14

изненада

преди 10 години

В ТВ-записа йеромомах Кирил казва: в Троянския манастир от шестима монаси, четирима са с нестандартна ориентация (без да се уточнява ориентацията на игумена) . . .

13

запознат

преди 10 години

До Сър Пичукобратен. Дядо Григорий е един от малкото монаси в Троянския манастир, кописал.."нарочен"йто не е обратен. Ти на оня мазен гей Кирчо не вярвай, той при Карбовски се кълнеше също , че не е гей...... иначе точно си написал..."нарочен"!!

12

Сър Пичук

преди 10 години

Искам да напомня, че дядо Григорий беше нарочен за хомосексуалист от йеромонах Кирил. Този човек няма място в църквата.

11

evgeni1234

преди 10 години

Тука има,тука-не.Айде-де,"Фиу"-изтрит е този сайт -да не се обиди онзи "където си държи за гащите да не му падат-Стефанчо)

10

evgeni1234

преди 10 години

Скандал!!!! Свещеник ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ си купува микробус ...toppresa/.../3843-скандал-свещеник-от-гоце-делчев-си-купува-м...‎27.10.2013 г. - Всичко се отнася до протойерей Стефан Тодоров Александров. ... Кирил и Методий в град Гоце Делчев при църковния магазин, ...

9

analiz

преди 10 години

От 09.09.1944, та и до ден днешен всички тартори на партии и сдружения (дори и лидера на съюза на глухите за да е предан на Партията с голямо П) се назначават от ДС (която след 1990 г. е частна организация). т.е. ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗМИЯТ ЧАРВЕНИТЕ КРЪГОВЕ ОТЗАД . . .

8

evgeni1234

преди 10 години

"Tin-tin"(звънеца).Без Сезам отвори"се нахълтаха.Али Баба и-те.Егаси,толкова много рунтави *** на купА на сцената на площада и даже Пееееха,а бабите-слууушаха.

7

Анонимен

преди 10 години

До ABVИска се особена грамотност, за да не знаеш кога се слага запетайка, къде седи интервалът спрямо точката, що е обяснително подчинено изречение и т.н.Ама какво ли ти говоря, ти си от школата на отец Простотий, сам си го написал.Затова ще станем мюсюлманска държава, защото неграмотните ни поучават.

6

ФСС

преди 10 години

Да е честит новия Митрополит и да служи вярно на Господ

5

ABV

преди 10 години

Тук на духовна тематика не се пише нещо позитивно а само простотий . Как един ненаписа нещо градивно .Куцо сакато и неграмотно пише и си плюва и по този начин опетняваме всичко и вяра и родина .Ако сте в някоя мюсолманска страна ще пишете на 36ти март.

4

St. John Red

преди 10 години

Вървят ли двамца.... на дълаг път...и път да няма... не ще те да се спрат....ще бродят вечни... по таз земля.....вяра кре.енска.... във възхвала на глупостта.

3

_anonimen_

преди 10 години

Битка титанична ...за какво по-точно се борят ?

2

Анонимен

преди 10 години

Само едно мога да кажа по темата и то е фраза от Карл Маркс " Религията е опиум за народа"!Толкова за вярата и скапаните й поклонници!

1

Анонимен

преди 10 години

Тези свещеници са ярко отражение на всичко в печалната българска действителност- безскрупулни, алчни, развратни, подли, нехуманни, мерзки добрали се до висши духовни постове със същите методи, като народните ни избраници. Много чувошки души са погубили тези лакомници. Ако има Господ трябва да ги накаже, така ще разберем, че библейските поверия са истина. Иначе сме обречени на безверие.. и вечно поклонение пред тези оядени изедници!