87

олд пергиш

преди 10 години

каква изящна комунистическа риторика. дмитривиеч, най полезен за бьлгария ще бьдеш,ако се вьрнеш кьм изследването на сьветските военни униформи.разбирам че е адски трудно без 1 ден трудов стаж да бьдеш политик но това е твой избор не мой ако не ми вярваш спомни си колко избори загуби.

86

Анонимен

преди 10 години

А дано! Ама надали! Много ДС бе! Вместо да свършват, сякаш се роят все повече. Начин на препитание стана за едни, а за други... да увеличават броя на милионите.

85

Бисеров-Пеевски

преди 10 години

Паразитен безродник от чужда държава служи на чужди интереси, лъже и си вярва а в същото време урежда жена си да получи пари по схеми с Хохегер, който отдавна е осъден. Що е то?(ЛЕСЪС) отговор чети го отзад напред

84

k

преди 10 години

българия даже се закопа не да отлепи!!!

83

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката СИРгей Станишев кога ще го убият ?? Същия ден българският народ ще обяви национален празник!! Украински ***.......

82

Анонимен

преди 10 години

Гнида!

81

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Каква опозиця бе Съсел гнусен, всички там сте едни престъпници драпащи за кокала, а иначе никой от вас закон не го лови ! Но ще дойде Видовден за всички ви !!!!!!!!!!!

80

The king

преди 10 години

Наистина има чувство на стабилизиране и при това постигнато в дни на голям граждански натиск. С приближаването на евроизботите натискът ще се увеличава като и посоките, от които идва. Ако опозицията играе ва банк е много възможно да загуби, защото София не е цяла България.

79

Няма да кажа

преди 10 години

Абе, Дмитриевич, не беше ли ти този, който гуляеше, докато в Ураново се опитваха да извадят затрупаните хора??? Едни маси бяхте опънали в парламента и се тъпчехте по повод раждането на наследниците на ограбените от народа милиони. Господ ви вижда, да знаете!

78

ОБЕКТИВЕН 100%

преди 10 години

ШУШУМИГАТА СТАНИШЕВ , КОЙТО Е ЛЪЖЕЦ-7-ми РАЗРЯД, ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА...СЕГА МУ СЕ КЛАТЯТ КРАКАТА , ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е В АГОНИЯ И ВСЕКИ ДЕН ЗАТЪВАМЕ..ТОЙ МАЙ ЗАБРАВИ , КАК СЪС ЖАН ТЕ ФАЛИРАХА ВЕДНЪЖ ДЪРЖАВАТА ..СЕГА ВЪРВИМ ГОРЕ-ДОЛЕ ПАК НАТАМ...ДАНО ПЪРВАНОВ ГО ИЗРИТА---ТОЙ ВСЕ ПАК И КАЛФИН СА ПО--ОТГОВОРНИ ХОРА..А СТАНИШЕВ И ХИЕНИТЕ ОКОЛО НЕГО СА ОЗВЕРЕЛИ ЗА ВЛАСТ , ПРОДАЖНИ НА МАФИЯ И ОЛИГАРСИ ДУШИЦИ..ЛЕК ДЕН ...

77

1

преди 10 години

Отлепва, ама друг път или пък за надолу! Няма икономика, фирми фалират ежедневно, няма работа, високи осигуровки, без да знаем за какво! Тоя в коя държава живее???

76

VB

преди 10 години

Мишок не пускай властта, корпоративните интереси трябва да се бранят! :DDD

75

БОЖЕ

преди 10 години

РЕТРОСПЕКЦИЯ В ЗАХЛАС,СЕРГЕЯ ИСИЕ ЩЕ ВЪРНЕ бЪЛГАРИЯ НА ХОРАТА,АКО ОСТАНАТ В РОДНАТА СТРАНАА ТЕ УМИРАТ ИЛИ ЗАБЯГВАТ, ЦЕЛТА ИМ ПО ВЪЛЧИ АПЕТИТ КОЛКОТО МОЖЕ ДА СА НА ВЛАСТ,ЕДИН УМЕН ЧОВЕК ХОДИ ТАМ КЪДЕТО Е ЖЕЛАН,А ТЕ НЕ ГИ СТРЯЧКА ЕЖЕДНЕВНИТЕ НЕДОВОЛСТВА ЩЕ ВЕКУВАТ,ДАЙ БОЖЕ ПРОМИСЪЛ НА ИЗТРАДАЛИЯ НАРОД!

74

Анонимен

преди 10 години

Дявол чете евангелие - комунист цитира библията!!!

73

Анонимен

преди 10 години

До митовМитов, винаги ще сме на дъното, който и да е на власт, защото властта тук е олицетворение на личното его. Читавите хора се изнасят, а тук остава върховенството на *** и едрите престъпници.

72

tuttt

преди 10 години

няма край наглостта комунистка - Н Я М А

71

Анонимен

преди 10 години

България отлепва от дъното и продължава към АДА !

70

до Анонимният

преди 10 години

Фен съм на грамотните - ти чул ли си как говори орешарски или оная пиянка михов БЕ, видяхме ги и колко са отговорни с престъпните си назначения!

69

Анонимният

преди 10 години

Цецо вече НЕ ПЕЕ в хора !!! А от Мутрата не ме е страх ни най малко и не приемам никакви такива плашила ! Бойко НЯМА и не може да се върне на власт ! Даже и защото вече няма да има такова животно като печатници с технологичен брак !Такаа , че споко

68

Анонимният

преди 10 години

Аз харесвам това, което направи досега правителството на Пл.Орешарски ! Фен съм на грамотните и отговорни можещи хора ! А Днешния премиер със сигурност е такъв !