229

моля моля

преди 10 години

До другара Тодар ЖивковПо новия закон модерна хуманност към атентаторите.Независимо дали убитите са 1,10,100 или1000.Дайте да не разсърдим г-жа вносителката на закона.Проявете модерна хуманност моля ви се,*** такива.Ще обидите хората!

228

другара Тодар Живков

преди 10 години

Всички се надяваме,че един ден виновните за атентата на летище "Сарафово" ще бъдат изправени пред съда.Тогава отново бих искал да чуя приказките за хуманизъм и перспектива.Просто има индивиди които само формално се числят към човешкия вид,а всъщност са бесни двуноги същества.Такива като атентаторите от "Сарафово" или тези във Волгоград просто не заслужават милост.

227

Анонимен

преди 10 години

КВАЗИМОДО

226

Katinar

преди 10 години

Ами като в Щатите (и в много други държави) вместо доживот, осъждат те на 180 години затвор, пък ти живей колкото искаш.

225

bobo

преди 10 години

Опааа,помолих ви да не снимате този травестит!!! Пак ми се развали настроението!!! Аман от генитични отпадъци!!!

224

sss

преди 10 години

няма ли кои да я гръмне тази , няма да лежи доживот я

223

free

преди 10 години

Работодател който не плаща осигуровки на работниците се наказва с затвор до 12 години,което преведено значи ,че може да бъде осъден и след един месец да е на свобода,защо в закона се залагат цифри които никой съд няма да изпълни.

222

Анонимен

преди 10 години

Разбирам идеята за "поправяне" на някои хора... Факт е, обаче, че има непоправими. Пълни простотии са това какво е и какво не е хуманно. Един просяк, който не е извършил убийство, е третиран далеч по-нехуманно от сериен убиец. За мен хуманнта употреба на такива индивиди е да ги ползват точно като лабораторни мишки, не да ги убиват, а просто да изпробват всякакви бъдещи лекарства върху тях.

221

m.markov

преди 10 години

Доживотен без пр дъра дъра дъра,99 год. без право е по добре.

220

dragko

преди 10 години

След като Трактора си пърка из Европата,време е и за щастливия миг на Пешо Сумиста.Бравос!Е те туй е демокрацията!Пфу....

219

Анонимен

преди 10 години

Ами то и убийството е нехуманно, ама не може да върне живота ....

218

m.markov

преди 10 години

На тая гадна скубла, тиковете стават все повече,радвам се.

217

кръвен враг

преди 10 години

Абе те да дадат смъртни присъди за държавна измяна и да ги екзекутират чрез обезглавяване насред София с брадва и дръвник, като кокошки - Станишев, Сидеров, Бисеров, Доган и Бареков, па послем да отменят колко си искат максималните присъди!!! Тия петимцата не пуснат ли кръв - спасение няма!

216

американецо

преди 10 години

До 246: А КОЙ според теб да дойде на власт да го направи? Според мен и според мнозинството българи единствено Бойко Борисов може да се справи! А това, че слагаш всички в един кюп - "сини, червени, жълти, ГЕРБ, ДПС" (кои са жълтите така и не се сещам...НДСВ?) еднозначно говори, че си червен провокатор-манипулатор, опитвайки се да вкара през задния вход идеята "няма смисъл да бутаме ""правителството"" Орешарски...щото те са всички еднакви - НО ПАСАРАН!!! Плитки сте! Геноцида е от Станишев и Доган!

215

Менса

преди 10 години

Трябва да има една присида .... такава смъртна присъда издадена на всички български политици от 1989г до днес. Това ще е най - хуманната присъда и най- справедливата.

214

Maks

преди 10 години

Мисля си, че има и хубава страна тази промяна. Ако убиеш политик , полежиш и за примерно поведение излизаш след няколко години. Това ще е прекрасна възможност да се отървем от *** и олигарсите и бонус за политиците , безплатна разходка до Св. Петър . Да погостуват там без право на обратен билет :-)

213

Язе

преди 10 години

До Долу БокоСидеров като го каза, да си го отстоява в парламента! А не да се дръви на разни лелки по летищата.

212

миро

преди 10 години

ми са чудим що няма сериозни съдии нали я видите тая лигла какво чакаш от такаваа.пълно е с такива в съд.система родени за детски учителки

211

миро

преди 10 години

ами да отпаднат и космическите заплати и обещетения на съдиите кат издават хуманни присъди.хуманнолие да вземат такива пари и нямат притеснения за издавани на големи присъди.аир да не видят от такива пари ....хората се чудят кат да си пла.....

210

езичник

преди 10 години

НЕХУМАННО Е НАРОДЪТ ДА ИЗНЕМОГВА ХРАНЕЙКИ КЪРЛЕЖИ КАТО ТИЯ! ДОЛУ ЮДЕОМАСОНСКАТА ИЗМИШЛЬОТИНА НАРЕЧЕНА РЕПУБЛИКА.ЗА КАКВО СА НИ ТОЛКОВА МНОГО МИНИСТРИ ДЕПУТАТИ И ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ?! никаква полза няма родината ми от тях. само вреда.