21

Мария

преди 7 години

и актьорите им и сценаристите и режисьорите заслужават Поздравления!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

До gostti ne6to gre6i6

19

Голем вожд

преди 10 години

Калъч Винету...

18

бг киноман

преди 10 години

Турските филми са супер! Гледам ги нонстоп през целия ден. И за още питам. Де да можехме да правим и ние такова хубаво кино. Препоръчвам и на вас да гледате всеки ден турски филми. Няма да съжалявате. Да, нашето кино рухна и изчезна след 1989 г, но за компенсация сега гледаме още по-хубави турски филми от нашите предишни.Да поздравим комшиите с успеха и кажем едно "Евала!"

17

gost

преди 10 години

Стела Стоянова, направете си труда на прочете и тогава да пишете. С преписване не става. Явно не ползвате турски език. Мога да дам и лик от къде сте го преписали. Поне да бяхте проследили нещата до край. Не са 260 000 TL на епизод, а на месец т.е. за 4-5 епизода. Това прави по около 65 000 TL на епизод. И снимките не са били в Източен Анадол, а по-близо до Истанбул в един планински курорт.Ако бяхте прочели книгата, която я има в превод на български, щеше да ви се получи още по-добре.

16

дo: 7

преди 10 години

Да ама потyрчени са помаците а не Турците в България , има разлика , истината винаги боли

15

Сандо

преди 10 години

а знете ли как изглеждат турските русалки ?от кръста нагоре риба, а надло мъж !... и внимавайте ако се къпете на босфора, по лиши са от акули защото спомене остава ;)

14

varg

преди 10 години

Аз гледам ужаси не тези глупости.

13

marsian

преди 10 години

"Посредствена, нагла и силно ислямизирана нация. Забравете за Европа, не ставате за демокрация."-Присмял се хрбел на щърбел.Едно време в българия имаше демокрация под формата на вестник ,а сега вече и него го няма .

12

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на "Под прикритие", но в сравнение с него всички турски сериали са пълен ***. Посредствена, нагла и силно ислямизирана нация. Забравете за Европа, не ставате за демокрация.

11

Пенислав

преди 10 години

Но упорито се борят за първото място.

10

Пенислав

преди 10 години

Единствено арабите са по-*** и комплексирани от турците.

9

Анонимен

преди 10 години

Какъв турски бе, човекът е от Босна .

8

marsian

преди 10 години

До ЕхоИскрено ме разсмя ,за което ти благодаря .Важно е не какво е било преди ,а какво е сега .Бегай ти ,да си гледаш чалгата и ядеш сланинката .

7

Ехо

преди 10 години

Марсиан леко ще се напи.каш от напъни. Какво кино правят и какъв футбол играят? Филмите непоказват истинския живот в Турция. Преди 1995 година бяхте една 0. Дори незнаехте какво е топка. Благодарете на предателя Горбачов, че разби СИВ. И вие останахте единствения производител в региона, който продава на поносими цени за Източна Европа. Ако този шанс го нямахте, все още щяхте да си подскачате с шалварки и бурки из Европа.Който има производство и пазари той прави култура.Бегай.

6

marsian

преди 10 години

Завиждайте, Бай Ганойвци !"Мръсните " турци правят кино и го продават на света ,футболните и грандове играят в Шампионска лига всяка година ,курортите им са пълни с туристи .

5

Анонимен

преди 10 години

do 4Аз не варя ракия, но обичам да пия от концентратите само домашна ракия. И Ненавиждам чалгата. Слушам си Trance female vocal. Можеш ли да ми кажеш как става номера- хем пия домашна ракия, хмен ненавиждам чалгата и ако се водим по твоята логика се получава някакъв парадокс. К'во ще кажеш, а?

4

Анонимен

преди 10 години

До кога ще ни облъчвате с турска псевдо култура? Колкото и да се опитвате да ни притопите, няма да успеете. Турските сериали у дома са дискриминирани. Ненавиждам тази чалга, която ни сипят от екрана, на-много босфор тв, а най-уродливо тв7. Гледам си БНТ и това е. Пайнер са забранен канал. Човек гледащ Пайнер е подобен на такъв, който си вари ракия-загубена кауза.

3

аз съм българче

преди 10 години

Долна лъжа, Реджеп Иведик е автентичният турски Брад Пит, а това момче на снимката е самозванец.

2

1

преди 10 години

Това не е най-високо заплащене. Не лъжете хората.