27

Pimp C

преди 10 години

Усвоете парите от Европа бе...за чий сме вътре,а пък от Китай някоя фабрика докарайте и без това работната ръка там вече е по-скъпа от тук

26

qwerty11

преди 10 години

питайте поляците каква автострада им построиха китайците преди EURO 2012

25

Хатакеяма

преди 10 години

Те му говорят за кредити, той си мисли, че ще му правят магистрала на готово.Глупав ***, протеженце на вожда от племето Тикву.

24

да се чудиш

преди 10 години

на този Китай- как му се занимава с това село- България !

23

Анонимен

преди 10 години

Вечна дружба между ГЕРБ и Китайската комунистическа партия.

22

Анонимен

преди 10 години

Канят Плявата, а Ореха - не. Защо?

21

Анонимен

преди 10 години

*** се разбира много добре с комунисти китайски. Не пита кой назначи другаря *** Ев Ски на държавния пост в Народната Република Китай.

20

оставка. кой?

преди 10 години

ореха никой не го кани. защо ли?

19

gogo

преди 10 години

Бизнес с Китай .........супер,време беше да почнем да правим бизнес с тях.Но за съжаление .ще ги прогоним ,като останалите чужденстранни инвеститори .

18

Анонимен

преди 10 години

Усещам как ще избухне война между Китай и Катар по повод строежа на магистрала Черно море.

17

Оногондур

преди 10 години

Тия искаха да я строя преди няколко години.Ама верно ли не са я запознали до сега?Като се замисля,по-добре да не я почват.Тъкмо следващият президент,като посети Китай ,ще може да ни каже,че Китай ще инвестира в магистрали и инфраструктура.

16

Борис

преди 10 години

Важното е да работим в перспектива и да използваме другите. Араби, турци, ***, щом са тук, трябва да работят за благото на България и да им се даде възможност да преживяват. От 100 - 1 ще стане добър професор, лекар, адвокат. Принципа на естествения подбор, другите ще живеят само за работата. Така се прави навсякъде. Малко по-хитро трябва да действаме и спрете с този негативизъм и злоба. Важна е България и да работи държавната машина и ние да сме добре, няма значение - червени, сини, зелени.

15

galasia

преди 10 години

Kam podzaglavieto: Neotdavna 6tiahme da sme vrata i kam Brazilia, oba4e ne6to ne ni se polu4i?!..... Spored biv6ia premier v ES edva li ne ni zavijdaha za vrazkite s Dilma Rusev..... Vinata za vsi4ko si e SAMO na6a.

14

Борис

преди 10 години

Дори от проблема с бежанците можем да извадим дивидент. Мобилните оператори да пуснат карти за разговори с техните страни, малките магазинчета да предоставят стоки, които биха купували тези хора. Докато чакат статут да работят по различни програми под закрилата на БГ на минимална заплата, на принципа на ценза, тези без образование могат да чистят градовете. 2 г. договор с общината на минимална заплата ако си счетоводител, срещу статут на бежанец и тн. Има много варианти.

13

georgi ishkitiev

преди 10 години

Преди бях чул за една канализация на цяло село и пречиствателна станция. Щяха да се финансират по европроект, бяха обявили цена за целия проект 40 милиона лева. После нещо не можаха да спечелят проекта и се наложи да се финансира от държавата. Тогава всичко се построи за около 8 милиона :). Става въпрос за село от избирателния район на ДПС. Българските села рядко получават такива финансирания. От БСП предпочитат да си дават парите за гебапчета на ***.

12

Борис

преди 10 години

Има ли някаква програма, по която могат да вкарат този народ за лечение и терапия? Навсякъде по света се опитват да развиват бизнес отношения и инвестиции, тук само всезнайковци и селски разбирачи, които се присмиват. Образовайте се, учете и си вдигайте сами стандарта и да използваме другите. Стига празни приказки и плюене. Нека и катарците да дойдат и китайци и турци или руснаци, важното е да работим за интереса на България, от нас зависи да я вдигнем.

11

georgi ishkitiev

преди 10 години

Добре поне че Плевнелиев още е президент и горе долу прави нещо, за да прогесира тази държава.Знаете ли как работи нашето правителство. Уговарят инвестиции с чужди фирми, намират български фирми, които да изпълнят поръчката - строителни, консултанстки и т.н. и казват - "ако на вас разходите са ви 100лв. пишете в офертите, че са 400лв. - другото е за нас."И така става.. извиват се ръцете на хората. Или работиш за държавата или си малка фирма без големи обекти.

10

айде бе ореХ

преди 10 години

До сега ореха още не е направил някакво посещение в чужда държава.Дали че не го канят,или че той е костелив и чака неговите господари да го отворят.Та се чудя какъв "премиер" си имаме.Не е ли една от неговите задачи като премиер да осигури инвестиции и от там работни места в България???

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Китайците...направо да ни направят магистрала до Великата китайска стена,так че,туристите от...стената,директно по...магистралата да идват до Кривунделово.

8

Дубай

преди 10 години

Нали Дубай щеше да ни строй Русе-Турска граница магистралата, сега Китайци друга.Абе ние ръцете в г*за ли ни са че не можем да си я построим сами. Да песка по 100 Евро на туски ТИР за транзит за Европа и ще се изплати за 5 години.Некой друг трябва да се облажи май обаче.