101

Анонимен

преди 10 години

това е категоричен отговор на това ,че комунистите се изпокарват само когато става въпрос за постове и мноооого пари. ако не бяха изборите те си мълчат и се държат здраво когато се говори за бедност на народа и за тяхните превилегии и са единни и действат като юмрук.

100

Дали

преди 10 години

Тези старци от БСП приличат на Пимпирев, дето не отстъпва път на младите, завижда им и иска да е начело до гроб! Дали старите са по-мъдри? Дали?

99

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

В ЖИВОТА НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА:РУСИЯ НЯМА ДОВЕРИЕ В СТАНИШЕВ .ЗА ПУТИН , СТАНИШЕВ Е "ЕВРЕЙСКО УКРАИНЧЕ" И "ЕВРОПЕЙСКИ ПЕС"!МОСКВА И ПУТИН ,ВЯРВАТ НА ПЪРВАНОВ ,ЗАЩОТО Е ДОКАЗАЛ ПРЕДАННОСТТА СИ КЪМ ТЯХ!пример:Докато Първанов беше н власт-нямаше пролеми с енергийните проекти на Москва!Дойде Станишев и проектите на Москва ,започнаха да отпадат един по един...а и няма сигурност ,че ще се строят!

98

Анонимен

преди 10 години

Усети че няма да е водач на листата от БСП и хоп към азбуката.За европейска заплата продаде своите избиратели.Как ще обясни тази постъпка на хората които гласуваха за него на президентските избори.На всички българи да им е ясно,където са парите там са дупетатите

97

ДС агентурата

преди 10 години

България дори когато я считаха за 16 съветска република и беше член на Варшавския договор - у нас НЯМАШЕ ЧУЖДИ ВОЕННИ БАЗИ ! Воените бази значат нарушен суверинитет . Сега имаме, докара ги Калфин, Mr Yes, като м-р на външните работи .А щом чуждоземеца Нидал ги рекламира ...Гоце и Калфата си правят харикири !

96

Другаря

преди 10 години

Типично за Калфин !Не може да разбере, че нелоялността отвращава хората !За кой ли път се излага и показва на всички , че е човек егоист и чужд на всяка колективна идея!Да върви на майната си !*** !Каквото човек си направи сам и Господ не може да им го направи!!!

95

Анонимен

преди 10 години

Само ако знаете колко всички се подържат за да запазят придобивките си, изобщо няма да им се връзвате.

94

Поредния тарикат

преди 10 години

Ренегат сурат.АБВ няма бъдеще - това е реалноста.

93

морски

преди 10 години

голяма работа направил.айде ако ти стиска напусни европарламента.тогава ще ти кажа браво.ама топло местенце за много пари как се изпуска?

92

Анонимен

преди 10 години

Други думи, които политическите фигури у нас използват редовно, са "фърлих" - Румен Петков, "фанах" - Татяна Дончева,

91

Анонимен

преди 10 години

От 90Дончева нямаше качества за кмет, а и диалектът й е проблем, завърши министърът без портфейл в оставкаСпоред него Татяна Дончева, която е една от най-възможните кандидатури на БСП, няма да бъде одобрена от софиянци, тъй като има много тежък диалект.Посочват и недопустимата диалектна редукция на е в и при Татяна Дончева все ощи, данъцити

90

избирател

преди 10 години

Не желае човека да участва в престъпленията на Мая и Сергея.

89

Гнус ме е от този

преди 10 години

Гнусен -други думи нямам !!!!

88

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Ха да ви е честита новата коалиция ГЕРБ АБВ.Тиквата и агент Гоце ще ви "оправят" заедно.Герберетата ше се цункат с триперливеца за нашето светло бъдеще на изчезващ вид...

87

ognyanz

преди 10 години

Кадровите проблеми, особено за председателския пост в БСП, са трудни за решаване. Рано или късно нещо ще трябва да се направи. И всеки момент за промени по някакви причини ще е неподходящ.

86

Анонимен

преди 10 години

Столетницата ще надживе всички.И бойковци,и сините деформаторски блокчета-партийки и пр.Защото борбата за социална справедливост е вечна!

85

Анонимен

преди 10 години

КАЛФИН Е ИЗДИГНАТ ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА И НЕ Е ЧЛЕН НА БСП, НО БСП РАБОТЕШЕ ЗА НЕГОВИЯ ИЗБОР-НАИСТИНА НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА. А ЧЕ ГОЦЕ И ТИКВАТА СА ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ- НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ- САМИЯТ ГОЦЕ СПОДЕЛЯШЕ, ЧЕ ВСЯКА СУТРИН СИ ПИЕ КАФЕТО С БОЙКО НА МОРАВАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ ВИЛИ В БОЯНА- НА ПРЕМИЕРА ИПРЕЗИДЕНТА. ЗАТОВА И ТИКВАТА СЛАВОСЛОВИ ЗА ГОЦЕ И ЗАЩИТАВАШЕ НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА- МИШО БИРАТА НАПРИМЕР. ЖАЛКО ЧЕ СТАНИШЕВ ОТИВА В БРЮКСЕЛ- СЛЕД НЕГО БСП И ГЕРБ ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ . СРАМ !

84

Анонимен

преди 10 години

Ура другариЩе основем новата партия АБВ на селяните начело с националния предател Първанов,селянката Дончева.И всички ще си говорят на диалект.КАто за селяни, че тоя Станишев говори много засукано и бабите и дядовците не могат да ги разбират

83

Черен Петър

преди 10 години

Сега щял да носи пушката на ловеца на души Първанов и да си стрелят по архари в Узбекистан.АБВ, БСП - все е БКП.

82

ю

преди 10 години

Аман от този отвратителен комунистически театър! Прелитат от пост на пост, само да могат да въртят далавери и да крадат повече...!