38

andreivn

преди 10 години

и съм леко шокиран като осъзнах, че "будните"са се изнесли "рано' на терминал 2. С мисленето ви ского Банго Василий ще замести 3 март като национален празник.

37

andreivn

преди 10 години

До ТрендафиловКогато някой ден детето ти пита, а ти тате къде беше като затриваха България-ти му кажи, смеех се на хора които искаха да променят нещо в тази скапана страна."Ранобудните бяха малко, защото в тази страна останаха само футболни запалянковци, които викат за сини и червени, а не разбират че играта е на друг стадион. Айде останете със здраве !!!

36

Трендафилов

преди 10 години

НИЩО не направиха тези "ранобудни" 15 човека... НИКОЙ не ги подкрепи. Накрая се чудиха как да излязат от неудобната ситуация, че само са спали в университета. РАНОБУДНИ - ходете пълнете кафенетата и мама и тате да ви плащат дипломите за финансисти и прависти...

35

Студент от Пловдив

преди 10 години

Мдаа, затова бяха записали няколко от ранобудните прошлячета как искаха да им се плати и да им се осигури място за учене в чужбина, тъй като им треперят мартинките какво ще става, ако всичко си остане както е. Шепа пръдльовци окупират залите и възпрепятстват учебните занятия. Глоби, прекратяване на учебни права и ще се оправят. Гомньовци.

34

Анонимен

преди 10 години

MAFIYATA IM PLASTA NA TIQ KAKTO I NA DVIJENIE SVOBODA VSICKO E MAFIQ KOITO NQMA VRIZKI SRED TQH DA SI STQGA BAGAJA TUK NQMA DA VIREE

33

Чао,чао,амигос!

преди 10 години

Чао,чао,амигос! Ще ви изпратя с огромен букет цветя на софийската аерогара. И ще тичам на изпращане след самолета ви за Вашингтон, бършейки сълзи и со.оли. Косите си ще скубя за вас. на земята ще се тръшкам ранобудни ми студенте! Ооо,слънце на очите ми!!! Радост в живота ми!

32

Българин

преди 10 години

Това не са студенти а лузъри и прошляци.Истинските студенти ходят в Университета да получат знания и умения, а не за да пречат на колегите си да учат.Жалки платени мекерета на ФАШингтон и Сорос.

31

ЖАЛКИ ТА ЖАЛКИ

преди 10 години

Напъни на шепа самозабравили се младежи и още толкова нахални, нагли безочливи демагози - *** пиари от четата на сини, кафяви и прочие банкянски тикви и бостани.

30

г-н Тау

преди 10 години

един предизвестен край на едно не дотам морално студентско недоволство...породено от насъскването на деградирали сини реформатори

29

ДА

преди 10 години

Абе тия няма ли кой да ги изключи най-накрая!?Като не ходят на лекции-как още са студенти?В СУ такава анархия ли е?Не учиш,стачкуваш цял семестър и все си си студент?Да беше някой частен университет,досега да са видели пътя!Ама то вече и СУ,не е СУ като едно време.Циркаджии!

28

ко стана ся

преди 10 години

ко стана бе рожби..... свърши мамдрата май а....Дано след време се гордеете с маскарада си, будни ама друг път!

27

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА и правителство БСП-ГЕРБ така на всички ще им е гадно по равно и ще се обедини народа

26

Анонимен

преди 10 години

Да вземат тези "ранобудни да се изкъпят най-после, че осмърдяха всичко.

25

Анонимен

преди 10 години

За тоя който само гледа сеир по телевизията и да си пийва кротичко ракийка е трудно да резбере мотивацията на студентите. Платили ли са им?Ако не са им платили -прости ли са ?и така чудна работа ...

24

Orda

преди 10 години

Ех.. клети тъпоглавци.

23

Анонимен

преди 10 години

Тук така са се развихрили платените червенотиквеничковчета, че е направо смешно.За да ви се получи манипулацията, е редно на 3-4 нормални коментара да има един плюещ. А вместо това вие бързате да заработите и се насъбират 20 от 25 бълващи глупости коментари. Никого няма да заблудите така.Оставка!

22

4oko

преди 10 години

А защо не кажете как сте станали студенти? А *** смотани? Едно време за СУ се бориха 15 човека за 1 място , сега влизате като посочите точките и запетайките! Неуки ***!

21

St. John Red

преди 10 години

Тяхната борба... борба до край.... или докато им спрат кинтите... ненужна *** ***....

20

Анонимен

преди 10 години

Иво Прокопиев им е спрял водката :)

19

Анонимен

преди 10 години

Странно съвпадение, *** свалят окупацията ,а шайката около Първанов поема щафетата в същия ден.