11

Аз

преди 10 години

До 999*Ехеее разклати си малко главата да ти се избистри мозъка! Или продължаваш да твърдиш че османската империя е нещо велико! Не може да се върне онова време за което мечтаеш ти и Ерди.Такива неща стават само в болните фантазии на изперкали турчета. Та от време на време ги кордисват и слагат в правия път като ги бият по корабите като малки деца. Нали Ерди е супер сила що не скочи да се репчи и да размахва армия на биячите? 21 век сме момеее. Стягай забрадката и млък там долу в ъгала.

10

до 15

преди 10 години

И тука трябва да прочистим нашия обор от такива *** като 999* и подобни ислямизирани шибеци.

9

до 999*

преди 10 години

Заловиха петима в терористи в Русия

8

до 999*

преди 10 години

БОЛНИ, ЗАНДАНИСТАНСКИ МИСЛИ ОТ БОЛЕДУВАЩИЯТ ЗАНДАНИСТАН. маската на турската икономика вече е паднала окончателно ЗА ВСИЧКИ, САМО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЪЗДАВАШ СПАМ. ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКИЯ ИНТЕРНЕТ, КОЙТО ТЕ ТЪРПИ ОЩЕ.

7

турското лицемерие

преди 10 години

Според британското списание Economist, маската на турската икономика вече е паднала окончателно. В последния си брой британското списание прави оценка на започналата през декември миналата година операция срещу корупционните практики и рушветчийството и изразява позиция, че в Турция нещата вече са започнали да излизат извън контрол..

6

AZ

преди 10 години

Диваци са турците и от тази участ не могат да избягат дори и в Германия. Живеят на общности в Европа като в праисторическо време на стаден принцип като овце и не могат да се интегрират защото са зле с мисленето (езиците не им вървят).Мразят ги навсякъде защото от тях стават само наркодилъри, крадци, сводници, чейнчаджии или в най-развитите им мозъчни тръстове се изявяват като продавачи на коли, зидаромазачи, продавачи на дюнери.Ей това са турчетата по света!

5

стоян петров

преди 10 години

Турците са същите като руснаците-насилници. Трябва да имат външен враг и винаги си го намират. За тях човешката кръв не струва нищо стига да постигат целите си. Аз лично мисля, че без турците и руснаците света щеше да е едно по-добро място.

4

Анонимен

преди 10 години

Само Сидеров може да спаси Таиб от полиция, прокуратура и съд. Той го може това най- добре. Също ще защити Турция от САЩ и ЕС! Даже ще я защити и от самите турци. АТАКА= ПОБЕДА!

3

Зъл дух

преди 10 години

Само за информация - Абдулах Гюл е почетен доктор на Бургаски Свободен Университет. Колкото до Ердоган - не го харесвам !!! Той е заплаха за България, следователно е заплаха за моя живот и този на моите сънародници !

2

Анонимен

преди 10 години

Erdogan koyato i strana da poseti ne se vrashta prazen vrashta se s dogovori za miliardi dolari

1

Анонимен

преди 10 години

Abdullah Gul e mekushav toy ne moje da zashtiti Turcia ot Amerika i evreite kakto Erdogan go pravi