20

мемо

преди 10 години

Просто няма логика ''Сашка родила Мария в Гърция и седем месеца се грижила за нея. През това време най-голямата й дъщеря се омъжила и тя трябвало да се върне, за да се грижи за децата си''защо не взела със себе си малката си дъщеричка,коло по-лесно щяло да бъде,а я оставя на неква почти непозната КОЯ МАЙКА ЩЕ СИ ОСТАВИ ДЕТЕТО КАТО НЕЯ,ТОВА СА 1/1000 срамота е вече ще види детето през крив макарон!Хубаво са направили гърците поне ще се грижат добре за нея

19

Анонимен

преди 10 години

До АзПрочети добре ! Тази фондация е ГРЪЦКА бе ! Ако беше българска .......може !

18

Cernia diavol

преди 10 години

Cigane Albinos

17

Денко

преди 10 години

Ко му е *** на детето не разбрах? Косата ли, очите ли? И ДНК-то сигурно са сбъркали... очевадно. Много ясно, че няма да го дадат гърците. Ще си го гледа някое семейство милионери и наще клюкарници хич няма да го разберат и да си препълнят памперсите от яд.

16

Анонимен

преди 10 години

Добро решение за добро на детенцето.Да бяхме и ние като гърците,нямаше да сме на тоя хал,Неграмотна и злобна нация и *** -вътрешно и външно.Заслужаваме си управниците,един *** пожарникар министър председател,за резил на планетата.

15

Анонимен

преди 10 години

Гърци- хитри и лукава нация, унищожиха нашата история и след това си я присвоиха.и се правят на велики. пришълци дошли от Африка.България -камъка който отхвърлиха стана главен зид на строежа

14

Аз

преди 10 години

Тази попечителска фондация дали не се занимава с продажба на човешки органи? Ромейчето днес е световно популярно, но утре никой няма си го спомня ...

13

Турист

преди 10 години

Много съм доволен !Моята в "5 звездния" Дион палас след Катерини, само за една седмица заработва колкото за един сезон на Слънчев Бряг.

12

_anonimen_

преди 10 години

и слава богу ... бих казал аз !

11

Пурко

преди 10 години

От една страна тъжно, че вече сме толко изпаднали че и да не ни го върнат на никой не му пука, разградена държава всеки си взима какво си иска, от друга страна, пък хубаво, че това дете няма да усети мизерията и подтисничествоо, което го очаква тук. Срам, че от месеци ни занимават, с кой какво откраднал изпил, изял, а никой не си дигна пръста да защити народа. Относно комент. на Брайко - ти си по голем ..и от тия къде са го осиновили мазни твари...

10

Томчо

преди 10 години

Добре че жената заработва яко в Гърция и праща парички, иначе с децата щяхме да изпукаме от студ и глад .

9

Гръцията

преди 10 години

Гнусна, толкова проклета, мързелива, надута, злобна и комплексирана нация! Толкова да ги мразя!

8

Анонимен

преди 10 години

Браво на гърците.Знаят много добре че в *** няма надежда за това дете.

7

Мемет

преди 10 години

Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не като нас. За това ги уважавам. Зито и Еллас!

6

Анонимен

преди 10 години

Добре че, не я върнаха в "уютната семейната среда" при двата примата, които са я продали!Тук социалните, каквото и безобразие да са направили родителите, излизат и започват да пелтечат колко е най-добре за детето да израстне в "семейната среда"!

5

minuvach

преди 10 години

Добро решение. Там поне ще има шанс да се развие и израстне като нормален човек.

4

Анонимен

преди 10 години

*** ANGEL ! ;)

3

Анонимен

преди 10 години

Всяко дете е невинен ангел. Христос би се съгласил с това. Грехът идва от възрастните...

2

darcas

преди 10 години

Всъщност детето е български гражданин, и решенията на гръцкия съд, могат да бъдат оспорени от родителите.

1

Брайко

преди 10 години

Ако това нещо е "Ангел",то повече на църква няма да стъпя...Защо църквата не заклейми това натрапено обръщение към това нещастно *** дете?! А всички журналисти дават ли си сметка като нарочват такива "ангели" какво светотатство извършват?!