47

111

преди 10 години

Кой , активира АБВ/Алтернатива за Бойково Възраждане/-!?Кое е свързващото звено между Борисов и Първанов !?- СИККога и как СИК намери своята ниша и възход!? - при управлението на БСП с председател Първанов.А сега познайте дали Герб и АБВ ще са заедно за изпълнение на бизнес поръчки!?

46

тревога

преди 10 години

Не им се връзвайте на БСП -рите,това е номер за да уловят по вече гласове и неутрализират последиците от гафовете на Правителството.Те са върховни лицемери,няма никакво разцепление,всичко е игра водена от дълбоко задкулисни играчи които управляват всичко,същите които държат списъците на ДС,списъците на получилите парички по указ 56 и т.н.

45

Demos

преди 10 години

Не знам кое кой обслужва, но помнете ми думата, големият губещ от този цирк ще бъде ГЕРБ!

44

Dedovia

преди 10 години

Абе не беше ли Калфин избран от листата на БСП за евродепутат? Май беше министър и вицепремиер в правителството на Станишев. Чакайте, ами той беше и кандидат за президент от БСП и не е президент само заради фалшификациите тогава..Кога точно разбра Калфин, че има "принципни различия" със Станишев??Да оставим настрана на кого Станишев е симпатичен и на кого не. Истината е, че Калфата е изключително недостойно ***, което никой не би искал в своята организация. Ако не го разбира, значи е и ***!

43

мишо

преди 10 години

другарки и другари питам кажете който е по-компетентен разбира се кой от БСП или партията БСП освен първанов е печелил избори.помните ли станишев с НДСВ иДПС дори стана ЗА СМЯХ пред народното събрание при избор за премиер.защо в момента ДПС изнасилва станишевотоБСП ,това всеки го знае по места /пример община кирково масово подадоха оставки/.ние не вярваме повече на станишев той излъга най-много. дори в личен план не успя взе си жена втора употреба с готови деца защото не беше сигурен в себеси

42

The king

преди 10 години

Това беше ясно още в петък, когато АБВ показаха, че са се събудили от дългия си сън. Освен това Калфин се опитва да си задоволи апетитите за власт и нищо друго.

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 51Чета и препрочитам и наистина не мога да повярвам, че има хора като теб. Не си *** като платените да пишеш едни и същи реплики, има мисъл в написаното от теб. Въпреки това не мога да разбера какво не наред с теб. Явно наистина вярваш, че БПС са добрия герой. Явно си затваряш очите за мафията ДПС начело с доган и пеевски, но да хвалиш Стани-шев, който отгоре на всичкото не е и Българин... не те разбирам, честно не те рабирам...

40

Анонимен

преди 10 години

Калфин сам избира съдбата си.Предпочита най-голямата партия БСП пред политически трупове с доказана нечистоплътност като Румен Петков и Първанов.Последният освен на БСП дължи много и на олигарсите. След като беше изгубил 3 последователни избори, те му се отплатиха с президентски мандат. Той безспорно е по-качествен от буклука Плевньо, но дължи президенството на предателското си поведение през 97 година.Добре ги изработи Станишев, БСП няма нужда от такива "лидери"

39

хехехе

преди 10 години

Май от всички изявени политически лидери остана само Костов който нито е агент нито доносник нито пък член на БКП.............Мдаа, а иначе преподавател по политикономика, а жена му партиен секретар..Но иначе нищо общо с БКП или ДС, ама нищо..:)

38

Свилена

преди 10 години

Машината за свързване на политика с бизнес е добре смазана и работи за шепа хора и това не е от 4 или 8 години .Тази практика е от началото на така наречените промени.Пазарлъка ще направя това ама ти ще ми дадеш оново е патент на БСП.Няма какво да го увъртат.Те го внедриха и сега се възмущават от резултатите.Като са заобиколени от роднини и приятели и немогат копче да им кажат,приемат държавата като тяхна собственост а тя не е ,направиха ябунището на Европа от това да работят само за роднин

