99

одисей1/2

преди 10 години

За туй якоглавство земятас телата им мръсни покрихСега и на Юда отплатадостойна да дам аз реших"И викна на двама войника:"Убийте туй куче сега!"Изви се ханджар над мръсника,отфръкна глава от снага. - ТАКАВА е наградата за всеки предател. затова *** и техните *** в българия искаха да забранят да се изучава ВАЗОВ, БОТЕВ, ЛЕВСКИ да не знаят децата какво е било, да заличат всичко българско, а на вместо това да легализират марихуаната

98

червена бабичка

преди 10 години

Не си предател, ама си предател. Предаде и Стефан Данаилов, който ти беше влкач за президентските избори. Ако не беше той и на балотаж нямаше да идеш. Всичко дължиш на БСП. Затова членовете й не приемат уж тези граждански квоти. После всички се отмятат и почват да се мислят за велики.Като сте толкова велики защо дърпате от структурите на БСП. Създаите си свои.

97

Анонимен

преди 10 години

Никакъв предател, обикновен *утьо. Оттук нататък все назад ще бяга, лошото е, че пак няма да го стигнем след толкова години на челните места на хранилката.

96

ПЛАМЕН

преди 10 години

Едва ли има по неблагодарни хора от българите на този свят! Кога Г. Първанов щеше да стане президент два мандата ако зад него не стоеше БСП ? Кога Калфин щеше да стане външен министър, евродепутат и за малко не му стигна да стане президент, ако зад него не стоеше БСП ? Никога, никога, никога............................... Вървят по отъпкания път на Петър Стоянов за който може да се каже, че е един от главните фактори за разпада на СДС.

95

абориген

преди 10 години

"Не съм предател, убеден е Калфин"Разбира се, че не си предател! Ти си рационален човек и правиш това, което ти е изгодно. :)

94

11

преди 10 години

Едва ли Калфин и Първанов ще реанимират ГЕРБ и всичко ще свърши под пет процента.

93

Анонимен

преди 10 години

Г-н Калфин, аз пък съм убеден, че ти и Сергей и Първанов и цялата ви партийна членска маса сте долни предатели, които продадохте България на Русия за жълти стотинки.

92

Гарибалди

преди 10 години

Целта е да бъдат елиминирани всички пречки пред пълното политическо и икономическо овладяване на държавата от "КОТАРАЦИТЕ" . За целта трябва да бъде отстранен Сергей Станишев като лидер на БСП, за да може Първанов да заеме централно място в левия политически спектър. За Борисов е отредена същата позиция вдясно. При подобна конфигурация всички останали политически партии и движения ще бъдат пометени от двата мастодонта и шансът да се промени политическата система в България става нулев.

91

Анонимен

преди 10 години

Когато човек гледа и слуша Ивайло Калфин, не може да не се сети и за бившия националист и настоящ евродепутат Димитър Стоянов.

90

Анонимен

преди 10 години

ХОРА , НЕЩО НОВО ДА СТЕ ВИДЯЛИ ?! БОРИСОВ , СТАНИШЕВ , КАЛФИН , СИДЕРОВ , МЕСТАН , ЦОНЕВ , ШОПОВ И ОЩЕ ДЕСЕТИНА !!!" ХОРАТА ", КОИТО УПРАВЛЯВАТ НАШИЯ ЖИВОТ !!! ЗАЩО?! ЗАЩОТО ИМ ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ !!!

89

Анонимен

преди 10 години

Тоя въжеиграч, Гоце, нали беше казал, че няма никога да се върне в БСП. Ама, като видя, че АБВ-нцето буксува, като хитра лисица реши да се проба да оглави БСП. Удари на камък и сега пробва нови варианти. Пълен *** е Гоце.

88

Анонимен

преди 10 години

Калфин, който загуби срещу Плевнелев на изборите за президент, въпреки че БСП стоеше зад него, сега се надява да спечели с гласовете на мижавото АБВ. Това показва колко му е пипето. Агент Гоце и Калфин си въобразяват, че тая мижитурка има имидж да печели избори.Да, ама не!

87

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Калфа, що чак сега почна да пищиш бе момче, чак когато ти свърши мандата в евро парламента и след като видя, че за следващия вот са те забили в десета глуха ? Що като истински мъж не изрева, когато предложиха онова прасе за шеф на ДАНС ? Що досега мълча бе ? Щото и ти си едно лицемерче, гледащо само собственият си з*дник !

86

boyko_stoew

преди 10 години

Предател си на интересите на бившите си работодатели.На тези ,които те създадоха и ти дадоха възможност да си това ,което си.Никой не отрича някави твои лични качества ,които обаче не те правят уникален,а просто УДОБЕН....Борбата е за това кой ще наследи Станишев като лидер на БСП.По РЕГЛАМЕНТ той ще трябва да напусне този пост след година и половина без право да се кандидатира.Още от сега се заявяват позициите-това е ...нищо драматично в БСП...!

85

Факт

преди 10 години

Не съм фен на Гоце, но в случая критиката му е основателна. Станишев стана емблема на безпрецедентно тежка зависимост от Догановите олигархични кръгове и на най-безцеремонното досега силово погазване на гражданските свободи !

84

п.дйуф

преди 10 години

Абсолютен предател!Не може по такъв ... начин да забиеш нож в гърба на партията , която те е направила евродепутат, която те издигна за кавдидат за президент!Краят му ще бъде жалък, като на всички предатели!

83

одисей1/2

преди 10 години

предателите никой не ги обича, ама тъй ви се пада на БСП щом сте си избрали с евреин дослук да правите, не ви ли е известно че предателството им е заложено генетично в кръвта, такива като него трябва издъно да ги изрежете от себе си, / по добре по-малко но верни до гроб/ а скоро ще се разбере на първанката какъв компромат му е показал боко тиквата , явно някога много е сгафил и сега нежно му напомнят за да се реши на това предателство

82

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛ! Щом пристана на АБВ (Аз (Първанов), Бойко и Вальо(Златев) значи играеш по сценария на статуквото!

81

alf2

преди 10 години

Не знам Евлоги 91 откога ВМРО се примирява с това протурско правителство и вие ли станахте ибрици Защо критикуваш една достойна постъпка на Калфин той не иска БСП да са ибрекчии !

80

rave

преди 10 години

Abe slu6am nqkoi si nidal algafari...i migam!!! Ami purvanov stana prezident s glasovete na turcite v i izvun Bulgariq!!!Sq kakvo praim a?KMnogo prost narod i tva si e.Boko govore6e 4e prezident Purvanov e v pulna izoilaciq v EC ..A vie iskate te dvamata da upravlqvat..Abe kakuv narod sme I ot men zapomnete:tiq upravlqva6tite ot 23 godini taka oposkaha Bulgariq kakto turcite za 500g ne mojaha da q oposka!!Sled turcite ostana Bulgariq no sled tezi edva li 6te q ima !!