128

Чукотковеец

преди 10 години

Нека се самоизяде БСП! Радвам се!

127

Пламен

преди 10 години

Едва ли има по неблагодарни хора от българите на този свят! Кога Г. Първанов щеше да стане президент два мандата ако зад него не стоеше БСП ? Кога Калфин щеше да стане външен министър, евродепутат и за малко не му стигна да стане президент, ако зад него не стоеше БСП ? Никога, никога, никога............................... Вървят по отъпкания път на Петър Стоянов за който може да се каже, че е един от главните фактори за разпада на СДС.

126

Анонимен

преди 10 години

Да се разцепят,да се изтрепят помежду си и да изчезнат от българския политически живот.БКП,а сега БСП е банда от корумпирано управление,подкрепяно от изкуфели старци и деца на комунисти.които разчитат на облаги поради членството си в тази банда

125

природни закони

преди 10 години

Мишките първи напуснаха кораба

124

ПИРИНСКИ

преди 10 години

Аз казах днес в студиото че БСП е в тежка зависимост-трябва Станишко да уточни каква е тя - АНАЛНА, КОКАИНОВА, ФИНАНСОВА-Хохегерова , ОЛИГАРХИЧНА и т.н. Ако не го стори-Партията загива

123

Анонимен

преди 10 години

червените надничари май се объркахте. Сега се чудите за кой да плюете по-напред - за Бойко и Цецо ли, за Калфин ли, за Първанката ли. Така е, всяко нещо взето на сила на този свят, в случая властта, води до естествена развръзка.

122

Анонимен

преди 10 години

Тоя Ивайло да не е брад близнак на Веселин Маринов?Най ще му отива да направи дует Братя Маринови с песента Родната милиция въ пази да незабременеявате много често.Като една капка съ ъ ъ ъ...

121

Анонимен

преди 10 години

Хамстера пк се обърка. Като е в 90 - тата минута, какво му пука? Много е *** горкия...

120

Ние

преди 10 години

"Която овца се отдели от стадото, нея я изяжда вълкът!" Но истината за мен като 40-години членуваш в Партията е,че процесът на демократизацията й спря и това е причината за многото проблеми.Време е Станишев да се оттегли по някакъв начин и да дойде по-широко скроена личност.А Първанов и Калфин са "бита карта" и ще изчезнат много скоро от политическата листа.

119

Яд голям

преди 10 години

Язък за дуалната система в образованието!Една поразия по-малко!

118

Анонимен

преди 10 години

На шега на майтап тези социалистически антибългари наистина се скараха кой от тях е по голям путинист Сергей или Гоце. Явно кремълския келепир е много голям та са готови да се изпотрепят за него.

117

Анонимен

преди 10 години

Този сънува първо място, боже мой.. второ ако е трябва да се радва, заради този БСП хвърчи стремоглаво надолу.. Очаквам следващото й предложение за министър да е на Младен Михлев - Маджо или Галеви! *** е и такъв ще си остане.

116

ku

преди 10 години

егаси, изместихте сапунките от следобедното обсъждане на бабичките. Ся ще получат инфаркт да се чудят Първанов или Станишев да изберат.А останалите, спете и на тези избори, и на другите, и си мислете че наказвате някого. Наказвате само себе си и децата си!!!аплауз за 131, подкрепям напълно

115

Волен Бисеров

преди 10 години

Искаме БСП, искаме социалистическа артия. Махни се мАхни се безроднико! Съсел, за теб се отнася

114

nemo

преди 10 години

ами станишев, то цялото ви управление е шизофренично- псевдо-лява партия, подкрепя уж дясно мислещ премиер с помощта на фашизоиди. ако някой работи за бойко, то това сте вие, с вашето некадърно и безочливо управление, напук. нямате срам! чудесно ще е да се разпаднете, та дано се появи някаква истинска лява партия, а след вас да се разпаднат и герб, че да си отдъхне народа от псевдо- демократи, родолюбци и политици като вас.!

113

Койй

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

112

мнм

преди 10 години

Станишев наследник на комунистическата аристокрация, стремящ се към трона, не одобрява някой да мисли самостоятелно!

111

Анонимен

преди 10 години

Затъваш очилатко ще бълнуваш вечер аз се провалих , окрадих народа

110

олеле!

преди 10 години

От тази снимка ще имам кошмари!Лукавото око на САТАНАТА!

109

партиен член

преди 10 години

Сергей,Сергей.Ти и други такива като тебе отдавна съборихте къщата България,лошото е че сте напът и колибата БГ да съборите.Рушители на съвременна България а не строители както се изразявахте едно втеме.Това сте вие.