23

vesko02

преди 10 години

Плевенчани какво рекоха?

22

малее

преди 10 години

Като беше шеф на митниците митничарите казваха че събират пари за да платът та да го махнат,неповярвах . Но като го махнаха им повервах.

21

Експерта

преди 10 години

И този ли е експерт? В същност той има цели шест месеца в управлението на митниците! Това е много повече от професионалния опит на Станишев (без да броим премиерството) и съпартиеца му Местан сато учител по БЕЛ.

20

от Плевен

преди 10 години

Добре са се разбрали да дойде в Плевен ,трябва им човек да контролира нелегалния тютюн по улиците ,защото *** превзеха бизнеса,а Р.Петков реве само за парламъ.

19

Хехе

преди 10 години

Тоя ревизор много е мазен на приказки, ама иначе ги обиколи всички партии да им лиже задниците! Набара ли пак баницата, а ревизорче...? ;)

18

www

преди 10 години

Станишев и Местан предлагам да се лекуват с АНАлгин...

17

BASHBARMANA BAISLON

преди 10 години

SLEDVASHTIA PAT KAM SODATA SHTE IMA BONUS. BONUSA TE KACHVA PRI EDIN DEDOPETAR ZA OTCHET I SE KAZVA -KAUSTIK

16

Симеон Пенчев

преди 10 години

Тоя *** пернишки ми е в топ 10 на най-големите ***,които ЛИЧНО познавам!!!Съпругата му Таня(ако вече не се е развел официално с нея) е една нещастна медицинска сестра,която тоя *** ПЕРНИШКИ тормозеше постоянно-въпреки двете щерки(също нещастни от него деца!)му роди!Живее в Овча купел в София и пред мен ЛИЧНО е псувал късмета си,че Милен Велчев го уволнил като шеф на митницата на РБ преди да успее да стане МИЛИОНЕР от поста си!пп-Администраторите на сайта да не трият тази ИСТИНА!!!ОК

15

nnn

преди 10 години

na tozi leshoiad niama li koi da mu otreje glavata

14

pl

преди 10 години

Сергея и феса да те одобрят за даден пост и да ти гласуват доверие пред цялата страна... Пък после успех да убедиш хората, че си честен човек! ХАХАХАХАХАХАХА

13

Гнусна паплач

преди 10 години

Отрепките,които са ми наслагали минуси (нищо против) ще имат ли доблестта да ми кажат,кое не е истина от това което съм казал ??????????Инфантилни анархисти ,знам че мразите истината!!!!!!Но най-много мразите България и ви е много готино ,когато разни "капиталисти" е унижават и разграбват!!!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Преди малко прочетох статията за незабравим *** секс, сега попаднах на заглавието на тази.Горкия Ревизоро! Бая зор ще да е видял в някой луксозен плевенски хотел.

11

Гнусна паплач

преди 10 години

Защо не ревахте срещу Дпс,когато мазният *** Костов ги вкара в парламента????????Черният дори измени историята ни ....НО тогава пляскахте, нали *** ***!!!!!!Същите ***,като Дпс ....лицемери!!!!!А относно Ревизоро ,преди години си спомням че си призна в ефир че спрял 14 камиона конвой и му звъннали "не може да си представите ,кой ми се обади" ....и ги пуснал!!!!!!!

10

Бай Ганьo

преди 10 години

Ревизорчо, какво стана с твоя доклад дето щеше да опандизват Костов бе.... 13 години вече го чакаме.

9

Анонимен

преди 10 години

б-аналния ревизор са су го харесали

8

Куроландес

преди 10 години

Ревизоро е един обикновен пернишки клоун, но на БГ-материяла, точно такива им се харесват.

7

Анонимен

преди 10 години

"Емил Димитров, по-известен като Ревизоро, е бил одобрен за поста и от Сергей Станишев, и от Лютви Местан". Май по-скоро е одобрен от местан и дуган, защото в последно време бсп е по скоро по скоро подизпълнител на дпс.

6

Дядо Мраз

преди 10 години

Само на мен ли ми се струва, че Ревизоро излъга за Телиш? Истината не е това, което се представя на масата от населението, истината трябва да се търси, проверява по няколко пъти и от различни источници, истината я знаем, но няма да ни позволят да Ви я кажем.

5

Анонимен

преди 10 години

DA SI SEDISH TAM CHE MNOGO MITNICHARI UVOLNI I POTVOE VREME ;NO NEMOJA DA XVANESH TOGAVA. ONAZI NOSHT RAZPIVKATA NA BALGARSKITE I SRABSKITE MITNICHARI KPP I DRUGI V NEKOE SI RESTORANTCHE UVI PIXTE PO EDNO NES KAFE S OSHTE EDIN I SI OTPRASHIXTE S TOYOTATA BANICHARKA

4

Анонимен

преди 10 години

Ревизоро е достоен човек! Единственият който се опита да сложи край на корупцията в митниците.... и си понесе последствията