131

maora

преди 10 години

E pa ya mi dreme dali tebe te ima ili ne. Ya si karam jipot u strnastvo so belite ora......boli me svinktera za vaze.....neshtastni kradlivi svine.

130

С Л У Х Т А Р Ч ЕТО

преди 10 години

Господин Боико е в положението на ГЛУХА *** В ТИКВИ опъва уши но не може да чуе какво става или ако чува , чува неясноти Кефи се човека нема как мож пък да се върне във власта Ама какво ще прави и той сам не знае Апропо прропуснах ще СЛУХТАРИ той друго не МОЖЕ И ДА КРАДЕ НЕ ГО ПРАВИ ФИНО цял свят го научава

129

anonimen

преди 10 години

nyamam dumi kakva naciya sme

128

Анонимен

преди 10 години

Платените писачи на бспето, като видят Бойко и се ***!Тук и да си пишете няма кой да ви се върже!Вървете при *** - вашият електорат!

127

Гочо

преди 10 години

Стуенеее,Стуене,не иска стуене, а иска вървене...Бойко Мутрата е опасен не за "червените ***",а за цяла България,защото си е най-"червената гнида".

126

Гочо

преди 10 години

Наистина ли,другарю Борисов?!...*** н дей тъй?...Нали и тиси от тях.

125

Мими

преди 10 години

Да, а един мармот завива шоколад в станиол...

124

Тиквето

преди 10 години

А ти не краде ли? Не печелеха ли твоите фирми поръчките? Вдигна ли и с една стотинка пенсии и заплати? Къде са парите на здравната каса? Какво ще кажеш за зелената енергия? Ясно е, че сега не си на власт и много искаш пак да ръководиш, ама народа вече няма да прави грешки и да ти гласува доверие тиквуне.

123

Анонимен

преди 10 години

Скоро идва краят а с него и много политически трупове.От Май насам имам чувството, че живея 25 години назад, нищо че улиците, сградите и технологиите са си същите. Духът, който тази пошла клика донесе със себе си в обществото прави дори въздухът различен. Вън от властта завинаги!

122

Анонимен

преди 10 години

Тиквата си въобразява и се изживява.Мутра!

121

Анонимен

преди 10 години

ШУРЛА БУРЛА !

120

Стоян

преди 10 години

Боко така е взел страха на червените ***, че зад всяко мещо с което се сблъскат виждат него... ха ха ха ааааа :))))

119

Анонимен

преди 10 години

Майната му на Б.Б., всички видяхме, че играе в отбора на олигарсите и води протурска и антисоциална политика!! Още "мъничко" фотоволтици и "алтернативни" енергоизточници със замразени доходи? Благодаря, НЕ!!!!!!!

118

78elitsa

преди 10 години

Факт е, че завистта и злобата нямат почивен ден и от досадно мърморене и лабилно мислене се изгражда безразличие основано на искрени намерения да не се драматизира и да се гледа критично на разликата между значимите и несъществени изказвания по важни и глобални теми за разискване и вземане на правилни решения.

117

Мислиш ли?

преди 10 години

До гражданинЛесно се дават квалификации от компа в къщи! Всички се мислите за много умни! Истината е, че ББ е доста по напред с материала от вас! Случайно да сте ръководили фирма, да сте били главен секретар на МВР, да сте били кмет на столицата? Случайно да сте били министър председател, да сте ръководител на най-голямата партия в БГ? Ааа не сте! Яснооо, ама сте по умни от ББ, нали?! Щото лидера ви Станишев сякаш има поне един ден трудов стаж?! Или Местан със засуканите фрази? Ха ха ха!!!

116

avenir

преди 10 години

До това еЕдин се притеснява в коя партия членувал Б.Б, преди четвърт век , друг оплаква пионерската му връзка от преди 40 години, това е важното. А факта, че Орешарсски е подготвил голямата торба ДА ОТМЪКНАТ ОТ ДЖОБА НИ 3,5 млрд лева, пет пари не дават.Никой не го споменава в опорните точки.Като лудата мома от Каспичан, дето я питали : -Лъжеш ли го,лъжеш ли го ? Пък тя : - Аз си го лъжа, пък той си *** ***-е " !

115

Истина е!

преди 10 години

Защото се възражда истинското БКП! И всички вие го знаете:) Всъщност бай Тошо не е умрял,а неговите наследници се възродиха:) Честита ви демокрация,българи.

114

Дядо Петър

преди 10 години

"Безразлично ми е какво се случва в БСП"А на нас не само че ни е безразлично, какво си мислиш, но и отдавна ни се ДРАЙФА само като те видим и чуем.

113

хахахахаха

преди 10 години

много сте се развихрили и двата фланга бре ейййй.... парички за море още от сега ли почнахте да събирате?!

112

Made in Vana

преди 10 години

Червената мафия в името на келепира е готова да се преименува не само на абв, но и на abc, а утре може и първите три арабски или китайски йероглифа да изплагиатстват. От широки да станат тесни, както станаха и от леви десни. Борисов е прав, и ние не им вярваме, ни на гоце, ни на калфата, ни на къртишката, нито пък на летящата чинийка...