5

Bulgatani

преди 10 години

Благодарение на автора за честна оценка! Той е истински син на Майка-Бългатия! Той не се страхува от много горчива истина и не иска сладки лъжи. Само истината ще доведе до възраждането на народа!

4

Ал

преди 10 години

В много голяма част от съжденията си автора е прав , за съжаление нещата в България не се развиват добре. Логично , защото "комунизма" ни бе копиран от СССР с цялата му икономическа и политическа несъстоятелност. И същите тези "Комунисти" осъществяват прехода към пазарна икономика и демократично управление. Затова сме на тоя хал , от партийни секретари и служители на ДС бизнесмени и политици не стават. И затова умните българи гласуват на терминал 2 с еднопосочен билет!

3

Анонимен

преди 10 години

някои неща са така - други не. пообъркал си се малко. Това са чужденците не е така, авно не си наясно що е то ислям. В целия свят се води война хриситянство - ислям, цяла европа не ще мюсюлманите, ние не сме някакво изключение. за справка - българия е много толерантна към евери, и македонци, а съощ и армениц но те са християни. недей моля те да опростяваш толкоав нещата.

2

дедо Ташунко

преди 10 години

Г-н Александров, изказвам искреното си възхищение от Вас. За разлика от Киселинчев, Вие не преписвате и не словоблудствате. Както казват немците - Sie haben den Nagel auf den Kopf getroffen! - "Вие нацелихте главата на пирона", преведено на български. Биете право в целта. С нетърпение очаквам третата част от шедьовъра. С уважение, един от тези, дето преди 24 години спаси себе си и семейството си от героите на Алеко Константинов. Бог да пази Вас и семейството Ви! , "дедо Ташунко".

1

Анонимен

преди 10 години

В помощ на автора ;-) :youtube/watch?v=P772Eb63qIY П.П. Както се казва като биеш коня да се сеща магарето :-)))