157

Как Сийка

преди 10 години

И тая върви по стъпките на ненормалния Сидеров,и тя започна да прави изцепки като него!Досега Калвин им беше най-сигурният човек,а когато човека не желае да работи с такива нагли,корумпирани и безочливи хора стана лош и направо вреден!Браво,г-н Калфин за доблестта и смелостта!Вие сте за пример!Ама тая разбира ли от пример?! Вече е изтъркана плоча-за толкова месеца от нейните уста излязоха само клевети,компромати и лъжи! Има въпрос:"Какво прави такъв човек в НС?!" Станаха много дърдорковците там

156

sokrat62

преди 10 години

Маноловааааа, що ривеш ***, когато инвестира в двамата депутати от ГЕРБ злобееше па сега нещо ти потънаха гемиите!!!! Калфин е комунист по съвест а не кат тебе партиен *** и сигурно не може да понася манипулативната ти физиономия. Кво стана с костинбродските бюлетини *** аааа що мълчиш??? Оставка друго народа от вас не ще и за разлика от Серльо и Мазньо, Калфин и Първанов поне не са глухи!!!

155

НФБ

преди 10 години

Все пак е много смущаващо че агент гоце е ходил да целува ръка на дон борисов в БанкяСмущаващ е факта че и пикаещият във фонтан е посетил дон борисов в Банкя..нормалния човек си задава въпроса какво става...мафията дали не се прегрупира

154

НФБ

преди 10 години

въпроса не е дали Бсп да остане или да дойде някой друг...но все пак питам какво ни обещава дон борисов..1/ дали ни обещава че ще вдига заплатите и кога2/смята ли че доходите трябва да се замразят3/ или смята че доходите трябва да паднат а да се вдигнат ценитеЗа сега не виждам никакви предложения а само деструктивна позицияЯсно е какво иска дон борисов.. иска 1/да се увеличава пенсионната възраст2/иска да управлява на всяка цена

153

Блиц

преди 10 години

ДА , ПРАВА Е КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА ... КАЛФИН Е ХОДИЛ ДО БОЯНА ПРИ БОЙКО , КОЙТО МУ Е ДАЛ 20 ЛВ. КАКТО И НА ФРЕНСКАТА ГРАЖДАНКА В САМОЛЕТА С САЙДЕРА , ТЯ СЪЩО Е ПОЛУЧИЛА 20 ЛВ. ОТ БОРИСОВ .ДВАМАТА СА ВЕРБУВАНИ В ОБЩАТА КАУЗА ДА УНИЩОЖАТ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - ТОВА НА ОЛИГАРСКИ , ПЕЕВСКИ , ДОГАНСКИ И АГЕНТ ПАВЕЛСКИ ...ХА , ХА , ХА ...

152

nsdsd

преди 10 години

Планът Ран Ът е в действие! То по всичко си личи.Навсякъде се шири неграмотност , изучаваме си децата / който може/ и ги изпращаме доброволно да робуват на Запад.Ниски заплати, високи цени бедност.По абитуриенски балове само чалга , в дискотеките -чалга.Ако така продължава в бъдеще няма да има театри , опери , няма да има нужда от книги.Всеки ден убити по пътищата по 4-5 човека.Все повече се чуствува неграмотността на младите българи и в производството вече! Безкрайно приватизиране и грабене.И т.н.

151

мдааа

преди 10 години

Е да БСП има от какво да се притеснява.Една такава паралелна листа ще ги съсипе.БСП отдавна няма кадри.Всички умни хора в БСП избягаха.

150

Мартин

преди 10 години

Да бре, то стана на мода, който не е за Съсела и лудия да са за Борисов! Общата осъзнай се! Пожелавам ти парите дето ги зимаш за идиотщините си да ги дадеш за свещи!

149

мики

преди 10 години

Инвестира с парите на кого?

148

АНАЛНОТО

преди 10 години

ШЛЯКАН ВАМПИР ,,СКИВАЙТЕ КАКВА Е КРАСАВИЦА

147

ACA

преди 10 години

Тази като я гледам и съм сигурна че се е парфюмирала без да е взела душ . . .

146

калфин

преди 10 години

Ох ще падна, тия вече виждат призрака на Бойко навсякъде хахахах, голям страх ееей :)))))))))

145

ку

преди 10 години

ако бях на Бойко щях да си гледам кефа и да не се занимавам с мизерната ни държава. Ще се бори с червените ***, абе я си гледай кефа бе човек и ни остави да изгнием с комунистите тук!

