53

C_16

преди 10 години

Волен Сидуеров трябва да бъде наказан, твърди Борислав Виларов. А не трябва ли и той да бъде наказан заради циничното си държание в ОбС-Копривщица, като показва среден пръст на общински служител?

52

Цецо

преди 10 години

Хей,дебел!Да не си брат на Цацата.Колкото и да се упражнявате върху АТАКА,виждат хората ,че това е бля,бля.Скалъпена история.Сега ние ще искаме за най-малкото провинение да се задържат хора,да им пада имунитета,да са по затворите.Цаца,на 15 има протест пред НС-колко хора ще задържиш за хвърляне на камъни,за бутане на полицай,за обиждане.Хайде да те видим герберски слуга как ще постъпиш?АТАКА-ПОБЕДА!

51

Анонимен

преди 10 години

Taka kato cheta komentarite na drugite si mislia kolko bolni hora ima v bg. Vie napravo ispisahte vejti na tozi psihopat VOLEN.haide da si go gushnete I da si go vzemeye v kashti da si go gletkate. Tozi ako mu dadesh vlast she stane vtori ***. Ne blagodaria

50

До 53

преди 10 години

Абе ти луд ли си ? Сидеров ако стане премиер ти трябва да си министър.. Хем ще се съберете все ***.

49

Анонимен

преди 10 години

Волен е единственият,който открито говори за българоубийствения план Ран-ът и това вбесява ционистката гмеж.А между другото французите кога ще ни се извинят за случая с техните командоси от плевенското село Коиловци.Вярно че тези "герои" ядоха здрав пердах.но въпреки всичко освен срама,който бра,Франция трябваше и да поднесе своите извинения.

48

партиен член

преди 10 години

Партията действа правилно!Снишаване снишаване... както казваше Другаря .Бурни ръкопляскания....преминаващи в неспирни овации....БКП...БКП....По това ще ни познаете....по навежданетооо....Аферим Болене...

47

Анонимен

преди 10 години

"Абсолютно възмутителна е липсата на реакция от страна на правителството и водещи политически партии относно поредния скандал с Волен Сидеров на Летище Варна." Интересно защо не бе възмутително когато преди 4 години Сидеров Направи същото изпълнение при полет с "Луфтханза" 02.2010.год.? И тогава и сега не е рабата на правителството да дава оценка на действията на депутат.Най после разните коментатори и анализатори да прочетат конституцията и законите и тогава да коментират.

46

Анонимен

преди 10 години

Водещата политическа партия излезе със становище по въпроса ! Някои от заелите 2-ро и 3-то място на последните избори не са се изказали още. Но тяхното мнение не е важно. Важно е какво е мнението на собственика на Държавата- Ахмед Доган !

45

Анонимен

преди 10 години

С руски пAлитики кaто сaйдеров, у нaс се зaвръщa aвтолитaризмa, нaроде събуди се! Зaпaдa дa се нaмеси, зaщото после ще бъде късно. Жaлко зa клетaтa ни Родинa.

44

Анонимен

преди 10 години

Няма атака , няма правителство! Няма правителство , няма мафия! Това гея и бея няма как да допуснат! волен еничаря ще бъде оневинен каквото и да пишете тук сидерастията завладя родината.

43

arhar

преди 10 години

Д. Пеевски се е опитал да спре репортаж , на една немско - френска телевизия , където той е бил представен като ' лицето ' на корупцията в държавата . Телевизията е заснела имотите на Д. Пеевски и майка му. Интересното е, че полицията е била предупредила Д. Пеевски / връзка и зависимост между мафия и полиция / и по този начин се е опитала да спре това излъчване, вкл. и със заплахи срещу екипа от журналисти, заснели този филм .Защо Цацаров не повдига обвинение на др. Цветлин за това, че негови подчинени са в услуга на мафията, а той не упражнява контрол върху тях ? Къде в случая е върхов

42

Анонимен

преди 10 години

naroda ne raz4ita na gerb,bsp,dps,ataka i drygi............ horata pari niamat za hliab , pyk da si platyt smetkite , tiok,parno,voda i dr.v syrbia naroda ziveeeeeeee i tam eeeee bezrabotica. atyk eeeeeeee mafia, korypcia i samo kradyt , hora razberete vsi4ki parti sy edno 1\1.

41

свинката от снимката

преди 10 години

Борислав Виларов е собственик на консултантска фирма ProImage and Communication, ЕООД работеща в сферата на политическо консултиране, стратегическо планиране, разработване и управление на европейски проекти. По европейски проекти работи в България, Сърбия и Румъния.

40

Анонимен

преди 10 години

Като занаят,че тоя шут е луд защо го качват на самолет,къде са го пратили да ваканцува,да лекува детската си болест-подпрял си носа на стената на смеха и се озъртва да го изберат на щат,щат-нещат,юмрук покаже,а на стената на смеха разюмручване излиза,скрит артист,само стената се вижда,смешки прави всякакви,все на някои ще се хареса,пък може и да се върже.

39

arhar

преди 10 години

Доган и Д. Пеевски са ортаци на Йосич и покровители на Пешо сумиста, Златко баретата, Брендо, Маргините ...Познайте откъде Доган и Д. Пеевски имат толкова пари, вкл. и телевизия , банка, хотели !Разбира се, че сестра Галева, агент Павел , Станишко , др. Кутев и сие ще мълчат по този въпрос - нали са си ортаци !?Дога е ортак и с Болен от Юруш и вече повече от 10 г. разиграват театър , че са опоненти ...Кирето с германските марки също е ортак с Йосич и приближен на Гоце ...

38

Анонимен

преди 10 години

Банкеръ на сараите и на ибриците. Явно е много богат човек.

37

До 40

преди 10 години

Ако искаш си го сложи отзад никак не ни пречиш. Всъщност вие от атака сте свикнали.

36

Анонимен

преди 10 години

Банкеръ ми звучи като сидиятъ оправдала доган и сега назначавана на тази длъжност за предателство към родината.

35

Анонимен

преди 10 години

ей сега ще го преместя в другия крачол.

34

Аз

преди 10 години

"Свестните у нас, считат за луди." Ботев