20

Българин

преди 10 години

В медиите не съм чул от никъде нищо да се каже. Утре може да отстъпим държавата на ислямистите подкрепяни от Катар и Суадитска арабия, без да разберем. Ако са си купили и медиите... че нищо се не казва

19

Анонимен

преди 10 години

Дълго ни лъжеха , че не може да вдигаме ограда или стена по границата.. Сега от Европейската комисия и ООН ни натискат да не вдигаме оградата, защото било нехуманно. Нито спряха Гърция и Испания да си направят, нито може да ги накарат да си ги махнат.

18

Анонимен

преди 10 години

Все още никой не е питал българите дали са съгласни в близко време да се окажат в една държава с една много голяма общност свои съграждани от африкански и азиатски произход, на базата на изключително съмнителни основания. Задължително е да има референдум по този въпрос.

17

Анонимен

преди 10 години

Логично е България да настоява Турция да харчи добре предоставените й от ЕС средства за бежанците, и като богата мюсюлманска държава да осигури добър прием на всички от тези 1 милион регистрирани и нерегистрирани сирийци на нейна територия, които следва да го получат. Ако Турция не се съобрази с това, богатите страни по света трябва да понeсат тежестта, а не да тя да се стоварва върху малкия и беден български народ. Все още никой не е питал българите дали са съгласни в близко време да се окажат в една държава с една много голяма общност свои съграждани от африкански и азиатски произход, на баз

16

Анонимен

преди 10 години

"През декември у нас са влезли по-малко от 300 души"--300 души на месец не е никак малко, с това темпо за година ще са над 3000, за няколко години напред да не смятаме колко ще станат, те се размножават като ***. Ако започнат да влизат и повече, е въпрос на десетина години етническият облик да бъде променен към пълна ислямизация.

15

Анонимен

преди 10 години

Хм, Колко бързо и успешно успяха да се организират в създаването на нормални условия за живот ... българите, които плащат данъци в тази държава?

14

Debora1

преди 10 години

Balgarite izgnanici v chujbina a arabi islamadjuu skoro shte sa gospodari na krasiva Balgaria

13

боко тиквата

преди 10 години

сами трябва да си помогнем ,да излезем на протести всички заедно , и да ги изринем с булдоза предателите заедно с нелегалните мръсни мюсулмани

12

rumen221

преди 10 години

Имам наивни въпросиКъм Вильо Офшорналиев 1. Има ли нещо общо между етническия произход на Лъжльо Офшорнолшив и бездействието му, като Президент и Върховен главнокомандващ, при явната агресия по Турската граница...???2. Има ли договор между Лъжльо Офшорналиев, ДПС, Боко и Ердоган, за обучението на (май вече пребазираната) бригада от 2 000 талибани във военната база в Телиш...???- Само питам, де, нищо не намеквам....

11

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Леенето на кръв, рязането на глави и бомбените атентати са религиозни актове - "Светая светих" за Исляма...- Да си ги практикуват в Ислямските държави... Няма лошо, толерантни сме...- Важното е да не допуснем тези религиозни обряди и у нас..., например в Кърджали или Разград, защото тук - там, май се обучават талибанчета..., в ръцете на недоучилите се гърмяха бомби, а после инструкторите им ги "самоубесваха"...!- ВРЕМЕ Е ДА ВЪЗСТАНОВИМ АРМИЯТА!!!.

10

Анонимен

преди 10 години

Искам отчет за всяка стотинка от теглените заеми. Веднага!

9

Анонимен

преди 10 години

Ми ония ПрезидентО викаше те жени и деца влизат.То щото на жените бомбите и автоматите гърмят по лекичко,тоо женски автомат,женска бомба според ПрезидентО са лабави.А децата те винаги ще си останат деца няма да пораснат такива са си вечно млади и деца.Това според ПремиерОи ПрезидентО.

8

ISTINATA

преди 10 години

EHEEEE.....TO GOLQMO OBGRIJVANE BE?!?!?! KUHNI MUHNI TRAPEZARII, DUSH KABINI ONQ DEN PAK SE HVALIHTE CHE STE NAPRAVILI ZA NELEGALKITE! BRAVOS! ASHKOLSUN! MASHALLAH! KAK NE VI E SRAM BE!?!? *** TAKIVA!!! KOLKO BULGARI IZNEMOGVAT A PLASHTAT DANYCI KATO POPOVE, NO ZA TQH NQMA NISHTO, A ZA SULQ I PULQ NELEGALEN TYRCHI PERSONAL DA IM GOTVI DA GI OBLICHA DA GI LEKUVA EHEEEEE !!!! BULGARI MAHAITE SE OT TAQ POMIINA QMA AKO IMATE VYZMOJNOST! NESHTATA SA POVECHE OT QSNI!!!

7

Селяко

преди 10 години

Не очакваме увеличаване така ще си остане потока от 250-300 терориста на ден.Всичко си е нормално и така,дрън дрън пляс....

6

rumen221

преди 10 години

Чеширков признай!- Как не те е срам от недоразумението Йовчев, който твърди: - "...Осигурява се медицинска помощ на бежанците... Трябва да направим така, че държавата да може да осигури минимума за НЕЗАКОННИТЕ ЕМИГРАНТИ (бежанците няма...!!!), тъй като 65 лева не са достатъчни...!Така, така..., а за българите - НАРОДНА МУЗИКА И СТУДЕНА ВОДИЦА...( но... само, ако могат да си я платят...).

5

избирател-безпартиен

преди 10 години

Важното е да има пари за бежанците , *** , маргиналите, а за нормалните Българи пенсия от 160 лв. и заплата от 360 лв. Браво на БСП-ДПС-Атака-ДС т.н. социално управление. *** ще кажа и това е.

4

rumen221

преди 10 години

"Да бе, да..., ама едва ли...Всеки ден рота Талибани пробиват Държавната ни граница...- С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ГРАНИЧНАТА НИ ЗАЩИТА ДОСТИГНАТХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и какво ще предприемете с Лъжльо Офшорналиев).

3

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

БЪЛГАРИ - БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!

2

Революционер

преди 10 години

Правителството е на сметка от бежанците-1100 лв. месечна издръжка за един бежанец=300 лв.+800 лв. откраднати пари :).

1

Валентин

преди 10 години

Всяко потупване по рамото от тези *** е като да ти забият нож в гърлото. В България има само нелегални имигранти подлежащи на глоби и депортация, Бежанци няма.