530

БГ

преди 10 години

До are_kulataИбрико, изчезвай в ТВ7 и алфа да си пишеш опорните точки!. Още не си намерил отговор каква е връзката между борбата на Юруш с доганизацията и крепенето на власт на ДПС, че да управлява България!МАЗЕН,ДОЛЕН ДОБРОВОЛЕН *** и ИБРИК на хидроинженера!ЮРУШ И БСП СА ИБРИЦИ НА СОК(П)ОЛА!Национални предатели!

529

Duke Nukem

преди 10 години

Сидерчето е желязно! Рита директно с кубинките вместо да се обяснява с малоценните същества! Не подбира измекярите наши ли са, чужди ли са! Узрее ли българския народ да го избере с гласовете с които избра Сакскубурготски идва новия златен век за България!

528

tih velikan 681

преди 10 години

EI,SIDEROV PASHA EFENDI BASHIBOZUK PATLADJAN BURKAN!!!ZASHTO SE PRODADE NA FESOVETE I KOMUNINGITE??PRODADE I GLASOVETE NA HILYADI BULGARI V KRAKATA NA BUSTAN I SOPOLA??!!!!SHI IDESH KAKALASHKATA,SERSEM!!!VUN OT POLITIKATA!

527

neni4a

преди 10 години

До EU citizen Е защо да не искам бе? Не съм му привърженик на Сидеров,но ми е писнало разни писачи да обвиняват Къде са ви доказателствата? Имате ли ги? Като гледам ,нямате нищо.Нека да се появят доказателства,и ако наистина е виновен,то да си влезе в затвора,няма проблеми.

526

neni4a

преди 10 години

До Анонимен Защо да не се покажа бе? Тая французойка що не се показа а? Ся изкарахте Сидеров,че е някаква супер-мутра и мафиот. Аре стига глупости. Още малко ще изкарате,че ще прати наемни убиици ,че да ги ликвидират тия "пострадали". Говорите някакви фантасмагории и простотии. Никой от тия не си е показал лицето,че да ги видим. Къде са бе? Къде се крият а? Няма никакви доказателства, какво е станало.Само някакви приказки на някакви хора.

525

Анонимен

преди 10 години

До neni4aТи би ли се показал ако ще говориш по адрес на наркоман дето се разхожда в парламента с пистолет? Едва ли. До тук само агент Гоце излезе, ама той е друг калибър.

524

Менгеле

преди 10 години

За цяла седмица само това ли успяха да съшият с бели конци. Започвам да се разочаровам от находчивостта на българина и конкретно от сценаристите на студиото за специални ефекти "АТАКА". Волен сигурно в бързината пропуска да си спомни за това, колко и какви светли примери има за неговото "достойно" поведение в сферата на въздухоплаването при командировките му в странство и у нас. Време е да си го приберат на топло и сигурно място поне до частично психично подобрение.

523

Анонимен

преди 10 години

Трябваше една седмица да измисли версия, с която да подлъже своите не-особено интелигентни подръжници. Ако всичко това, което сега разправя с благ тон, беше истина, дали щеше да го премълчи миналата седмица, когато избухна скандала? Миналата седмица крещеше и обиждаше всички, които не бяха на неговото мнение, а сега само го вижте колко прилично се държи.Пращаше жените си в НоваТВ, задето някой го иронизирал с маска, а чак сега разправя, че той бил жертвата... Интелигентен човек няма да се върже

522

EU citizen

преди 10 години

До neni4a Ти нищо не можеш да искаш от мене, защото си привърженик на една секта на отпадъци, следователно можеш само да ми се помолиш за нещо. Самият Румпелщилцхен се разкрещя, че полицаят давал изявления, докато тече разследването.

521

neni4a

преди 10 години

До EU citizen Аз те попитах нещо и искам конкретен отговор. Къде е тоя бит полицай и защо не излезе пред някоя медия и да каже в прав текст,че Сидеров го е ударил? Защо тая френска мома,не излезе и тя,да каже,че Сидеров я е обиждал? Къде са тия доказателства?В медиите не излезе нито едно,даже и от трети човек? Защо "жертвите " на Сидеров са се изпокрили до един и мълчат като риби?

520

EU citizen

преди 10 години

Това е едно шизофренно джудже, което мрази света и мога да го докажа със цитати от самия него. Цялата идея на Атака е да събере озлобените и обидени от природата хора и като един черен юмрук да удари по българското общество. Всички привърженици на тази секта са или ментални инвалиди или физически ***. Логиката им е - гащите ми са постоянно наакани, следователно за това са виновни Сорос, Ран-Ът, масоните, евреите, Запада, ЕС, а Путин е Спасителят. И познайте сега кой плаща масрафа.

519

neni4a

преди 10 години

До EU citizen Какви доказателства имаш,че е нападнал полицая. Тоя полицай що още не е излязал в някоя медия и да каже в прав текст,че Волен го е ударил? Да си изкара и покаже медицинското бе? Защо са се изпокрили като плъхове тия "пострадалите"?

518

Анонимен

преди 10 години

Толкова нагъл, че лъже като *** и си вярва! Болене, мястото ти е в Карлуково.

517

Анонимен

преди 10 години

А Вие видяхте ли че той удря полицай Аз не Нито че удря Нито че не удря Същото е и за значката

516

EU citizen

преди 10 години

Хаха, ще му направи забележка за значката? Кой го интересува значката на някакво джудже 50 кила с мокри дрехи? И ако не си обърнал внимание, никой не му търси сметка за французойката. Сидеров с хората си е нападнал български гражданин, а след това е ударил полицай. Трябва да го осъдят, защото следващия път ще нападне мене или вас.

515

Анонимен

преди 10 години

Поредният сценарий срещу Сидеров Защо не приемете че тази жена наистина му е направила забележка за значката и той е решил да се защити Не сме били в самолета и не знаем какво се е случило но веднага реагираме срещу българина Вижте как веднага посланика защити своя представител Вземете пример и защитете БЪЛГАРИНА

514

хм

преди 10 години

той да се обрежи не се поколеба, та един имунитет ли?

513

Кадиев куршум

преди 10 години

че това е поредният нагласен опит имиджът на АТАКА и нейният лидер да бъдат унищожени и така да отдръпнат избирателите им от тях! Но този удар отново не успя да нанесе щетите,които неговите режисьори от посолството на САЩ,партиите ГЕРБ,БСП,ДПС и фондациите на Сорос целяха да нанесат!

512

Ivan

преди 10 години

Ne e problem ako go imash i to nai veche za tebe sidercho ami sled kato ne e problem zashto mu tryabvat nyakolko dni.Imunitet li KOL MU TRYABVA V ZADNIKA FASHISTA MU GADEN.

511

www

преди 10 години

ТОЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА В ЗАТВОРА....