10

Анонимен

преди 10 години

нека лелката се научи да говори правилно български език и тогава да дава акъл. аман от полуграмотни, за които "голЯми", "аз вЪ разбирам" и други бисери са нормални.

9

УЧЕНИЕТО Е СЛЪНЦЕ

преди 10 години

Жалко за желещите да учат-насила ще ги направят неуки тъпанариТова гръмко име "Дуална система" по рано се наричаше "Професионални училища" в България .Имаше и вечерни варианти-та дори и т.н. недоразумение "РАБФАК".Както всичко в България неграмотните управляващи ще УНИЩОЖАТ И ТЕЗИ КОИТО РЕАЛНО - УЧАТ- ще увелича младежите без перспектива в живота.РОДИТЕЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДОБРОТО НА ДЕЦАТА СИ- УЧЕТЕ ГИ НА ЧУЖДИ ЕЗЦИ И ЕМИГРИРАЙТЕ ОЩЕ КАТО СА МАЛКИТУК: ВСЕКИ ДЕН= ВСЕ ПО *** ИЗНЕНАДИ- СЕГА "ДУАЛНИ"

8

НЕМА НУЖДА

преди 10 години

вече от нищо тука ! Аре у лево !!!

7

Анонимен

преди 10 години

Техникумите в България работят и днес.Дуалната система цели най-вече децата да работят от 16 години,както ние бяхме бригадири.В цялото уравнение за разлика от Германия у нас липсва бизнесът така,че не ми се вярва българският бизнес да се съгласи да спонсорира образованието у нас,още повече,че е ясно,че щом завършат децата директно заминават да работят на запад.Дуалната систрма е за страни с развита икононика.

6

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Дуалната "система" произвежда ЧИРАЦИ - полуграмотни индустриални роби...!- С пълна сила искат да правят децата ни ПОЛУГРАМОТНИ ИНДУСТРИАЛНИ РОБИ И ***...- Техникумите, които СВРЪХ-ЛИБЕРАЛНИТЕ ДИВАЦИ закриха, правеха истински средни технически специалисти..., които "пробиха" в целия свят...!!!Просто е... (макар, че не е за прости хора) - ВЪЗСТАНОВЕТЕ ТЕХНИКУМИТЕ...!!!.

5

klis

преди 10 години

ъъъ..много е секси..искам да ме опъне..охх ъъъ

4

vesko02

преди 10 години

Нови схеми за лесни парички?Давай!

3

Анонимен

преди 10 години

Викате връщате задължителните бригади? Само така, вива ле СССР!

2

Анонимен

преди 10 години

Абе те наште чорбаджии заплати не щат да дават ....те искат да ги накарат *** да обучават ....басирам се че нищо няма да излезе !!!

1

a

преди 10 години

В бг бизнесът се затруднява да плаща заплати от 200 евро на работниците си. Търси квалифицирани кадри с по няколко години стаж. От къде да намери пари за тези, които ще обучава?