103

Анонимен

преди 10 години

Тези трябва да бъдат линчувани ,на какви се правят,ше се дърви на журналиската дето е на 20години момичето,нека ми се издървят на мене -ще им счупя ръцете-*** крадлива! Какъв *** трябва да си ,че да се държиш така със журналист и камера .

102

Анонимен

преди 10 години

един мистър Пропър и това петно няма да го има.що го чакате

101

капитан Бълбъл

преди 10 години

С какво наглото поведение на "Петното" е по различно от наглеците дето са се набутали във властта? Бандите които някои наричат партии са пълни с петна . Зад така наречените политици не стои никой. За това им е налага да правятсеир с платени негодници и ***.

100

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Колкото и брутално да звучи докато не се върне смъртната присъда в България няма да се оправят нещата...СМЪРТ ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ КАТО ТОЗИ ТРЯБВА ДА ИМА!!!ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАТВОРА И НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ!!!ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО!!!

99

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Заради ето тези *** България никога няма да тръгне напред и нагоре докато не бъдат изчистени от корен тези които разболяват децата ни заразявайки ги с наркотици хепатит и СПИН.В коя друга държава наркомани и престъпници имат движения,завземат безнаказано имотите на граждани и тровят децата?!?Не са внесли стотинка за осигуровки или за пенсията на някой възрастен човек а цял живот са като впити като *** в нашето общество..ДОКОГА?!?

98

Анонимен

преди 10 години

До Непробуден 41Наистина ли си мислите, че като казвате на черното - бяло, някой ще се хване ? И да има, той не е от хората които могат да четат !Тоя *** участваше при окървяването на протестите срещу Б.Б., пак той, редом с Нина Гергова , контрапротестираше, същият отиде да съветва Орешарски, същият го видяхме да получава надницата си от Бареков . Та Вашето твърдение , че бил човек на Б.Б., е толкова абсурдно, че дори в опорните точки на Моника, няма такива неща !

97

Русенец

преди 10 години

Този Петното е от платените провокатори на Гея. Всеки го знае що за *** е...

96

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 83Петна, сидери, бареци, те не са народ, а ***, те са тумори на обществото и трябва да бъдат ИЗРЯЗАНИ !

95

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 113Ще викаш "браво", като петната опрат до тебе и семейството ти !

94

Анонимен

преди 10 години

Ето какви *** крепят правителството! Петното ходи да съветва Орешарски, как да управлява, а Сидеров крепи кабинета със средния си пръст ! Има ли още в България, някой, който да не го вижда ?

93

Анонимен

преди 10 години

Браво на Петното а ареста трябва да е за Борисов Цветанов Плевнелиев които Петнят България

92

m.markov

преди 10 години

Баречко го хранеше спомняме си Русе."Във ръката ми имаше химикалка ,а не някъкви пачки".*** мерзски ,пачка,химикалка все тая,тебе поддържаше ,плащал си имам видео как те врътка.

91

бай Шано до 107

преди 10 години

в Испания дето са що годе правова държава бързата процедура е 3-4 месеца след като подадеш жалба , и случаи като този спокойно се бавят по година и повече ......

90

58096

преди 10 години

Браво!!!! Браво на полицията и прокуратурата!!! Този *** и всички такива ниско-интелигентни слабоумни простаци, които се опитват да се правят на звезди трябва да ги арестуват всекидневно и да прилагат точката и запетаята на закона спрямо всичките им неправомерни действия. ... само имам малка забележка към полицая от снимка 1 арестуващ смотаняка отляво - пич, слагане на коляното върху врата му се смята за грубо превишаване на правомощията ти по белия свят... много филми си гледал... :)

89

Денислав

преди 10 години

Някой има ли линк към въпросния арест, все някой трябва да е направил филмче и да го е качил (освен ако не са приели закон, че е престъпление да ги снимат), че снимките не са ми достатъчни.Изумен съм от две неща:1. "полицейски екипа се отзоваваха на сигнала му и отведоха екипа на bTV в полицията" - Защо са прибрали журналистите?2. Как са се настанили в чужда къща и заплашват собственичката? Защо чак сега Цацаров ще й разглежда жалбите? Колко време е нужно, за да изгонят натрапници от дома ти?

88

Денислав

преди 10 години

Браво, едно хубаво нещо се случи от началото на управлението на комунистите. Протежето на Бареков, което си мисли че живее в мутренските времена, беше задържано (сигурно още утре ще го пуснат, но все пак). Дано скоро същото се случи и със Сидеров и гей ордата му, също и на Бареков и онова лойно топче - Пеевски.ОСТАВКА!!!

87

ОСТАВКА МОШЕНИЦИ

преди 10 години

СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С БОРИСОВ И ГЕРБ, АМИ ВКУПОМ СЕ ОМЕТЕТЕ ОТ ВЛСТТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ? АМИ ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ КАПИТАЛИСТИ. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ СТАНИШЕВ И МОНИКА ТА СЕ СТИГНЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ДРУГАР ОТ ИБ И ВПС НА БСП. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ СВИНАРЯ, ДОБРЕВ КАЛОТИНЕЦА, КУТЕВ, НИНОВА, КАДИЕВ, ОВЧАРОВ, ПЕТКОВ, УЗУНОВ .... . АМИ ТЕ ВСИЧКИ СА КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. А ПЪК ЗА ПРЕД РОМИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ДРУГАРИ. ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ СЕ КЪЛНАТ В ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. КОЩУНСТВО ДРУГАРИ. ИЗМИТАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ . ИНАК ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ С ТОЯГИТЕ И КАМЪНИТЕ. ПРЕСТЪПНИЦИ.

86

Ани

преди 10 години

Прави впечатление че само криминално проявени подкрепят кабинета Орешарски.

85

:)

преди 10 години

Петното го бяха снимали как сладко си шушука с Бюреков в Русе. Идилия.

84

К.Кирова

преди 10 години

Първо ненормалния Сидеров,сега Петното - не станаха ли много лекетата у нас?! Ей,вие там в НС начело с Мая и Местан вникнете в тия язви на обществото и работете по тия въпроси,а не само да вдигате шумотевица,че много работите!Направетъе най-сетне нещо за да заживеят хората и по-справедливо и по-спокойно и по-добре!Иначе нищо не струвате като парламента ристи -вятър ви вее на бял кон!А то у нас "свестните считат за луди",докато шантавите си правят каквото искат ,колкото и с когото искат!ОСТАВКА!