28

Българин

преди 10 години

Браво на Янукович и Путин.Само бой за тия уродливи протестъри, които скачат по площадите, за да може ЕС да завладее и унищожи Украйна.Нашите ***, които скачаха по площадите през 90-те къде са сега, с 1% за коалиция от 10 партии-въшки? Българският народ се освести, но късно. Дано Украйна да не повтаря нашата грешка.Дръжте се за Русия, братя-славяни!

27

Анонимен

преди 10 години

Тея дето защитават палките на беркут---са платени драскачи , опасяващи се от сблъсъци тук ! И аз смятам протестиращите за пълни серсеми ,ще ми ходи да бута правителството с букет цветя ,това си е еманация на идиотизма ,която изключително отърва на всякакъв вид управляващ. За да се ,,измете,, *** се иска дупе ...Партизаните били такива ,онакива ,може да са били всякакви ,ама да излезеш ,като Добри Джуров / Лазар / се е искало смелост, каквато на сегашните борци липсва ,прочетете ,,Мургаш,,

26

1917..Аврора

преди 10 години

До промяна на модел в които управляващите са застрашени или е застрашена цялата политическа система от сегашни и предни управляващи може да се стигне само след кръвопролитна гражданска воина , след която ще има още кръвопролития за доизкореняване на победените ---- иначе вод тебя среднии пръст.....сега може да се стигне до сваляне на правителство ,но това ще е задкулисна договорка м/у сегашни управляващи и наи- вероятните победители ,,,което ще едно замазване на очи естествено ,жив цирк....

25

Анонимен

преди 10 години

Абе тези "опозиционери", така добре са ги обучили янките, та все света вода ненапита са станали. Както и господарите им - те все с "миротворчески" бомби "демократизират".

24

www

преди 10 години

През хилядолетната история на света такива случаи има не един и два, дори по-голямата част от историята се базира именно на такива сблъсъци. Украйна трябва да потъне в кървава гражданска война, комунистите да бъдат ликвидирани физически и който остане след това мероприятие, да заповяда мирно в цивилизована Европа.Комунистът взима властта с кръв и обезателно трябва да я даде с кръв, защото е престъпник. Друг начин няма. Жалко само за невинните жертви, но това е животът. Борбата иска жертви.

23

Браво!

преди 10 години

Добре са направили тия от Беркут! А кога ще пребият и останалите опозиционни лидери?Свършили са една полезна работа за обществото и заслужават най-високата украинска награда, тези от Беркут.

22

Каквото е търсил

преди 10 години

това е намерил. Къде е информацията, че "протестърите" са се опитали да прекатурят кола на жандармерията с хората вътре. Чак тогава вбесените полицаи са излезли от автобуса и са раздали по някоя палка върху тъпите главочи. Питам се КАКВО Е ТЪРСИЛ ТОЯ ТАМ? А в САЩ да са го гръмнали за посегателство на полицай. Значи Сидеров - лош, а тая *** -демократ. Е... ДВОЙНИ СТАНДАРТИ

21

анонимен 1

преди 10 години

До Анонимен 6А там където са стъпили американците са войни - Ирак, Афганистан,Грузия след посещението на Райз, въоръжаване на сирийските бандити.

20

Анонимен

преди 10 години

Нема лабаво!

19

Антисоросоид

преди 10 години

От прочетеното става ясно, че протестиращите напълно заслужено са си изяли боя и покрай тях бившия министър.Между другото украинската партия ,,Свобода'', която толкова е лансирана, е неонацистка.

18

Сандо

преди 10 години

кога ли ще чуем как Кличко е ял бой на улицата ;)

17

Kreti

преди 10 години

Убийте *** и *** и живейте като бели хора не като роби в България и Румъния!

16

Йосиф Висарионович

преди 10 години

Бой! Бой! Бой! Ще се научат тия на ред и дисциплина...

15

Напоследък политическият живот у нас е жив идиотизъм.Само по изразите, които се използват "***", "реститутки", "***" и т.н. човек може да си помисли, че живеем преди 1989 г. Иначе разбира се червените си правят далаверите на гърба на народа с "гадните капиталисти". Червената буржоазия от БКП (българска капиталистическа партия) държи финансово държавата в ръцете си и говори на своите глупави привърженици как пак ще дойде комунизма и пак ще се национализира всичко.Ееех глупци, глупци

14

Анонимен

преди 10 години

Жалко, че и у нас не се случва. Бих се изкефил на новина - полицаи пребиха Цвъцко с викове - на нас кредити, на тебе - апартаменти, а?

13

Patriot

преди 10 години

BRAVO BERKUT!SAMO TAKA !

12

Анонимен

преди 10 години

BRAVO, TAKA MU SE PADA. MALKO MU E.

11

Анонимен

преди 10 години

Ей, ореваха света за няколко шамара. Полицията му ударила 2 - 3 шамара и голямата работа и големият страдалец го изкараха.

10

Анонимен

преди 10 години

Е хубавото при нас е че такива неща вече не се случват, това е и голямата разлика между ЕС и ТС на хер ***

9

Анонимен

преди 10 години

Службите дa пребият/ убият бивш министър се случвa сaмо в бившите губернии! Жaлко зa тaзи стрaнa, кaто руски протекторaт, я чaкa нaшенско " бъдеще"!