95

Мен

преди 10 години

Волен, почитателите му, както и тия дето гласуват за ДПС/БСП ни дърпат толкова назад в класацията.

94

обективен

преди 10 години

Направих си труда и ги прочетох: С Аржентина сме на 44 място от 183 страни, който са включени. Което е под моите представи за българският народ, но пък си и доста добре. Ако го приравним към 100 единици и го разделим на 5 по 20, то сме на 24. Тоест в подножието на първата 20-ца. Което си е доста добре, но има база за развитие. Жалко за хейтърите и други българофоби, но това е положението. :)))

93

П.Петров

преди 10 години

До Тодор Кирилов. 26Г-н Кирилов, не е правилно да казвам "кой", изборът е субективен и личен, затова е демокрацията. Мога да кажа принципи за по-правилен избор. Избират се инженери, лекари, юристи, икономисти, последователни в принципите си, постигнали висок професионализъм в работата си(не се захващат с политика, защото друго не могат като Станишев), а не журналисти, политолози, социолози, теолози( защото са специалисти празнословието, симулирането на дейност и манипулацията). Не вярвайте на комунисти и доносници!!!

92

Алилиии

преди 10 години

КАК ДА СВАНЕМ ТАА РАБОТА - 14ТИ ПО АНТИЛИГЕНТНОСТ, ПА НАЙ - МИЗЕРНИ... НЕАК НЕ МОЕМ ГО РАЗБЕРЕМ ТОА ПИНИЗ. ШОТО БИЛИ ТОЛКОА АНТИЛИГЕНТИ ПА ГЛАСУВАТ ЗА ТАА СИЧКАТА *** ДЕТО ГИ КРАДЕ, ПЪРДОН УПРАВЛЯАВАА...ТА ГНИАТ У ТАА КЛОАКА БГ ПА НИ ТОКО МОАТ СИ ПЛАТАТ, НИ ПАРНО, НИ ***, СИТЕ СА Ф НЕАКВИ ТРОШКИ И ЖИВЕАТ У КОПТОРИ А КАТО СЕ КАЧИШ У ГРАСКИО ТРАСПОРТ И ПРОТИВОГАЗ НЕ МОЕ ТИ ПОМОГНЕ, ШОТО ЕДИН ДУШ ДА ЗЕМЕШ ТРЕБЕ АНТИЛИГЕНТНОСТ ПОНЕ ЗА 2РИ-3ТО МЕСТО У СВЕТО. ОТОМАНСКА МУ РАБОТА - ТЕ СА НА 14ТОТО

91

Debora1

преди 10 години

Българите 14-и в света по интелигентност, или българите по света 14-и по интелигентност ?От зад на пред или от пред на зад ?За кои българи става дума ***, турци, македонци ? Няма значение, хора с ниска интелигентност лесно могат да бъдат излъгани така че можеха да ни пишат първи за да се радваме

90

наблюдател

преди 10 години

Ако това е така значи изобщо не е необходимо да си интелигентен, че да живееш нормално, а така също, че интелигентна нация се управлява от неандерталци. Жалко.

89

neni4a

преди 10 години

На тази позиция сме,при условие,че са се тествали най-умните и то с пищови. Представяте ли си,ако направят едно коректно изследване?(Говоря,като включат Столипиново,Факултета и Перник) Та то в тоя случай.Екваториална Гвинея,ще се окажат с двойно по-голямо IQ от това на България.

88

Лоша работа

преди 10 години

Тези тестове за интелигентност са пълна измишльотина и всеки може да си ги наглася и тълкува както си ще, не може да има народ с толкова нисък айкю, колкото е посочен за Екваториална Гвинея, кучетата и котките сигурно са с по-висок, да не говорим за делфините, *** и слоновете. Тези тестове са опасни защото могат да се използват за расистки фалшификации.

87

Анонимен

преди 10 години

Znachi asiancite sa nai umni. mongolia e pred nas ;)

86

Анонимен

преди 10 години

Список стран по индексу развития человеческого потенциалаТова напишете в ГУГЪЛ и сами вижте къде сме. На дъното

85

Анонимен

преди 10 години

ХА, ХА, ХА напишете това в ГУГЪЛ - тук е на руски, но го има и на всички други езици.Спи́сок стран по и́ндексу разви́тия челове́ческого потенциа́лаНие сме в най ниските за ЕВРОПА - чиста комунистическа пропаганда

84

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 10 години

ТЕ ПОБЛИКУВАТ НЕЩА ЗА КОЙТО ЩЕ СЕ ХВАНАТ БЪЛГАРИТЕ! КАТО ЗАСТАРЯВАЩА ЖЕНА СМЕ НИЕ-ГЛЕДАМЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО-КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ ПРЕД ДРУГИТЕ! ИЛИ ПСИХОЛОГИЯТА НИ Е ***! ПО ТОВА КОЕТО ЧЕТЕМ ,СЕ РАЗБИРА КАКВИ СМЕ! -ДРЕБНАВИ. ОТ ТАКИВА ХОРА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ. ТО И СЕ ВИЖДА. ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА КОМЕНТАРИТЕ! ТО УМЕН ЧОВЕК НЕ БИ И ЧЕЛ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ! АМА АЗ СЪМ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ХА ХА ХА

83

neni4a

преди 10 години

Имах мое писание,ама ми беше изтрито. Не сме на 14 място по интелигентност ,а на 35 място.Румънците са на 34 Защо се разпространяват подобни лъжи не ми е ясно.

82

Тъй като предишният ми коментар беше цензуриран (в края си), ще го напиша пак.Руснаците се запазват за разлика от всички останали хора. Светът е заприличал на ***. И само руснаците все още удържат фронта.

81

От сайтовете в които влизам (гръцки, турски, сръбски, английски, македонски, азербейджански, белоруски и руски) си вадя заключение, че най-умни са руснаците. По коментарите на хората които пишат в тях. Руснаците са едно ниво над другите. Просто са уникални. Пише се с разсъждение, без да се заяждат, без дребнавост, без злоба, без нихилизъм, без глупост. Коментарите са мотивирани, логични, обосновани, добри. Странни хора са това русите.

80

Марин

преди 10 години

Смях, българите са най-мързеливия и най-глупавия народ.

79

До онбашиятаВ Гърция нормалната заплата не е 1000 евро. С толкова се започва и то не навсякъде. Само в България човек се хвали че взима пари и си мисли, че е голямата работа (избива комплекси с парите си). Гърците са добре, бил съм там над 50 пъти и вече даже говоря и чета. На запад не съм бил, но не ми се и ходи. Бил съм и в други държави освен в Гърция, но Гърция определено е номер едно. Не става въпрос само за пари. А и за спокойствие.За добър живот.За общуване с хора и една нормална среда.

78

Смехотворни класации

преди 10 години

Стига глупости ! Като всяко проучване и това е натоварено дава изкривена оценка.Българи, Македонци, Сърби -- утре ще излезе информация, че най интелигентен в България е .............Пеевски, следван от Мая Манолова и ЗАУКЛЕХ СЕ.Защо се получава така.IQ -- не се изследва на случайн принцип, а на база които се съгласи.По света хората не се напъват да им измерват IQ -то. Но в България и при другите балканци като се чуе такова нещо и общо най-умните от нацията се напъват да се покажат.

77

SEEN

преди 10 години

Коэффициент интеллекта и богатство народов(руска wikipedia)35 мястоБолгария IQ=94

76

Анонимен

преди 10 години

Делим 46-47 място с Аржентина