17

Анонимен

преди 10 години

Не е лошо 60 млн да влезнат в икономиката.

16

чудя се

преди 10 години

"Всичките сделки са за износ на български стоки и услуги: софтуерни услуги, разработване на дизайн на хотелски стаи, изграждане на спортни съоръжения за катерене, износ на продукти от розово масло, недвижими имоти,..." Някои стоки и услуги ще изнесем,а недвижимите имоти!? Моля,пишете грамотно и разбираемо!

15

Анонимен

преди 10 години

Абе тези китайци не са ли червени ***,защо не ходите в Америка за инвестиции бе

14

Анонимен

преди 10 години

Не е много, но поне са си покрили масрафа по посещението. Дано има и още, за Китай 60 млн са нищо.

13

Анонимен

преди 10 години

ne nie na tiah, a te na nas shte iznasiat bokluzi.

12

Аман от умници....

преди 10 години

близо 120 млн. са в недвижими имоти... догодина пак ли ръст с продажба на земя ще гоним?Аман от умници ей...

11

AIMILIVS

преди 10 години

Ние сега в ЕС ли сме или как ? Те се стрмят да ограничават китайските стоки наша Плевня явно е намерил някаква далавера с китайците ...

10

Запитване

преди 10 години

Нали Михов и Сидеров ходиха преди по-малко от месец в Китай по същата политико-икономическа линия? Къде са техните резултати? Харчили са народна пара. 'Бялата Златка' учила 'ЗакУех се' на курортизъм.

9

смяххххх

преди 10 години

Айдеее пак президентО ни хвърля прах в очите--отчита дейност... Че тия 60 000 000 евро нашите любими тикви,плевни,цъковци и т.н. ги правят за нула време.... Каква новина само....смех.Президенте-време е вече да си обирате парцалките--всичките политици...всички партии,сдружения,ХОЛДИНГИ,ГРУПИЧКИ,КРЪГОВЕ И Т.Н. МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ПРИЛОЖИМ --ПРИНЦИПА НА ЛОПАТАТА....

8

13

преди 10 години

Стига плюхте де!Трябват ни инвестиции и пазар за вината, млечни продукти, месо и др.Не виждам нищо лошо да е направил Президента!Той, според мен е един от МАЛКОТО ПОЛИТИЦИ които мислят за НАС!браво на него!

7

аз

преди 10 години

защото бъдещето е на изток не на запад

6

Анонимен

преди 10 години

***, та това са джобните пари на китайците за един ден!Гюзмето ти завърши с ПРОВАЛ !Жалко за опапаните български левчета, ама ти си далавераджия, та това не ти прави впечатление .

5

Сиромах

преди 10 години

60 000 000 евра са едно нищо!

4

плевнята

преди 10 години

Не, че нещо ама 60 милиона евро е годишен оборот на мутро-бизнесмен от средна класа.... Друго е смущаващо тук: софтуер, дизайн на хотелски стаи, съоръжения за катерене... и недвижими имоти???? новината да се чете така:200 хиляди за семки и бонбонки и 59.8 милиона за плодородна земя....

3

до 1

преди 10 години

Защото в момента Китай е най-бързо развиващата се икономика, до 10-ина години и най-голямата в света. Там са парите в момента, там ще бъдат и в обозримо бъдеще. Западът в момента пари нЕма и ние сме му последна грижа.

2

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Китайско денонощно такси:Китаец шофира първа смяна...другият китаец спи в багажника!По свечеряване - смяна на местата!

1

Анонимен

преди 10 години

nemoga da razbera, za6to vse vsi4ko ni vle4e na iztok - ot tam idvame i pak natam trygvame.