44

Валата

преди 10 години

Голем валат този сезон за енерго, топлофикация и фармацефтични компании.Д-р Кунчев не можа да продаде ни е една ваксина против грип тази зима.

43

Гириждаааанин

преди 10 години

Миналата зима,като сви студа през Януари кожодерите,дървари вдигнаха цената на дървата на 150 - 200 лева на кубик /т.т. нереален кубик/ . Тази година се запасиха с двойни количества на ниски цени амма.... не..а сдуд.

42

ko4o

преди 10 години

До vivians'hta rygam do neswiast vivian

41

Анонимен

преди 10 години

Времето и то кат нас!Ненормална работа!

40

az

преди 10 години

Около 20-ти ама кой месец?

39

Кон

преди 10 години

Трай, коньо, за зелена трева!

38

1

преди 10 години

а в топлоФЪКация газ пикаят...

37

оптимист

преди 10 години

ЕЕЕ стига с Тоя сняг .Ще вземе да завали и Фандъкова пак ще я изненада.Ще каже не е нормално да има сняг през януари,а само за 8-ми март.Тя за тогава ще се подготви жената.Когато и да завали пак ще ни изненада и пак ще сме неподготвени.

36

Никола

преди 10 години

До ееееИ до други - такива *** ***, които не знаят за България дали е нормална зимата със сняг или без сняг е срам и позор за тях!! Боже, боже не Ви ли е срам, че живеете в България и си мислите, че зима без сняг за България е нормално???Хахаха лелеее доживях да видя полу-идиотна неграмотност!!

35

S. M.

преди 10 години

Na vremeto mu beshe vreme :-) S. M.

34

гост

преди 10 години

толкова топло за тия години и аз не си го спомням да е било януари се вали сняг та савт омт мен това топло време 6те докара некоя виелица само 4е кога 6тее 6те гледаме дано да е по скоро,4е ина4е малките градове 6те по4нат да сумтят 4е няма вода впро4ем ве4е го и правят та 6те се минава на режим а това е супер гадно 6тото пак като има вода правят ремонти та и тях не може6 ги разбра

33

ееее

преди 10 години

Какво толкова не помните 60 годишните!? Последната зима без сняг беше 2006/07. Това не е нищо необичайно.

32

ДЯДО МРАЗ

преди 10 години

КАТО ИЗСЯКОХТЕ ГОРИТЕ ЩЕ ИМА МНОГО ДА ЧАКАТЕ ЗА СНЯГ

31

Стоичччко

преди 10 години

до 25. Какъв ти е проблема?

30

Анонимен

преди 10 години

До vivianZavijdam ti,che pomnish tolkova dalgo! ;)

29

Анонимен

преди 10 години

Къде са сега онези,същите журналисти от Dnes.bg ,които бяха написали апокалиптични прогнози за началото на януари("зима,която не се виждали от 1000 години и т.н).Много бързо забравихте,абе вие като пишете нещо осланяте ли се на надеждни източници или гледате да е интересно?Още ме е яд на вас,вещаехте невиждан студ и сняг след 30 декември,заради вас си смених почивката ......

28

Анонимен

преди 10 години

супер кефи ме да вали сняг

27

dsaas

преди 10 години

Tova se naricha promqna na klimata mom4eta i imomi4eta.. HAARP e v deystvie.. kak v celiq svqt nqma da vali a samo v USA shte vali snqg?/??

26

Анонимен

преди 10 години

до 20Иронията ти е уместна. Помня как нея зима в северна България имаше по метър сняг, а някъде преспите достигаха от навявания 3 метра. Лудница беше. Във Варна пък тогава беше от -10 до -20 градуса и то почти цял месец. Това сега не е зима, това си е пролетно време направо.

25

vivian

преди 10 години

До владиПърво си задай въпроса кое е по-ценно за теб - жена ти, или момчето към което изпитваш някаква моментна страст. Ако намеренията ти са да имаш жена до себе си занапред, не продължавай връзката с момчето.