9

tyo

преди 10 години

До MenТи пък каква глупост каза. Радваш ли се?

8

Men

преди 10 години

До Ани: a ti s kakvo si doprinesla za Bulgaria ta davash takiva mnenia? Vsichki pliyuete po politicite, no ne zabravyaite, che te sa izlezli ot naroda.

7

Ани

преди 10 години

Основната цел на СерГей СтаниШеф е да нанесе максимална вреда на България и Българския народ.Трябва да се преразгледа неговото гражданско състояние.Той не трябва да бъде допускан да петни Българското име пред международната общественост!

6

Анонимен

преди 10 години

"ДРАМАТА" е в устата на журналистите,.. и още "ВОЙНА","РАЗЦЕПЛЕНИЕ" и др. в БСП. ДА, ама НЕ. Не ни поднасяйте, конспиративните си теории. "АБВ", умрял проект, преди да се роди.

5

От години Движени 21

преди 10 години

Движението на Татяна Дончева съществува от години- Движение 21 - т.е 21 век или може би 21 души, подкрепящи Дончева в дългогодишните и напъни да откъсне членска маса от БСП, но нещо не и се получават опитите, въпреки упоритото бабуване и логистична подкрепа от страна на медиите, от чиито страници, микрофони и екрани не слиза тази бърбореща безспир, с поведение на клюкарстваща, злобна махленка, женица. А до преди броени дни, когато напусна, беше в Националния съвет на БСП!

4

"Ренегат-рециди

преди 10 години

Както каза политологът Юлий Павлов "Калфин е ренегат -рецидивист". Веднъж вече напусна БСП в тежък за нея момент-1997 г. През 2011г. БСП трябваше да убеждава членовете и симпатизантите да гласуват за завърнал се блуден син, сега дезертирането му е за втори път и то след като БСП му гласува огромно доверие - с малка разлика, той едва не стана президент, а започна с 5 % лично доверие в кампанията, но благодарение на Стефан Данаилов и гласоподавателите, кандидатите на БСП постигнаха този резултат.

3

Мистър Х

преди 10 години

Тъжното е, че навремето когато беше вицепремиер и външен министър -ако не първи, то втори човек след Станишев и създаваше икономичесикте му идеи и натвори досат глупости (вкл. закона за досиетата) Калфин беше СЪС Станишев. когато Стана ЕВродепутат пак беше СЪС Станишев. когато Станишев го предложи за Президент пак беше СЪС Станишев. Обаче днесак като разбар че няма да е на водещо място в евролистата - изведнъж вече е НЕ Е СЪС Станишев. Но иначе е мноог Принципен. Мразя ренегатите.

2

Мистър Х

преди 10 години

Абе жеко не сдтавай смешен .коя Т.ДС. - изпята песен отпреди сто години. беше лице на мултигруп, бмиха я на местни избори в София, не можа да стане един главен прокурор, не съзададе за петнадесет години вътершна опозииця , не се кандидатира за лидера....една махленсак клюкарак ... Къде по-големи от нея се отделиха от БСп и взеха по 0,2 процентаКалфин обаче бе име - първи вицепремиер на Станишев, външен министър, основен евродепутат, кандидат за президент. Ако той се отдели настава драма.

1

Анонимен

преди 10 години

До МИНАВАЩКато мина от тук поне да не се беше осрал с това,което написа...