64

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ВИ ВЕЧЕ И ДОГАН ГО НЯМА ВЕЧЕ ДА СИ ГИ МЕРИТЕ КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ!!!...?ЕВАЛА НАРОДЕ !!!...

63

Yankowa

преди 10 години

Wreme e da glasuwat samo gramotnite.A kolkoto do diskriminaciata.W momenta ne sa li diskriminirani wsi4ki ot tows 4e glasuwat napalno negramotni.

62

Анонимен

преди 10 години

MAFIYATA I TO BAS

61

Путев

преди 10 години

Кои бяха тия СДС??

60

nexussss

преди 10 години

Ха-ха-ха...егаси жалките *** са тея "сините", а и не само те ами всички т.н. "политици" А да видим как ще ме накарат да гласувам. ПО НИКАКЪВ НАЧИН И ПОД НИКАКЪВ ПРЕДЛОГ АЗ НЯМА ДА ИДА ДО УРНИТЕ ДА ИМ УЗАКОНЯВАМ ПРАВОТО ДА МЕ КРАДАТ.....И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО АЗ НА ТЕЗИ МЕКЕРЕТА НЯМА ДА ИМ ПРАВЯ КЕФА!!!!!

59

шщд

преди 10 години

"Логично е хората, които получават услуги от държавата, да имат ангажимент към нея и да участват в гласуването" - и как стигна до тази невероятна мисъл? В *** ли я роди?

58

123

преди 10 години

Тези алтернативи явно правят опит за рекорд по слугинаж (или по к*етеноизъм, ако този им призив действително е тяхно хръмване)! Ние сме я докарали до това низвергнато положение имено заради тактиката морковче за баламите, после тояга за всички от страна на властващата върхушка. Вместо да потърсят сметка на онези, които се възползват от все по-открояващата се изтъпялост на масата, те тъгнали да ми озаконяват стимулирането на платените гласове! Нема такава държава, братче!!!

57

От чужбина

преди 10 години

Някъде прочетох идеята да се обвърже гласуването със степента на образование. Така гласа на по-образованите да е с по-голяма тежест при пресмятане на резултатите. Аз лично подкрепям идеята, макар и да е не особено демократична. Все пак обществото трябва да се управлява от грамотни и знаещи хора. Именно те трябва да определят "посоката". Не е разумно неуки и неграмотни да избират! Техния избор е повлиян от прекалено дребни облаги - 30-50 лв. еднократно и при това незаконно!

56

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

значи задължително за месалина михаилова или *** костов ха ха

55

Vo

преди 10 години

А нещо друго не искате ли? Смазахте държавата благодарение на "неграмотни избиратели". Сини, зелени, червени и други всичките сте един дол дренки. Ще гласуват хората, когато има за кого, стига толкова!!!!!

54

Я не слагайте

преди 10 години

каруцата пред коня! Искам да знам как ще понесете отговорност при провал в управлението и искам поне три предложения, например - за всички участници в МС 10 години строг тъмничен, депутатите поне 8 години без право да се кандидатират наново за властта, независимо дали са сменили партията междувременно, главният прокурор изхвърча от системата завинаги, може само да пасе овци и сади картофи. Тогава всички задължително гласуваме, отчитаме 10-20 показателя в икономиката и а е паднал някой ...

53

Анонимен

преди 10 години

Аз пък предлагам:Всички - и сини, и червени, и бембени - комунисти и милиционерските им лакейски притурки, които се идентифицират и възприемат за "политици" и "управляващи" на територията ***. Да не взимат никакви заплати! Премии! И каквито и да е пари под каквато и да е форма!...включително партийни субсидии!Да ги видим, колко са загрижени за ползу роду тези ***!!!

52

преди 10 години

И какво, работил съм, плащал съм данъци... ама не съм гласувал.И няма да имам социална помощ?! *** ли искате да накарат "задължително" да гласуват, а?!Дайте ми право да гласувам ЯВНО, за да имам един вид договор с този, когото съм избрал.Дайте ми право, когато поискам, да оттеглям гласа си или да го прехвърлям, без да давам обяснение!Дайте ми право да гласувам за "нито един от посочените"!!!Дайте право на ЯВНО гласувалите за "нито един от посочените" да изберат свои кандидати накрая!

51

Анонимен

преди 10 години

С тази идея могат да насърчат само гласуването на малцинствата, които живеят от социални помощи. Но т. нар. "сини" едва ли ще имат кяр от тяхното гласуване. Освен това идеята ми се струва дискриминационна. Понастоящем гласуването е право, а не задължение. Дали ще си упражня правата, си е моя работа. Но това не може да ме лишава от други права, които имам по силата на закона.

50

sokrat62

преди 10 години

До АнонименНай-богатите не са най-умни а най-хитри което няма нищо общо с акъла и морала а напротив обратното липса на задръжки, морал, човечност от което следва вземи се гръмни. Анархо-фашистките ти изводи за пенсионерите и хирургичните наклонности към безработните къде ги срещна в моя исказ???? Явно собствените ти садо-мазо наклонности ти идват в повече и се опитваш да ги метнеш на друг ама не става!!!

49

BGN

преди 10 години

Кви социални помощи беее, БЪЛГАРИТЕ детски не могат да вземат ................................

48

kiko

преди 10 години

До Анонименточно, *** са на социални помощи и винаги гласуват.то затова ни управляват всекакви престъпници.

47

dp

преди 10 години

47, Елена, не неграмотните определят какво ще става с другите, на тях не им стигаакъл да определят какво да става с тях самите.Определят го тия, които предлагат тогова и оногова за участие в "избори".Досега не е имало предложен някой дето да не е под контрола на Москва, от 1944 та досега.Тия напъни сега са само защото не могат да закарат достатъчно хора да ги легитимиратгласувайки, все тая им е кой от списъка им ще бъде избран, нали са все техни.

46

Анонимен

преди 10 години

Точно тези със социалните помощи винаги гласуват! Гласуването трябва да е задължително и да има глоба от 100 лева например за негласуване.

45

Елена

преди 10 години

Ама Вие от Синя идея, луди ли сте или на лудия шапката носите! Тези със социалните помощи гласуват срещу заплащане /знае се за кои от партиите/ И наистина, омръзна на всички мислещи и можещи хора, животът им да се определя от илитерати, и неуки индивиди/***...