78

стара песен на нов .

преди 10 години

Всички хора на Първанов са тук.Липсва Пешо сумиста

77

Гост

преди 10 години

Напротив, г-н Първанов всички от движението трябва да я напуснете. И да направите модерна лява партия. И да се огледате надолу за млади хора, които са много стойностни. И които те са бъдещето на България. Може би наистина някой трябва да чуе тези хора. А защо да не сте Вие, г.н Първанов?

76

байчо

преди 10 години

първанов губят се вече 5 гласа .може да ги има отново левицата ако ти и станишев спрете да говорите и от мое име

75

Анонимен

преди 10 години

браво

74

Гост в рубриката

преди 10 години

А защо Калфин да е предател? Формално той не е член на БСП. Вярно е, че има нужда от нова лява партия в България, защото социалдемократическите идеи,които са нещо съвсем друго от БСП действителността, имат привърженици. Е, та те нямат представителство в момента. НО: С Първанов начело със сигурност няма и да получат такова.

73

The king

преди 10 години

Не БСП, а Първанов е преживял катарзис. И да не се обяснява много, много, че с ГЕРБ са в опозиция защото всички знаем, че с Борисов споделят взаимни симпатии.

72

Анонимен

преди 10 години

Кухи думи-нямащи връзка с действителността!Бил против полюсното мислене,конфронтациятя,омразата и т.н.Че кой нормален гражданин не е против?Ама ,за да не се мразим, трябва тези които 24г. грабиха на воля от общодържавното сега да връщат на тези които ограбваха! А не да ми говори/както се изказа в едно интервю/,че според него прехода бил повече положителен.Прави мили очи пред силните в Европа.За една изкуствена усмивка,потупване по рамото на какво ли не са способни.

71

Dikovski

преди 10 години

Не симпатизирам на БСП,но Серговото БСП е отдавна бита карта!!!

70

evgeni1234

преди 10 години

Бойкото сега се надява,ама-надали.

69

muzaka

преди 10 години

Kартинката е ясна.На Позитано пеят: Последен валс, а Първанов и дружината му:Партизанин за бой се стяга.

68

evgeni1234

преди 10 години

Не е много сигурно,може да се опитва да подсвирне!

67

evgeni1234

преди 10 години

Ффффф...Фъ! Спрямо картинката разбира се.

66

Бай Ганьo

преди 10 години

До Spiro Сложи и Боко *** при тях и картинката ще е пълна :)

65

OMG_Lucker

преди 10 години

Този горе на снимката ми е супер мазен и отвратителен. Пак с неговите болни амбиции, премиер иска да става. А защо? 2 поредни мандата изкара като президент, т.е води се че е изкарал супер успешна политическа кариера. Да се пенсионира вече и да ни отърве поне той от натрапчивото си присъствие!

64

6502

преди 10 години

Левицата е вън от всичко. Тя вече е аутсайдер от България!

63

St. John Red

преди 10 години

Спиро, тези недоволните от БСП, които не желаят да имат нищо общо с десните изверги, или не гласуват, или гласуват за нормални леви партии: цяла шепа комунистически партии, а от няколко години и истинска лява партия, т.н. "нова левица". Аз за първанката няма да гласувам . Жалко за Калфин, по принцип разумен човек.

62

EUSSR

преди 10 години

Тоя мечтае да превърне БГ в нещо като Путинска Русия. С Боко да се сменят във власта както Путин и Медведев. За целта трябва Реформаторския блок да помогне при промяната на конституцията. БГ да се превърне в президентска република.

61

попето

преди 10 години

Маските падат,ясно се вижда кой кум,коѝ сват, коѝ на БОЦЕ е ортак.

60

Spiro

преди 10 години

Ето, тук Гоце в прав тескт си казва каква е идеята! АБВ е патерицата на БСП. Идеята е да се съберат гласовете на недоволните от БСП и безобразията на Станишев. Идеята е да няма загуби. Човекът си го казва в прав текст, не се крие. Това са комсомолски номера с цел безобразията да продължат. Няма разлика между БСП и АБВ, между Станишев и Първанов. Всички вече са се разбрали и действат заедно, какво са ги учили в Москва.

59

Dedovia

преди 10 години

Хе-хе Първанов щял да възражда левицата.Гоце е толкова обеднял и жаден пак за власт, че ще се продаде не на Баце ами и на Мавъра, ако даде повечко кинти. След това се чувства като пречистен.Толкова с катарзисите на Гоце .....