37

Анонимен

преди 10 години

Георги Първанов и Ивайло Калфин са едни от малкото читави политици в България. Бях много разочарована, когато проектът АБВ беше замръзен, но съм и обще по-разочарована от Станишев и компания. Срам ме е че се допусна ДПС да упрвавлява държавата. Срам ме е Доган и Местан да говорат като собственици на България а БСП да ги слуша. Срам ме е от това, че един иначе интелигентен премиер като Орешарски зависи от един луд като Сидеров и кефа на Доган и Местан. Така че АБВ - дано и дано да не е надали

36

t0read0r

преди 10 години

До Неутралентова ли е истината? аз все си мислех, че само с нови, чисти и морално извисени, адекватни управленци, истинско гражданско общество, елиминиране на останките на ДС и възмездие за мунчовците на прехода бихме могли.. истерясалия Станишев и неестествено простия Борисов са еднакво вредни, провинили се вече, елементи на статуквото.

35

Пешко

преди 10 години

До иво калпазановАкъли от Масква според мен. Даже предполагам, че висшите кадри на кутевци плямпат на руски помежду си - и без това си им е традиция.

34

Неутрален

преди 10 години

Истината е, че за да я има България е необходимо взаимодействие между дясното (с най-голямата партия ГЕРБ) и лявото (но не и с комплексирания ИСТЕРЯСЪЛ ОТ ЗЛОБА съсел)!!!

33

Хвърликнижков

преди 10 години

Преди време си хвърли партийната книжка, сега пак.Едно време турският паша, дето превзел Търново, отсякъл главата на предателя, като преди това му казал: Днес ти предаде тях, утре ще предадеш и мене. Та нека намека ми е ясен: никой не обеча предателите

32

иво калпазанов

преди 10 години

До Анонимен 33И аз мисля така,този номер е разновидност на "гущера си къса опашката"-коронният номер на *** който да наречем на пример "гущерът си пуска две опашки".Разбира се някъде в бъдещето те пак ше се слеятгрупа А (Станишев и сие) и група Б (Първанов и сие) А прелива в Б или Б прелива в А в зависимост от конюктурата,както навремето с Евролевицата.Интересно дали сами са го измислили този номер или им дават акъли от МоскваКоментирайте моля!!!!!

31

До 28

преди 10 години

Ами да си гледа пенсийката от 3000лв,държавната охрана,личната секретарка и безплатен офис докато е жив като бивш Президент.Тези екстри му се дават да си пише мемоарите,а не да върти интриги заедно с интриганта на републиката Б.Б.Съжалявам ,че гласувах за Калфин-прави излязоха другарите ,които бяха против него и това ,че не е член на БСП ,а го издигнахметака скорострелно нагоре.От високото обаче на някои хора им се завива свят и падат и свършват като политици

30

Анонимен

преди 10 години

Калфин,Първанов,Овчаров и др не могат да будат наречени нито глупави нито предатели.Това еотчаян опит на най-интелигентните представители на България да спасят това което е останало от нея. Второ разрядния ешалон на БКП наречен ГЕРБ е твърде слаб за да се противостави на на ръководителите зад кадър.Затова всеки имащ желание да я има България ще стиска палци дано успеят.В момента в България се разиграва сюжетът на филма Денят на трофидите.

29

kulio

преди 10 години

Ооо ДА Калфа разделяй , разцепвай, унищожавай , закривай, пий партийна кръв. Нека това недоразумение комунистическо отиде в забвение СЕГА!!!

28

отврат

преди 10 години

на съм ляв симпатизант, но България има нужда от лява алтернатива. Не може в ляво да има едно БС(К)П и това е. Преди си мислех че Станишев е по-малкото зло от Гоце...колко съм се лъгал. Сега като слушам и гледам Манолова и Кутев, се чудя да плача или да се смея....