

69

Анонимен

преди 10 години

Че терасата е зидана от газобетон е ясно, но този "ароматизатор" е бил с поне 200-300 гр. тротилов еквивалент. Дано терористите не решат да внасят парфюми в самолетите, че... :)

68

БГ

преди 10 години

ОТИВАМ ДА СИ КУПЯ ОТ ТИЯ АРОМАТИЗАТОРИ,ЗА *** МААЛА ДАРЕНИЕ....

67

от Девня

преди 10 години

Излизам днес навън и веднага ме лъхва една хубава миризма на теменужки! Ама много приятна миризма, която няма нищо общо с химичните миризми на които съм свикнал в Девня. Викам си аз -тука става нещо нередно. Сигурно някъде се е взривил атомен ароматизатор . Веднага, по най-бързия начин, мигновено, без да губя и секунда, скорострелно, на мига влизам в днес. бг-на. И ето на - съмненията ми се потвърдиха. Въздъхвам с облекчение, че не е гръмнал бидона със зелето на човека.

66

ЛЪЖЕ ТОЯ

преди 10 години

абре КИТЮК ДАНЕБИ БОЙКО БОРИСОВ ДА ТИ Е БИЛ НА ГОСТИ И ДА Е ПРЪДНАЛ ИЛИ СИ ЗАСТРАХОВАЛ АПАРТАМЕНТА И СЕГА ПРАВИШ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ИЗМАМА. ОТ КАКВО ГРЪМНА ДЕЗОДОРАНТА БОМБА И КАЖИ КАКЪВ БЕШЕ И ОТКЪДЕ ДА СИ ГО КУПИМ. МАЙ МЯЗА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ИЗМАМА. ИЛИ КАПАТА НА БАШ МАЙСТОРА. МАЛЕ МАЛЕ.

65

Монархист

преди 10 години

Много ароматизатор, много нещо :D Пак добре, че няма невинни жертви.

64

Анонимен

преди 10 години

Егати пича, егети ароматизатора...Добре, че не е пръднал, че целия блок щеше да срути :)

63

Анонимен

преди 10 години

подозирам че е щял да ходи да ароматизира *** махала

62

д

преди 10 години

ако е било взрив и ударната вълна се е насочила към терасата удъра е билтолкова силен че да бутне стената а цветята които са преди нея са непокътнати освен после да са ги сложили,както и да е, но работата не ми се вярва де е така както искат да я изкарат

61

Анонимен

преди 10 години

Тоя ще да е някой алкайдист хигиенист!

60

Анонимен

преди 10 години

бая ароматизатор е бил :)