26

ognyanz

преди 10 години

Бунтове няма да има, защото хората с ниски доходи видяха, че правителството се опитва, макар и с все още ограничения ресурс, с който разполага, да прави нещо за тях. Ако няна някой това не му харесва, и търси по-добри за антиправителствената пропаганда обяснения на тоя факт, това си е негов проблем.

25

The king

преди 10 години

Дано да е спокойна зима, защото е много изморително едните да искат оставка, а ти да се чудиш после накъде... Това правителство може и да свърши някаква работа, ако му се позволи от народа.

24

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Жалко ТОЧНО ТОВА Е ЕСЕНЦИЯТА НА НЕЩАТА.АЗ ПОСТОЯННО ГОВОРЯ И СПОРЯ СЪС ПОЗНАТИ И ТО ЗА ТЕЗИ И НЯКОИ ДРУГИ ПОДОБНИ ВЪПРОСИ НО ОТ ТУК НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ АКО ИСКАМЕ ЕДИН ДЕН ДА ИМА УПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИЛИ ОСТАТЪЦИ ОТ ДЪРЖАВА ДА СЪМ ПО-ТОЧЕН.

23

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Petko78КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КАКВИ СА ИМЕНАТА ИМ, НАЛИ ВСЕ ПАК СЛЕД АБСОЛЮТНО ЗАКОННИ ИЗБОРИ ТЕЗИ ХОРА СА НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ? БЕЗСИЛИЕТО И ПРОСТОТИЯТА НА РАЗБОЙКО МУТРЕВ НЯМАТ КРАЙ И ОТЧАЯНИТЕ НАПЪНИ ДА ОПРАВДАЕ СОБСТВЕНОТО СИ БЕЗСИЛИЕ И НЕКАДЪРНОСТ КАТО УПРАВЛЯВАЩ 4 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ДАДАТ НИКАКЪВ ДРУГ СМИСЛЕН АРГУМЕНТ ЗА КРИТИКА ОСВЕН ЕТНОСА НА ЧАСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. СРАВНИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НЕГОВОТО И САМ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ЗА 6 МЕСЕЦА НАПРАВИХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МУТРАТА ЗА 4 ГОД

22

Анонимен

преди 10 години

Българският народ е малък, но за сметка на това изключително ***! Вече повече от 60 години го доказваме и ако през 1944 сме нямали много избор и все пак това е някакво оправдание, нищо не ни оправдава за простотията ни през последните 23.

21

Анонимен

преди 10 години

До 19-ти: Преди 2,3 години Борисов изтегли 4 милиарда ама беше забранено на медиите да го коментират!

20

до 19

преди 10 години

Така ли ти каза Вождът?:)) Еми да, това е една от опорните точки от Тефтерчето!:)) Айде сега бегай при Винету да му се оплачеш какво сме писали:)):)......и да не забравиш ибрика, че май го е напънало

19

Плана ББЦЦ-ът

преди 10 години

Плана на банкяския *** и апартаментчика за тотална катастрофа на България през зимата не успя ! Тези двамата и Левски би ги проклел.

18

Анонимен

преди 10 години

До 13ПРеди седмица изтеглихме още 1 милиард, за да не фалираме. Смятай.

17

отчаян

преди 10 години

Няма да има революция, а и да има - тя вероятно ще е смешна и безрезултатна. Колкото и да се упражняват в красноречие разни полотолози, социолози, философи, антрополози и тем подобни, истината е много простичка - народът е смотан, страхлив и не желае радикални реформи, иска да си живурка и затова така ще бъде и след 100 години - ако ни има.

16

Анонимен

преди 10 години

Ясно. Докато политиците се наумуват, пак народът ще ... супата! А иначе Орехчо и сие просто имат късмет, че зимата е мека за сега и няма големи драми със сметките.

15

Lo

преди 10 години

Точно така. Силите които инспирираха големите социални протести миналата година са в лагера на управляващите. ЕРП, топлофикация и медийни изяви в изборният ден.дс-комунистическата хунта на дс-турци и дс-русофили впряга цялата си мрежа от пр агенти и членска маса на клуба на русофилите за да формира общественото мнение, някои неща не вървят някои вървят, но се пробват чрез пропаганда и разни похвати и ни оплитат успешно в мрежите си... но никой народ струва ми се няма да позволи това дълго.

14

-10

преди 10 години

ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА-----------Досега като ни управляваха все такива с "български" имена да не би да бяхме цъфнали и вързали?

13

До 9

преди 10 години

То Бойко и Цветанов казваха че до края на предната година България ще фалира и прогнозираха катастрофа до края на декември, ама нещо не ги огря и не стана:))))Катастрофата май е за тях ,че се очаква да им повдигнат още обвинения:)

12

Анонимен

преди 10 години

Всеки преждевременен избор е признак на слабост и търсене на алтернатива,в момента това правителство е единствено от всички останали което РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ и е АЛТЕРНАТИВАТА за момента

11

Petko78

преди 10 години

ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов.

10

Анонимен

преди 10 години

дивия каратист бат бойко е толкова *** че чак вдлъбнат, *** сме и ние че дадохме да ни управлява простака на простаците

9

Анонимен

преди 10 години

Борисов вещаеше тежка и гладна зима. То пък зима няма :D

8

Истината за ББ

преди 10 години

Борисов мога да го опиша като жена с най-древната професия.Ослушва се, оглежда се ,откъде духа вятъра, от какво ще спечели и от какво ще загуби! Сега е видял дебелия край, България в момента трудно се управлява и трябва да имаш дупе и акъл за да се решиш да си на кормилото!Борисов е страхлив , а сега е много опасно да си премиер или министър и това той го знае.Най-големите мъже сега са Орешарски и Станишев защото са поели много голяма отговорност!А в Борисов сега ,може само да пречи на работа

7

Младен Варна

преди 10 години

Герберасти, вашия вожд ви предаде, не иска избори! И за какво ли му са, той си направи близо три милиарда и видя ,че е по-добре да крета по тъча отколкото пак да се забърква в опосканата от него и Дянков държава. Само дето квичахте и крякахте да го върнете.