3

Гузна съвест

преди 10 години

Ганев!Не беше ли точно ти дето преди 2 месеца хвърляше огън и жупел по конгресмените които блокираха тавана на дълга в САЩ,зо до може същия в момента да е над 20трн.долара.Значи за американците 150% от БВП са малко но нашите 18% са много и ще фалираме от тях-тъй ли.Много ви е плоска Сороската логика.Тя е ясна:Едни за да пируват други гладуват!Цялата Сороска клика начело с Прокопи и послушкото президент сте жалки.Не само *** народ ви слуша.Пробвайте с някои по правдоподобни лъжи и измами-аман!

2

софиянец

преди 10 години

както колегата по-долу е писал, политическата *** на сорос и шефка на цлс е абсолютен ***!!! освен това, миризливата ***, пазаррна метреса и фундаменталистка, почитателка на садо-мазото в икономиката на Четвъртият Свят, дори вече не спазва и елементарен дрес-код, явно вече смята, че в резултат на действията на ловешкото социопатче-*** и тиквата, двете *** на цру и световната банка, разбирай мвф, вече официално сме в четвъртият свят и се е решил като зам-вожд на катун...

1

българин

преди 10 години

Тоя е една от отвратителните неолибералани мутри слуги на дявола, дето съсипаха България. Сигурно има по 20 000 лв.месечен доход, а непрекъснато свежда външните заповеди за затягане колана на един народ, дето се топи.