144

до 155

преди 10 години

До ognyanzЕдинственото което е направили БСП досега е да взима кредити, за да плаща половината от предизборните си обещания, защото другите така и няма да ги плати , а ще казва, ето не ни оставихте, ние щяхме...другото което прави както е казал преди мен някой, е да кадрува. Нищо друго, едно голямо НИЩО. Живуркат си там и гледат да превземат държавата с мутрите си.

143

Анонимен

преди 10 години

КОГА И КАКВО ИНВЕСТИРАХТЕ В ТОЯ ТОЛУП КАЛФИН? ИЗПРАТИХТЕ ГО ТАМ ДА ПРОДАДЕ ТРАКИЯ НА ТУРЦИЯ И ДА Я ОТЦЕПИ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ, А СЕГА ВИ БИЛ ПРЕДАЛ? МАЯЯЯЯ,САБЛЕЗЪБ ТИГЪР СИ ТИ И ТОЧНО ТОЛКОВА СИ ЛАКОМА,НО ТАЯ ЛАКОМИЯ ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ. КАТО ОСТАНЕТЕ САМО ВИЕ И *** В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ВИ ПИТАМ ТОГАВА КОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА ДА ВИ ДАВА ЗАПЛАТИ И РУШВЕТИ,ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ БИ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИМ ЦЕЛИЯТ ВИ МАНДАТ И ЩЕ СЕ МАХНЕМ

142

Анонимен

преди 10 години

155 - Да направят "нещо" ли? Какво нещо? Какво НЕЩО???Откакто са на власт само правят чистки и назначават свои хорла навсякъде - превземат държава отвътре. Забрави ли за Пеевски?ГЕРБ не са цвете за мирисане, но те явно са ПО-МАЛКОТО ЗЛО.

141

ognyanz

преди 10 години

До 154: Добър опит, но по-скоро може да се определи като спекулация: Мая Манолова не веднъж е говорила за проблемите на хората с ниски доходи, но тук темата все пак е за евроизборите. За три и половина години мандат правителството на ГЕРБ направи за хората с ниски доходи едно голямо нищо и затова накрая му се наложи да се изнесе по терлици от министерския съвет. А сега управляващите, макар и с ограничения ресурс след Дянковщината, се опитват да направят нещо.

140

Анонимен

преди 10 години

ТУК ВИ Е ГРЕШКАТА, ГОСПОЖО МАНОЛОВА!ВИЕ НИКОГА НЕ СПОМЕНАВАТЕ НАРОДА,ХОРАТА ,КОИТО СА ВИ СЛОЖИЛИ ТАМ ! ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ СА ЗА БОЙКО,ЗА КАЛФИН ,ЗА ПАРТИИТЕ,ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА БСП И ТЕМ ПОДОБНИ !ТАМ СИ ДА РАБОТИШ /и получаваш заплата от БГ. ДАНЪКОПЛАТЕЦА/ И ДА РЕШАВАШ , ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ПОМЪЧИШ ДА РЕШИШ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА,КОИТО СА ТИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ !ОБЪРНИ МАЛКО ВНИМАНИЕ И НА ТЯХ! ТАМ СИ ЗАРАДИ ТЯХ ! И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ! КАЦНИ НА ЗЕМЯТА !/важи за всички "народни избраници!!!/ ПРЕДАТЕЛИ!!!

139

Николов

преди 10 години

Кой каквото прави, вижда го и у другите хора. Изумява ме дебелоочието. Те не си вярват, а искат да убеждават другите. И, забележете...за всичко ГЕРБ е виновен. Световната конспирация в действие.:)Мъка...мъка...Бай *** не спира да убива Алеко всеки ден, но упоритостта и морала на гражданина се не свършват.

138

Анонимен

преди 10 години

ПРАВА Е- ТОЗИ *** ДАЖЕ НЕ Е ЧЛЕН НА БСП, НО МУ НАПРАВИХА ТОЛКОВА УСПЕШНА КАМПАНИЯ, ЧЕ САМО ТРИ ПРОЦЕНТА ГО ДЕЛЯХА ОТ ПЛЕВНЯТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ- НЕБЛАГОДАРНО .....! ДА СЕ ГУШНЕ С ГОЦЕ И ТИКВАТА- МНОГО ЩЕ ИМ ОТИВА- ПРЕДАТЕЛ, АГЕНТ И ИНДИАНЕЦ- СУПЕР КОМБИНАЦИЯ !